2009 Haziran Anneleri!!

menzilgülü dr.a bir sor canım benim de kahverengi lekeydi ama 3 gün hastanede yattım ne olur ne olmaz canım

benim o pembe akıntım yerleşme kanamsı olabilirmiş dr öle dedi bugünde vajinal ult la baktı:nazar: ama korkmadım bu seferrr:CüvCüv::ecrin_bebek::nazar::1hug:

ya şurda kaldı 3 günüm daha fazla bekleyemicem,çok heyacanlanıyorum.ya inş bende kalp atışlarını duyarım.bazen hiç hamile değilmişim gibi geliyor.bi görseydim biraz olsun rahatlıcam.bu arada hiç bulantım filan olmuyor sadece arada bel ağrısı bide ğöğüslerim dokununca acıyor.umarım normaldir.

benim o pembe akıntım yerleşme kanamsı olabilirmiş dr öle dedi bugünde vajinal ult la baktı:nazar: ama korkmadım bu seferrr:CüvCüv::ecrin_bebek::nazar::1hug:

semacım bende samsunluyum sen nerde oturuyorsun merak ettm.azda olsa memleket hasretım dıner.hangı dr gıdıyosun?

bebişinde güzel haber alan herkesi tebrik ederim kızlar..
tüm hamişler kendinizede bebişinizede iyi bakın...:nazar:
ben başından beri midem bulanmaz diyorum bulanmıyor...sancım olmaz diyorum olmuyor.. çok evham yapmayın iyiyim diyinki herşey yolunda gitsinşakkıdı...kendinizi kandırmak sizin elinizde bu seferde iyiyim diyerek kandırın iyi olunyerimseniben

semacım bende samsunluyum sen nerde oturuyorsun merak ettm.azda olsa memleket hasretım dıner.hangı dr gıdıyosun?

canım atakumda oturuyorum ben
teknik lisenin karşısında
sen nerde oturuyodun???????

anaklinik nur öztürk e gidiyorummmm:CüvCüv::ecrin_bebek::nazar:

ya şurda kaldı 3 günüm daha fazla bekleyemicem,çok heyacanlanıyorum.ya inş bende kalp atışlarını duyarım.bazen hiç hamile değilmişim gibi geliyor.bi görseydim biraz olsun rahatlıcam.bu arada hiç bulantım filan olmuyor sadece arada bel ağrısı bide ğöğüslerim dokununca acıyor.umarım normaldir.

göğüsler benimde felaket ya sorma gitsin dokunulmuyo yanıyo acıyo anlamadım ki

ama iiyim midem de ii durumdaaa

ayyyy halamların ordasın bızde yanı annemler 56 larda oturuyorlar.nur hanımı ıyı tanırım bence kısa zamanda dr nu degıs.benım yengem onun yuzunden ölüyodu az kalsın.gogumevınde calısıyodu uzaklastırma aldı sanırım sonra.yengem sezeryan olmustu 9 ayda nurun özelıne gıtmıslerdı.bebek dogdu kan uyusmazkıgına sarılık cıktı bebegın 12 saatı kalmıs kan bulamazsak ölecek ben bebegı aldım fakulteye gıttım.nurun hemsıresı gelmıs tesekkur ıcın dr hanımın yanına bı gıtmedınız dıye yengemde bebek yogunbakımda sonra esım gelecek demıs.ertesı gun hemsıre cok ayıp ettınız bı görmedınız dr hanımı demıs tekrar.bıcak parası istıyolar bılıyoruz ama bebegın derdıne düştük hepımız.sonra sezeryandan 1 gun sonra hemsıresı yengemın cıkısını hazırlamıs taburcu etmıs doktor.
yengemın yarası bır enfeksıyon kaptı o manzarayı hayal bıle edemezsın ben bashekıme sıkayet ettım yengem 1 ay hastanede yattı o kadın yuzunden bıraz uzun oldu ama belkı bılmek ıstersın dedım.cok paracı ben bunu anladım ınsanın bı kymetı yok onun gözunde....offf sınırlendım o zamanlar geldı aklıma...

