Kizlar merhaba, bu topigi yeni kesfettim:)
Benim oglumu biliyorsunuz ilk dogan haziran bebegiydi. 2115 gr , 44 cm di dogdugunda. Allaha sukur gelisimi iyi bebegimizin. Yenidogan sariligi oldu ve ilk zaman hep sagarak verdim sutumu sonra biberona alisti ve tekrar gogsume dondurmem biraz ugrastirdi bizi.
ikinci dr. kontrolumuzde sariligi hala devam ediyordu, meger anne sutu sariligi olmus. Dr. iki gun mama vermemi ve anne sutunu kesmemizi soyledi. Iki gun mama ile besledik ve cok sukur sarilik degeri hemen dustu. Mama verdigim bu iki gun sutumu sagdim ama sagmak icin 6 saat bekledim, goguslerim iyice dolsun oyle sagarim demistim fakat bu seferde sutum cok cok azaldi. Bir daha normale donmez diye cok korkmustum ama Allaha sukur normale dondu. Normale donmesi icin bebegimi sik sik emzirdim ve fenugreek tabletleri yuttum.
Dogdugunun 3.gunu hepatit B asisinin ilk dozu vuruldu. Ikinci dr. ziyaretimizdede ilk asilarini oldu. Bir dahaki asilarimiz 4. ayinda insallah. Simdi neredeyse 3 ay bitiyor ve kilosu 5500 gr. ve boyu 56 cm. Maasallah oglumuza...Sekiz aylik dogdugu icin aslinda iki ayimiz bitiyor normalde.
Sizlerin bebislerinede maasallah, hepsi cok guzel buyuyorlar, Allah uzuntulerini gostermesin hicbirimize...