çok sağol canım.. evet çok heyecan vardı sorma.a. Rabbim herkese kalp atışlarını duymayı nasipe tsin.. çok güzel bir duygu yaa:))Rabbim hepimizi sağlıkla sonua kadar sevindirsin böyle..amin...a.s.
slm kızlar nasılsınız benim sol kasığımda arasıra bi sızlama oluyo ağrıda deil sizdede oluyomu
sağol canım sende görürsün inşallahhhh çok minicikler şuanda bi görsen dr bile ellerimi tuttu korkma bak burda diye kadıncağıza artık nasıl baktıysammmm::)))))
bu ara herşeye ağlıyoz zaten hehe ahhh şu hormonlarrrr bizim senle günler çok yakın seni ne zaman çağırdı dr?????
slm kızlar nasılsınız benim sol kasığımda arasıra bi sızlama oluyo ağrıda deil sizdede oluyomu
olur canım ara ara merak etme ama çok siddetli olursa canını yakarsa hemen dr nu ara emii ihmal etme sakınnnnnnnn:CüvCüv:
saol cnm ya salı doktora gitçem çok heycanlıyım en son gittiğimde bebişin kalp atışalrını göremedik geç hamile kalmışsın dedi doktor sorun yok dedi yinde endişeleniyom şimdi gittimde 8+2 olcam öbür gittiğimde 6+2dim bana dua edin güzel haberle geliyim arkadaşlar
ayyy semacıım cok sevındım allahım kucagınada almayı nasıp etsın saglıcakla.darısı bıze ınsallah nasıl rahatlamıssındır ay ne guzelll
Semacım hayırlı olsun çooook sevindim.
Kızlar bu arada Angelsounds diye bi ürün varmış, bebişlerin kalp atışlarını kendimiz dinleyebiliyormuşuz. Almayı düşünen ve ürün hakkında bilgisi olan var mı? İnternette bu ürün ile ilgili olarak 10.haftadan itibaren bebişlerin ilk hareketlerini, kalp atışlarını, hıçkırıklarını, tekmelemelerini hatta yemek kordonundan geçen besinlerin sesini dinleyebileceğimiz yazıyo?
bacım ya o 90 milyon bea çok değilmi daha alıncak çok şey var ben telefonuma kaydetemk istiyom kalp atışlarını duymaya gidinceeee öle idare ederim benim eşim öğretmen ve bi tek o çalışıyo yaw yazık adama bende iş arıyom ama artık zor olur heraalde
Canım evet biraz pahalı ama ben ilk gebeliğimde minişimin kalp atışları durduğu için kaybettim ve bir hafta anlayamadım tabiki. Biraz tedirginim anlayacağın. Herşey Allah'tan tabi, hayırlısı olsun. Allahım inşallah sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.
kızlar selam dr.dan geldim nihayet kalp atışlarını duyduk kanamam azalmış ama iğnelere devam dedi haftada bir iğne olucam yorulmamak kaydıyla işe de gidebilirsin dedi.allahım çok güzel bişey ya ama 7 hafta olmasına rağmen 4,2 mm dr. hiçbişey söylemedi çok mu küçük ya kötü olsa söylerdi benim de sormak aklıma gelmedi şimdi de kafama bu takılıyor