canım bende haziran annesiyim ve benimde bebeğim 3200 doğdu sarılık oldu ve geçti çok şükür ..Uyku problemi hem gece gündüz ayırt edemediğinden hemde hala anne karnında gibi yaşadığından kısacası şuan yeni dünyaya alışmaya çalışıyor ..Yakında düzelir şimdi benim bebişim hor hor uyuyor 2 saatte bir emme saati olduğunu ona aşıladım oda dakika şaşmadan uyanır kolay gelsin tatlım nasıl alıştırırsan öyle gider bol sütlü günler dilerim
üff ya sanki Ahmetten bahsediyosun, tüm çocuklar aynı.
bazen başkalarının da benle aynı sıkıntıları çektiğini bilmek beni rahatlatıyo..
Mazoşist miyim neyimdelikafadulden
bizde dün dr daydık
41 günlükken
4400gr 58 cm olmuş oğlumm
boyu çok uzun olcakmış çok hızlı uzuyomuşş
şu kaka ve çiş olayına gelince ben en az 4 kez kakalı ve çoğunlukla çişden dolmuş halde alıyorum
ama bebekten bebeğe değişiyo durumlar çağatay çok emmek isteyen bi bebek belki normal emen bi bebeğe yeter ama oğluma yetmiyo ne yazık ki ama ben bunun geçici bi durum olduğunu biliyorum allahım oğlumun düt rızkını arttıracaktırr
Maşallah çağtayıma, koca abi olmuş. Süt bende de az canım, göğsümün ucunda süt damlacığı görünce ya da sütyenimi süt biraz ıslatınca bayram ilan ediyorum.Akacak kokacak süt olmadığından göğüs pedini kullanamıyorum bilemafoldumben
Bizde c.tesi 40mızın olduğu gün gidecez doktora bakalım ahmet ne alemde...
merhabalar kızlar.bende haziran annesi olarak bugun aranıza katılıyorum.minik alya'm 3200 doğdu sonra 200 gr verdi.mekonyumlu doğdu.fizyolojik sarılık sorunumuz oldu.kan değerleri sonra normale döndü şükürler olsun.uyku sorunumuz var bizimde gece gündüz farkını bilmediğimizden sanırım.tüm gece ayaktayız.uyku düzeni oluştumu sizlerin minnişlerde.haftaya kontrole gitcez bakalım neler solicek doktorumuz?
hayırlı haberlerle dön inşallah canım...
benim minik oglumda 1700 gr dogdu 12 günlükken kontrole gittik 2100 olmuştu dokto gelişimi iyi dedi şuan bebegim 50 günlük 3700 gr oldu
maşşallah kuzuya!! Doğum kilosunun iki katına gelmiş iyi bakmışsın canım ya
benim kızımda 3200 doğdu 34 günlük kilo alımı yetersiz suanda3600 olmuş boyu 50cm di 54 olmuş bizde ikinci aşımızı olduk allaha şükür gaz sorunumuz yok uyku sorunumuz var devamlı emmek istiyo sütüm var ama cok değil günde 6 ,7 kez bez değiştiriyorm cok işiyo acaba ondanmı kilo almıyo sizinkilerin durumu nasıl acaba herkese selamlar
beni eşim bi yerde okumuş, bebek idrarını düzenli yapıyosa süt yetiyo demekmiş, ben bi ara Ahmet geceleri çok ağlayıp beni yalancı meme niyetine kullandığı için aç mama verelim diye tutturmuştum da, verdirmedi doyuyo diye..
ah kızlar ah ne güzel bebekleriniz iyi kilolarda doğmuş ve iyi kilo alıyor. benim Oya Elif'im 2600 doğdu boyuda 45 cm di sarılık oldu anne sütü hiç yetmemiş 2000 ye düştü. acil mamaya başladık benim üzüntüden az gelen sütüm hepten gitti. şimdi 44 günlük 42 günlükken kontrole gittik 3600 olmuş boyuda 54 cm çok şükür toparlandı ama o düzelene kadar ben neler çektim.:1no2::1no2:
Süt en büyük düşmanı üzüntü canım, aman dikkat et...
Zaten toparlamış da Elif hanım..
mrb benim canım oğlum 4100 gr doğdu sonra 3880 düştü 51cm di.doğumdan 10 gün sonra 4260gr 52cm olmuş.9. gün göbeği düştü allaha şükür bir sorun yaşamadık.sadece hastanede ve daha sonra lokman hekime götürdügümüzde sarılıktan şüpelendiler ve topuktan kan aldılar o çok canını yaktı sonuçta iyi çıktı.ayın 25 1. ayımız doluyor hb aşısının 2. olaçak inşallah bir sorun yaşamayız.
biz de lokman hekime 15 günlükkengötürdük ama memnun kalmadık sizin doktor kimdi beğendiniz mi??
nazcım aşı vurulduktan sonra huysuzluk yapmadıı canım iremm
Sağol canım, biz de vurulduk aşımızı bir hafta oldu...Ahmet zaten geceleri huzursuz bi bebek olduğunda aşının etkisi olmadılaelaelaelaelae hep deli,hüp deli yani..