2009 Haziran Anneleri!!

sibel dviti vermeyi ihmal etme yoksa gec cıkarırmış dşlerini

bir de bizim kızın arkadaki bıngıldak kaynamış öndeki halakaynamadı

zaten ananenm taş dediği zaman taş gibi olur bıngıldağı dio

demekki eskinin ölcüsü bu

nur cum bu çok tatlı bir tosintos
tam ısırmalık allah nazarlardan korusun

adet görmemen önemli değil 2 yıl olmayan bile gördüm ancak rutin kontrol için tabi git hayatım

tesekkür ederiz teyzesi..
gerçi adet olmayınca rahatım nasıl birseydi unuttum bile...ama hala gelmeyince endişelendim ben de..bir sey olmasa bile kontrolde yarar var dediğin gibi..

en rahat hamilelikti ya ben cok memnundum adet olmaktan nefret ediyorum ya bir de hep aşırı sancılı gecio betim benzim atıo resmen ruh gibi oluyorum keske ben de 2 yıl görmeseydim nur

teşekkür ederiz..haziran bebişlerinin hepsi çok tatlı..ekrandan sevmekle yetiniyorum..valla elime düşseler mıncıklarım hepsini...benimkini sıka sıka bir hal ediyorum da annem kızıyo :))))

kızlar kaçtım ben...okul saatim yaklaşıyor...öptüm tüm anneleri ve bebişleri..

ay tövbe birdaha sogan yemem komşuya uydum soğan yedim kızım gece çok kötü oldu. sakın denemeyin.tecrübeyle sabittir süt yapıyo ama gazlı napim o sütü.

havvcım geçmiş oslun canım ya.. yavrum demek bir yeri ağrımış.inş iyleşsin cnaım..

hep böle sürmez havvacım diş falan cıkaracaktır düzelir uykusu merak etme sen

sonunda ekleyebildim ..

oooo bugün kalabalığız maşallah 14 kullanıcı okuyor :)

sağolun canlarım çok kötüydü.şimdi iyiyiz bakalım

dünürüm kestane ye acayip süt yapıyor bana, üstüme akıyor yani okadar , bulgurda baya süt yapıyor
normalde az benim sütüm, öyle böyle arttırmaya çalışıyoruz işte
Elifin resimleri gözükmüyor sibelcim?

nur maşallah bebegine yanakları çok tatlı...benim kızımda tombik 9 buçuk kilo ama yanakları böyle degil...maşallah bebegine

kahvaltı olarak yarım yumurta sarısı 2 cici bebe meyve püresi armut sulu oluyo genelde armut katıyorum 2 kaşık pekmez yada recel pekmez tercihim benim1kaşık lable peyniri doktorumuz böyle başlattı karışım olarak onra ilaveler olcak dedi siz nasıl veriyosunuz kahvaltıyı

saol havvacım ablamızın bebekliğinin aynısı aslında
bizimkiler doğduktan sonra evrim geçirip değişiyolar

ayyyyyyyyyyyy ben yerim o maviş gözleri ya cıtır cerezime bakın allahım nazarlardan saklasın kuzumu sibel cok tatlı kızın maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…