2009 Haziran Anneleri!!

Merhaba guzel Haziran anneleri, listemizin son hali bu...

:nazar:2009 HAZIRAN ANNELERI LISTESI:nazar:

1.CIMEGI-------------------------------- 1Haziran
2.merilcan------------------------------ 2 Haziran
3.yusuf_cennet----------------------- 2 Haziran
4.xxh.ydxx------------------------------ 2 Haziran
5.seremim----------------------------- 3 Haziran
6.HAZAL01----------------------------- 3 Haziran
7.gokcenlevent----------------------- 3 Haziran
8.mervve--------------------------------- 3 Haziran
9.cocosh-------------------------------- 4 Haziran
10.şekerkızcandy-------------------- 4 Haziran
11.Gamzeli08--------------------------- 5 Haziran
12.serheng------------------------------ 5 Haziran
13.mehtapsen------------------------- 5 Haziran
14.cancer-------------------------------- 6 Haziran
15.s.d.34---------------------------------- 6 Haziran
16.nur82---------------------------------- 8 Haziran
17.selen83------------------------------- 8 Haziran
18.sebeyza------------------------------ 8 Haziran
19.springg------------------------------- 8 Haziran
20.ARMAĞANIM---------------------- 8 Haziran
21.Menzil Gülü------------------------ 8 Haziran
22.skbb----------------------------------- 8 Haziran
23.schatzz------------------------------ 10 Haziran
24.OcerenO---------------------------- 10 Haziran
25.brisling------------------------------ 11 Haziran
26.HUZUR80-------------------------- 11 Haziran
27.orkidenn---------------------------- 11 Haziran
28.papatya0606--------------------- 12 Haziran
29.cecilececile---------------------- 12 Haziran
30.aşina--------------------------------- 13 Haziran
31.lotuss75---------------------------- 13 Haziran
32.olymposss------------------------- 13 Haziran
33.semile34---------------------------- 13 Haziran
34.ocean_girl-------------------------- 13 Haziran
35.sirtattoo----------------------------- 14 Haziran
36.suzanşan-------------------------- 14Haziran
37.naren1981------------------------- 14Haziran

10nh9.gif

38.ceylan01---------------------------- 15 Haziran
39.derinden----------------------------- 15 Haziran
40.ebruli80------------------------------ 15 Haziran
41.baharçelik--------------------------- 15 Haziran
42.sonuyok----------------------------- 16 Haziran
43.nesecrin----------------------------- 18 Haziran
44.MORBONCUK--------------------- 18 Haziran
45.Gelincik------------------------------ 19 Haziran
46.ozzge--------------------------------- 20 Haziran
47.simira--------------------------------- 20 Haziran
48.friends-------------------------------- 20 Haziran
49.alhan---------------------------------- 21 Haziran
50.Nida----------------------------------- 22 Haziran
51.güzelkızMS------------------------ 23 Haziran
52.ayseney------------------------------ 24 Haziran
53.naren05------------------------------ 24 Haziran
54.cinnamon34----------------------- 25 Haziran
55.merit--------------------------------- 26 Haziran
56.tosbaa8------------------------------ 26 Haziran
57.zeze85-------------------------------- 26 Haziran
58.yas23---------------------------------- 28 Haziran
59.seda_SARI-------------------------- 28 Haziran
60.sema3455--------------------------- 28 Haziran
61.nevergiveup18---------------------- 30 Haziran
62.kardelen_cigdem
63.gurbet gelini
64.aryaa
65.mumnes
66.aarzuu
67.naz&pıtırcık
68.BEYZAAK
69.minicik80
70.isil_ufuk
71.AREN&YAREN
72.mukh7986

Muhtemel dogum tarihi yazilmayanlar SAT larini verirlerse hemen eklerim.
Listemiz muhtemel dogum tarihine gore hazirlanmistir.

çok sağol canım benima.s.

kızlar merhaba, benim 2 gündür akıntıyla karışık kahverengi ve pembe aakıntılarım var. Ayrıca kasık ağrım ve bel ağrım da var. Çok korkuyorum sizde de oluyor mu?

kızlar bu elevit ne ilacı bi açıklarmısınız???? Merak ettimmm

elevit içinde yok yok olan bir vitamin a dan zye demirden folik aside kadar herşey var.bana devlet hastanesindeki doktor ilk öğrendiğim gün yazdi.ama şimdi gittiğim doktor kullanmana gerek yok erken dedi.

kızlar merhaba, benim 2 gündür akıntıyla karışık kahverengi ve pembe aakıntılarım var. Ayrıca kasık ağrım ve bel ağrım da var. Çok korkuyorum sizde de oluyor mu?

Canim doktorunu ara, riske etme bebisi..

canım bende olmadı ama korkulcak bişe yoktur heralde ağrıların cokmu peki bana sorarsan hiç vakit kaybetmeden doktoruna giit derim bişey yoksada için rahat olur geçmiş olsun tatlımm

merhabalar....
bende 6+1 haftalık hamişim galiba.haftası tam kesin değil.geçen hafta keseyi gördük.adetime göre 7haftalık sanıyodum ama doktor 5demişti.neyse kan testlerinde sonuç kesinleşcekmiş.2hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi.şimdi doktora göre 6+1deyim.4gün sonra falan dra gitsem kalp atışı duyulurmuki?????
evet sizlere ilk sorum buuuu

Canım hemen doktora git bence de ihmal etme. Kasık ve bel ağrısı çok şiddetli olmadığı sürece tehlikeli değil,hatta normal. Ama pempe akıntını ihmal etmemelisin bence.

kızlar sğolun cevaplar için doktoru aradım progestan içiyorum zaten. Bekleyeceğiz kalp atışını duyana kadar dedi ama daha 1 hafta var ben nasıl dayanacağım bilmiyorum. çok endişeleniyorum.

merhabalar....
bende 6+1 haftalık hamişim galiba.haftası tam kesin değil.geçen hafta keseyi gördük.adetime göre 7haftalık sanıyodum ama doktor 5demişti.neyse kan testlerinde sonuç kesinleşcekmiş.2hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi.şimdi doktora göre 6+1deyim.4gün sonra falan dra gitsem kalp atışı duyulurmuki?????