kızlar ya ben yumurta yemiyorum ancak omlet şeklinde sürekli yağda yesem zararlı ben napıcam yumurta yerine ne yiycem daha önce birisi zeytin yazmıştı doğrumu ki ne önerirsiniz

kızlar ya ben yumurta yemiyorum ancak omlet şeklinde sürekli yağda yesem zararlı ben napıcam yumurta yerine ne yiycem daha önce birisi zeytin yazmıştı doğrumu ki ne önerirsiniz

canım ama fazlasıda zararlı olmasın yagda yumrtanın.bende duydum 10 zeytın 1 yumurta degerındeymıs dıye ama ne kadar dogru bılemem

menzilgülü dr.a bir sor canım benim de kahverengi lekeydi ama 3 gün hastanede yattım ne olur ne olmaz canım

Canim ben bayagi bir iyi dinlendim ve gecti cok sukur, akintimin rengi normale dondu. Bir dahaya daha dikkatli olucam insallah.

Canim kalp atislarini duymussun hayirli olsun. Ben 6+1 ken 4.1mm idi bende kucuk sanmistim ama bas-popo uzunluguymus bu. Senin 7 haftalik ve 4.2, keske doktoruna sorsaydin.

2009 HAZIRAN ANNELERI LISTESI

1.CIMEGI-------------------------------- 1Haziran
2.merilcan------------------------------ 2 Haziran
3.yusuf_cennet----------------------- 2 Haziran
4.xxh.ydxx------------------------------ 2 Haziran
5.seremim----------------------------- 3 Haziran
6.HAZAL01----------------------------- 3 Haziran
7.gokcenlevent----------------------- 3 Haziran
8.mervve--------------------------------- 3 Haziran
9.cocosh-------------------------------- 4 Haziran
10.şekerkızcandy-------------------- 4 Haziran
11.Gamzeli08--------------------------- 5 Haziran
12.serheng------------------------------ 5 Haziran
13.mehtapsen------------------------- 5 Haziran
14.cancer-------------------------------- 6 Haziran
15.s.d.34---------------------------------- 6 Haziran
16.nur82---------------------------------- 8 Haziran
17.selen83------------------------------- 8 Haziran
18.sebeyza------------------------------ 8 Haziran
19.springg------------------------------- 8 Haziran
20.ARMAĞANIM---------------------- 8 Haziran
21.Menzil Gülü------------------------ 8 Haziran
22.skbb----------------------------------- 8 Haziran
23.schatzz------------------------------ 10 Haziran
24.OcerenO---------------------------- 10 Haziran
25.brisling------------------------------ 11 Haziran
26.HUZUR80-------------------------- 11 Haziran
27.orkidenn---------------------------- 11 Haziran
28.papatya0606--------------------- 12 Haziran
29.cecilececile---------------------- 12 Haziran
30.aşina--------------------------------- 13 Haziran
31.lotuss75---------------------------- 13 Haziran
32.olymposss------------------------- 13 Haziran
33.semile34---------------------------- 13 Haziran
34.sirtattoo---------------------------- 14 Haziran
35.ceylan01---------------------------- 15 Haziran
36.derinden----------------------------- 15 Haziran

10nh9.gif

37.ebruli80------------------------------ 15 Haziran
38.sema3455--------------------------- 15 Haziran
39.baharçelik--------------------------- 15 Haziran
40.sonuyok------------------------------- 16 Haziran
41.nesecrin----------------------------- 18 Haziran
42.MORBONCUK--------------------- 18 Haziran
43.Gelincik------------------------------ 19 Haziran
44.ozzge---------------------------------- 20 Haziran
45.simira--------------------------------- 20 Haziran
46.friends-------------------------------- 20 Haziran
47.alhan---------------------------------- 21 Haziran
48.ayseney------------------------------ 24 Haziran
49.naren05------------------------------ 24 Haziran
50.merit----------------------------------- 25 Haziran
51.cinnamon34----------------------- 25 Haziran
52.tosbaa8------------------------------ 26 Haziran
53.zeze85-------------------------------- 26 Haziran
54.yas23---------------------------------- 28 Haziran
55.seda_SARI-------------------------- 28 Haziran
56.kardelen_cigdem
57.gurbet gelini
58.aryaa
59.mumnes
60.aarzuu
61.naz&pıtırcık
62.BEYZAAK
63.ocean_girl
64.Nida
65.minicik80
66.isil_ufuk
67.AREN&YAREN
68.mukh7986

