2009 Haziran Anneleri!!

kızlar bende 6 hafta 2 günlük hamileyim doktora gitmedim daha ama idrar testi yaptım orda çıktı internetten de ne kadarlık olduğuna baktım.ben şimdi bişey sormak istiyorum benim karnım ve kasıklarım ağrıyo ve bazen bi sağ tarafımda şişlik vede acı oluyo bazende sol tarafımda sizdede oluyomu yani kötü bişey yok galiba demi kızlar 30 ekimde randevum var doktorla denizlili arkadaşlar varsa yeşim oranlıya gideceğim özel ege hastenesine duydunuzmu hiç doktoru nasıl birisidir.

Doktora neden hemen gitmediniz? Allah korusun bu haftalar cok önemli...Agrilar normal de..siz ihmal etmeyin aman.Doktor benim yüregimi agzima getirmisti ilk gittigimde, daha 4 haftalikti...Görememisti, dis gebelik mi acaba falan dedi...Mahvolmustum..Ama allaha sükür hersey yolunda...

cnm hayırlısı olsun.Aynı ağrılar bendede olmuştu merak etme.bhcg testi yaptırmadın mı?internetteki hesaplamayla herzaman aynı olmuyo.1 Hafta ya da birkaç gün oynayabiliyor.

canım ben özel muaneye yerinde özel hastaneye gidecem ordada sıra varmış o günü verdiler canım sizdede sağ da vede solda şişlik le birlikte ağrı oluyomu kızlar bide bu dış gebelik nasıl belli olur yani normal gebelik gibimi biz bilebilirmiyiz

Cnm sana çok geçmiş olsun seni tekrar görebimek çook güzel ama kendinede dikkat et fazla zorlama.Bu arada bana dr um 2-3 ay ilişkiyi yasaklıyorum dedi.Çiğ yiyecekleride yasaklıyorum dedi.kendine dikkat et benim kuzenimdede leke gelmişti şuan çocuğu kucağında ama kendine çok dikkat etti .dr un ilaç ya da iğne verdi mi?

Yok canim bunu biz bilemeyiz.Allah korusun sen takma onu kafana simdi bebis de etkilenmesin.Agri cok normal ,,ama öyle dayanamayacak seklide bir agri degil degil mi? Benim sol tarafimda bir agirlik var...bir de belimde agri var...

yok canım öyle dayanılmayacak değil kadar değil ama adet ağrısıymış gibi bi ara geliyo ve hemen geçiyo

gunaydın kızlar bugun annelerımız ve bebıslerımız nasılmıs bakalım?
semacım ınsallah hayırlı haberlelrle dönersın aramıza....
armagancım hadı gözun aydın darısı bıze ınsallah...nasıl heyecanlandınmı?
yarencım dıs gebelık belırtılerı normal gebelık gıbı ılk haftalarda degerının katlanıp katlanmadıgına bakılıyor eger katkanmazsa ultrasondan bakılıyor.dıs gebelıkte embrıyo rahımde degılde tüplerde döllenıyo...annenın saglıgınıda tehlıkeye atıyor....umarım yardımcı olabılmısımdır...

insallah bende melegimi haziranda kucagıma alıcam...allah hepimiize o gunleri gostersin arkadaslar insallah.... dr gitmedim ama 4+6 yım benim hesaplamalarıma gore....

CAnim ben sana birsey sormak istiyorum, belki bilgin vardir. YAda baska arkadaslarin..Ben 5+5 im bugün.Pazartesi günü benim ufaklik 8 mm.idi...Ya cok mu büyük yada benim ikizim mi olacak?Bilen biri yardimci olsa...

ikiz olmasın için ikitane kese olması lazım eğer muayene olduysan dr görürdü ikinci keseyi diye düşünüyorum canım

ikiz olmasın için ikitane kese olması lazım eğer muayene olduysan dr görürdü ikinci keseyi diye düşünüyorum canım

Doktor zaten, iki kese göremedi. Eger tek yumurta ikizi ise henüz görülmeyecegini de söyledi.Zaten tek olsun saglikli olsun insallah.

kızlar ben geldim dualarınız işe yaradı keseciği gördük çok ufacıcık benim bebiş çok küçükmüş dr endişenlendirdiği için özür diledi terslediği içinde çok mutluyum kesemi gördüğüm anda herkese dua ettim rabbim doğumda bebişimi sağlıkla doğurduğumuz günleri de göstersin diyee
ayrıca benim için iyi dileklerde bulunup cevap yazanlara tek tek teşekkürler saonraki randevum kasımın 5inde hadi bakalım sanırım o zaman bebeğimi görürüm kalp atışı için erken olur heralde

biz çok erken yakalamışız dr öle dedi tahminlerimiz doğruymuş ancak pazartesi 5 haftalık olur dedi bir resmi görseniz tam nokta ağlaya ağlaya geldim eve ama bu sefer mutluluktannnn heyecandan mm sini sormayı unuttum:::)))))

ahhh canım yaa nasıl sevindim anlatamam,
Allahıma binlerce şükürler olsunnn
maşallah sana
tam nokta ağlaya ağlaya geldim eve ama bu sefer mutluluktannnn şu cümle beni ağlatmaya yetti

inşallah hep böyle mutluluktan ağlarız inşallaha.s.

semacım bende seni merak ediyorum çok şükür herşey yolundaymış.inan çok sevindim.ve diğer bebişlerinin kalp atışlarını duyan anne adaylarınında mutluluklarına çok sevindim.benim 6+4 ne bi kese ne kalp atışı gördüm yani doktor haftaya çağırdı.inş bende sizler gibi mutlu dönerim hastaneden.çarşambayı iple çekiyorum.umarım herşey yolundadır.

canım inşallah tez vakitte görürsün çok endişeliydim işte akıntı pembe kötü düşük olabilir bhcg düşük dış gebelik olabilir dendi rabbim öle büyükki aman diyim duayı eksik etmeyin meleklerimizden emiiii çok küçükler daha ama rabbim ol demiş bizde ii haberlerini alıcaz inşallahhhhhh belki 2 ay sonra işte cinsiyeti ne diye meraklancaz bu endişeler ancak doğurunca geçecek sanırımmmmm

çok sağol canım.. evet çok heyecan vardı sorma.a. Rabbim herkese kalp atışlarını duymayı nasipe tsin.. çok güzel bir duygu yaa:))Rabbim hepimizi sağlıkla sonua kadar sevindirsin böyle..amin...a.s.

sağol canım sende görürsün inşallahhhh çok minicikler şuanda bi görsen dr bile ellerimi tuttu korkma bak burda diye kadıncağıza artık nasıl baktıysammmm::)))))

bu ara herşeye ağlıyoz zaten hehe ahhh şu hormonlarrrr bizim senle günler çok yakın seni ne zaman çağırdı dr?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…