Ben tam 6. haftamdayim bugün.Persembe doktor kalp atislari icin cagirdi. 6. haftanin sonu, 7. haftanin basi gibi kalp atislari duyuluyor bildigim kadariyla.

ben 6+4 ken duymuştumm ultrosonda seninkide duyulur herelde canmmm hayırlı olsun bu aradaa bebişinnn

merhabalar....

Canım hoşgeldin,hayırlı olsun bebişin. Hemen hemen aynıyız sanırım seninle SAT 13 Eylül benim, geçen perşembe doktora gittim keseciği gördük.Kalp atışı için 8.haftayı beklicem ben. Acele etme dayanabiliyorsan bi kaç gün daha bekle bence kesin olur herşey. Zaten anladığım kadarı ile geç döllenme olmuş.

kızlar sğolun cevaplar için doktoru aradım progestan içiyorum zaten. Bekleyeceğiz kalp atışını duyana kadar dedi ama daha 1 hafta var ben nasıl dayanacağım bilmiyorum. çok endişeleniyorum.

Stres yapmamaya calis canim. Ufaklik etkilenmesin, sabirla bekleyeceksin, akinti yada kanama vs. cok artarsa bence atla doktora git.

nasıl yani canım kanamam var diyosun drun 1 hafta beklemi dedi bence yarın hemen git bekleme ne olur ne olmaz bişey varsada önlemi alınsınnn

bu sitede çok tartışılmıştı bu hatta hala bi topik var ,

bu mümkün değilmiş canım hem bebek artık sol tarafta değil rahimdeymiş,yani hissetsen bile bunu karnında hissetmen lazım ,çünkü sağ ve soldaki yumurtalıklar şuan bebişler tam ortada ,o gaz olabilir.

Ama bunu yaşayan annelerde bunun bebekleri olduğuna eminler ,

yani bilmiyorumki olabilirmi

hayir canim doğrudur arkadaşin dediği ben geçen ay aşilama yaptirdiğimda sağdaki yumurtam olgunlaşmişti ve sürekli sağda şişlik vardi.bu ayda hep şişkinlik sağda oldu.dün doktorda muhtemelen sağdaki yumurta çitlamiş ordan gelmiş dedi.haklisin şu an rahimde ama eğer yumurta sağdan gelirse rahimin sağ duvarina solda olursa sol tarafina yerleşiyor.bu tabiki bebek büyüyünce tam ortalaniyor.doktor nevra var onun sitesinde adet sirküsünde nasil gebelik oluşuyor çok güzel gösteriyor tavsiye ederim.

tşk ederim ne güzel ya hemencik cvp yazıyosunuz.çok sevindim.benim SAT 7 eylül.keseyi gördüğümüz gün 5in sonlarındasın demişti.2hafta sonra gel dedi.kan testleri falan yaptı.test sonuclarını merak ediyorum.kansızlıgım falan vardı çünkü.şimdi ne alemde bilmiyorum.belki ilaç vercek o yüzden aceleci davranıyorum.6+5de gitsem duyarız galiba ya.ama yine vajinadanmı bakılıyo kiiii.o kötü yaaa

nasıl yani canım kanamam var diyosun drun 1 hafta beklemi dedi bence yarın hemen git bekleme ne olur ne olmaz bişey varsada önlemi alınsınnn

canım tam kanama denemez beyaz akıntı içinde kahverengilikler ve pembelikler. Biraz komik anlattım ama kusura bakmayın. kanama denilemez tam. İdrar testi istedi doktor yaptım ama bişey çıkmadı. Progestan içip bekliyorum şimdi ama çevremdeki kadınlara sordum bişey olmaz bende de oluyor dediler ben birde size sorayım dedim.

6+5 se duyulur bence ewt canım duyulmadığı zaman ya 1 hafta ileri atıyolar yada vajinadan bakıyolar bende burdan birinden duymuştumm

canım tam kanama denemez beyaz akıntı içinde kahverengilikler ve pembelikler. Biraz komik anlattım ama kusura bakmayın. kanama denilemez tam. İdrar testi istedi doktor yaptım ama bişey çıkmadı. Progestan içip bekliyorum şimdi ama çevremdeki kadınlara sordum bişey olmaz bende de oluyor dediler ben birde size sorayım dedim.

canım kahverengi pembe diiince bende kanama sandım ve drunun 1 hafta sonra cagarmasına şaşırdımm öyleyse bii sorun yoktur heraldee ama seen yinede hep dinelnn yat

hıııı.tşkkür ederim.cuma yada cumartesi gideyim ozaman.kaçıncı haftadayım test sonunçlarına göre emin olayım .tahmini dogum tarihimi, kilomu falan ozaman yazarım size
hepinize ii akşamlar....
benim mesai bitti çıkıyorum:)

X