Muhtemel dogum tarihi yazilmayanlar SAT larini verirlerse hemen eklerim.
Listemiz muhtemel dogum tarihine gore hazirlanmistir.

menzil gülü bacım bende yazıyom sonunda 28 haziran:ecrin_bebek::CüvCüv::nazar:a.s. şimdilik dr başka bişe sölerse tarih olarak değiştiririzzz

Son düzenleme:
saol cnm ya salı doktora gitçem çok heycanlıyım en son gittiğimde bebişin kalp atışalrını göremedik geç hamile kalmışsın dedi doktor sorun yok dedi yinde endişeleniyom şimdi gittimde 8+2 olcam öbür gittiğimde 6+2dim bana dua edin güzel haberle geliyim arkadaşlar

cnm bnm merak etme benimde satım 1 eylül geçen salı keseyi gördük bu salı da kalp atışlarını duymak için çağırdı dr.İçini rahat tut cnm.Yalnız değilsin bende geç hamile kalmışım galiba

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza. bende hazıran anne adayıyım. sanırım daha doğrusu adayıydım. bebeğimin kalp atışı duyulmadı. 7. haftadayım hem karın hemde vajınal usg de kalp atısı alınmadı. 2 dr. a gıttım bırı bugun kurtaj yapalım dedı. dıgerıne gıttım o da 1 hafta beklıyelım atabılır dedı. net bırsey soyleyemem dedı. tabı umut dunyası ya atarsa dıye bekleyıcem. bu bı hafta nasıl geccek bılmıyorum. sizin en gec kalp atısı ne zaman duyuldu ?ya da sonradan kalp atısını duyan varmı? cok üzgünüm

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza. bende hazıran anne adayıyım. sanırım daha doğrusu adayıydım. bebeğimin kalp atışı duyulmadı. 7. haftadayım hem karın hemde vajınal usg de kalp atısı alınmadı. 2 dr. a gıttım bırı bugun kurtaj yapalım dedı. dıgerıne gıttım o da 1 hafta beklıyelım atabılır dedı. net bırsey soyleyemem dedı. tabı umut dunyası ya atarsa dıye bekleyıcem. bu bı hafta nasıl geccek bılmıyorum. sizin en gec kalp atısı ne zaman duyuldu ?ya da sonradan kalp atısını duyan varmı? cok üzgünüm

canım rabbim inşallah sana bağışlar bebeğini ama kalp ne zaman atar bilmiyom henüz o kadarını bilmiyom bence mayıs annelerine sor onların zamanı geçti ya sor bakalım en geç atanın ne zaman atmış çünkü bizimkiler daha çok küçük ancak bu hafta yeni yeni duyanlar var inşallah seninle kalır meleğinnn hakkında hayırlısı olsun canımmm:teselli:

selen 83 benımde satım 1 eylul demek senın de daha kalp atısın duyulmadı.

canım geç döllenme olmuş olabilirmi???adetlerin hep düzenlimidir bak benimde sat 8 eylül ama ben 4buçuk haftalık hamişim öle bişe olabilirmi???? canım özel dr a mı gittin yoksa devlete mi merak ettim iligili bi özel dr a gitsin bebiş normal zamanında mı gelişmiş bi sölesen istersen tabiiii:teselli:

selen 83 benımde satım 1 eylul demek senın de daha kalp atısın duyulmadı.

cnm ben en son 21 ekim de dr a gitmiştim keseyi vajinal yolla gördük dr herşey normal dedi 28 gün verdi belki bu arada gitsem duyulur ama ben beklemeyi düşünüyorum korktum şimdi sen öyle söyleyince ama bence sende birkaç gün bekle başka dr git.

tesekkur ederım arkadaslar gıttıgım 2 dr da ozel di. benım adet duzensızlıgım oldu sata gore 8 hafta fılan hamıleyım. ama crl fılan ölctü ona gore 5 bucuk hafta yazıyor ultrasyon kagıdında dr pek bırsey solemedı. sordum o kadar ne kadar yaşama ıhtımalı var dıye bırsey dıyemem dedi. ama ılk gıttıgım dr. dırek bugun kurtaj yapalım dedı yaa beklemeye gerek de yok dedı. dedım acaba maddı cıkar ıcındemı bole dedı bılmıyorum.

X