Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dr'dan geldimmm..
bugün tam 5 haftalığım ve kesemizi gördüük, 11.8mm olmuşş bebişimm..
sizlerden nehaberler, bir gerçmiş sayfaları okuyayımm..
Kızlar bugun dr um vardı bebegımın artık ıkız olmıycagı kesınlestı ama bebegım kocaman olmus sısko kafa tam 1,6 cm ve 8 haftalık kalbımızde gup gup hersey ıyı gıdıyor bırde bulantılar olmasa.....ama gecıcek dr bulantının saglıklı gebelıge ısaret oldugunu soyledı hepınızı optum cok mucxxxxxxx
hadi hayırlısı cocoshcum rabbim bi daha verir tek tek doğurursun sende ne güzelll::))):CüvCüv::ecrin_bebek:
cnm senınde ınsallah yarınkı drun hayırlı gecer hıc yuzyuze tanısmasakda dua ettım senın ıcın ınsallah tutunur dıye cunku senınde ne kadar cok ıstedıgını bılıyorum bebısı Allah hayırlısıyla nasıp eder ınsallah bıze guzel haberler getır cnm
kızlar bende bugün drye gittim 7+4 günlük 10.2 milim olmuş daha salı günü 8.4 milimdi baya büyümüş bebeğim 3 hafta sonra tekrar kontrole gidicez dr yi de sevdim iii olur inşallah
Kızlar bugun dr um vardı bebegımın artık ıkız olmıycagı kesınlestı ama bebegım kocaman olmus sısko kafa tam 1,6 cm ve 8 haftalık kalbımızde gup gup hersey ıyı gıdıyor bırde bulantılar olmasa.....ama gecıcek dr bulantının saglıklı gebelıge ısaret oldugunu soyledı hepınızı optum cok mucxxxxxxx
canımyaa
bana en iyi yardım edecek kişisin
benim adetim 2gün geçti ve hcg değerim 1676ı çıktı
2gün gecikmiş biri için bu değer yüksek geldi bana ikiz olabilirmi
senin değerin kaçtı uyku uyuyamam ben cevap yaz nolura.s.
kızlar bende bugün drye gittim 7+4 günlük 10.2 milim olmuş daha salı günü 8.4 milimdi baya büyümüş bebeğim 3 hafta sonra tekrar kontrole gidicez dr yi de sevdim iii olur inşallah