- 29 Temmuz 2008
- 3.312
- 34
canım geçmiş olsun önceki aspiratörünüzün adı neydi ona göre alıcambende
bebe confort dıye bıeşy jokerden almıştım.ama otribebe yi al kesınlıkle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geçmiş olsun önceki aspiratörünüzün adı neydi ona göre alıcambende
özlemcim tşkr edderim cevabın içinn..
hırıltı yok cnm sancıda yok galiba huysuz değil çünkü herzamnki düzeni devam yani uyku yeme içme düzenide yerinde..
o zmn fazlasını çıkartıyodur inşş.
kaloriferleride daha yakmadılar uyuzlar acaba üşüttüm dedm kendimce..
doktora götürmeyede tırsıyom şu domuz gribinden...
bide urfa temiz değl yani bir çoğuu her ne kadar özel hastanede olsa..
canım benimkide çok çıkartıyo reflümü diye şüphelenmeye başladım çünkü çok huzursuz kucağımda bile oturmak yatmak istemiyo sürekli ayakta durmak istiyo ve öel böle değil kendi üstünü bide benim üstüme kusuyo mahvediyo çok yediğinden desem çok çıkarmaz acayip kusuyo bence bi dr una sor tatlım ben bu ay dr a götürücem bakalım ne dicek inş üşütme felan değildir bakalımiyiyim fıstk,sen ve bebiş nasıl ?
kaydirigubbakcemile5 sğl cnm
tam olarak çekilmedi canım ama eskiisne göre iyi..amin cnm aminn..
bnm kız emzik kesinlikle emmezdi verdimmii öğğğğdiye geri atardı..
daha sonra akşamları uyutma aşamasında parmağını emmeye başladı(baş parmak)
uyku esnasında elni çekip emzik vermeye başladım bi kaç kere attı ama ben direttim ve uyku halindeyken emziğe alıştırdım..
şimdi elini emmeye yeltendiğinde hemen emzik veriyorum onu emiyoo..
bi yerde okumuştum bebek emme gereksinimi duyduğunda elini parmağnı emermiş..
binnur geçmiş olsun maşallah zehrayada ...
arzucum hiç korkma kızınla başbaşa takılırsınız ne gzl
benim eşimde nöbete gittiğinde iremle kalıyorum ama korkmuyorum aklıma bşyler gelsede hemen dağıtıyorum kafamı..sende öyle yaparsın..
ii akşamlar kızlar...
of kış geldi çok kötü...daha kaloriferleri yakmadılarr mafoldumben
ufo yakıyorum irem üşüttümü sütü içince
ara ara 2 kere falan çıkartıyo tatlı kaşığı kadar...
hiç çıkarmazdıı...
yada çok içio bu aralar fazla mı geliyor acaba miğdesine fazlasınımı çıkartıyooo..
off aklım karıştı mafoldumben
geçmiş olsun canım kış geldi bebişler hasta olmaya başladı bu yüzden sevmiyorum kışı allahım affetsin ama yazın hiç böle derdimiz yoktumerhabalar,4 e doğru doktoru aradım derın huzursuz diye hemen çıkın gelın dedi.apar topar çıktım evden muayene etti üst solunum yollarını üşütmüş dedi ama çok şükür başka bışı yok burnu tıkalı olduğu için huzursuz omerak etmeyın dedi.derdi dışarı çıkmakmış zillinin.bi işve bi cilve adama.şimdi mama yıyoruz.
ayy canım işe başlıyosun demek allah kolaylık versin çok zor olucak senin için ama mecbur inş sorun olmazcanım ben bir girip bir çıkıyorum yazamadan, hep kucak istiyor damadın, iyiyiz biz çok şükür, sen nasılsın?, gelinim nasıl? , gelcez bir gün inşallah ama çok soğudu havalar , özledim ikinizide , çok istiyorum görüşmek ama herhalde bahardan önce çıkamıcaz evden benim yavrukuşum balkona çıksak hasta oluyor, anasına çekmiş dayanıksız
işe 23 kasımda başlıyorum çok az kaldı mafoldumben
işte ek gıdalara alıtırmaya başladım bende bir düzene girsin diye , sütümü de stok yapıyorum fazla olduğu günler , ben işteyken onları içecek
Binnurcum geçmiş olsun, zordur diş ağrısı
evet fotoğraf bekliyoruz, istanbul grubu buluşucak demek ne güzel
inş ateşlenmezsiniz canım havadan olabilir canım keyifsizliğin bende öle oluyorum böle havalarda yazın şen şakrak kışın huzursuzyi akşamlar herkesee,
ben de girip yazamadan çıkıyorum keyfim yok bugün, bu aralar çocuk uyusa da benim uykum kaçıyo gece, çok uykusuzum
binnur geçmiş olsun, zordur diş ağrısı, kuzuna da maşallah
nida canım tam soğuklarda geliyosun ama inş. siz gelene kadar ısınır buralar,
biz de az önce aşımızı olduk, umarım ateşlenmeyiz geceleyin
ay canım geçmiş olsun allah yardımcın olsun canım inş eski neşesi yerine gelir düzelir en kısa zamandageçmiş olsun bizde aynı dertten muzdaribiz
burun tıkalı ve emziksizde uyuyamaz hanım efendi 3 gündür tam bir felaketiz uyku muyku kalmadı sadece gece değil bugün tüm gün mızıldandı şimdi de ayağımda sallıyorum da biraz uyuyor uykuyuda almazlarsa o zaman-tatlicadiarzu-
ilaç verdi mi dr unuz bizim ki burnu açık tutmak için serum fizyolojik verdi ayrıca boğazına inen akıntıyı sökmesi için şurup
o da elif i kusturuyor ama işe de yarıyor
ilaca devam da kararsızım mahvolduk 3 gündür gece gündüz
haftasonu baba vardı idare etti ama bugün kafaları sıyırttı bana
a.s özlemcim bizdede aynı sorun var kızım üzerindeki battaniyeyi ağzına götürmek istiyo bu kez yüzünü kapatıyo oyun sanıyo bencede en iyisi tulum bende ona başlıcam sanırım bide üstünüde açıyo tulumdan başka çare yok bu bıdıklar çok uğraştıracak bizi bu arada maşallah armine canım koca adam olmuş beyefendi olmuş resimlerine baktımda çok tatlı opuyorumnanaktanslm kizlar..
soyle bi baktim gecmise hastalarimiza gecmis olsun...
bizde son zmanlarda arminin sirinlikleriyle ugrasir olduk..
donuyor oyuncaklarini isiriyor..
kotude bir oyun sekli edindi..
yataginda yakalik oyuncak,battaniye ne bulursa cekip yuzune kapatiyor..alttan panik yapiyor nefes az gelince ben kosup cekiyorum yuzunden bu kezde kahkaha atmaya basliyor..
oyuncaklari falan kaldirdim ama uyurken uzerine orttugum battaniyeyi ayaklarini kaldirip eliyle ulasip yuzune yine kapatiyor..tamamen tuluma gecicem artik..
bizden boyle... son gunlerde arminde istahsiz..
slm kizlar..
soyle bi baktim gecmise hastalarimiza gecmis olsun...
bizde son zmanlarda arminin sirinlikleriyle ugrasir olduk..
donuyor oyuncaklarini isiriyor..
kotude bir oyun sekli edindi..
yataginda yakalik oyuncak,battaniye ne bulursa cekip yuzune kapatiyor..alttan panik yapiyor nefes az gelince ben kosup cekiyorum yuzunden bu kezde kahkaha atmaya basliyor..
oyuncaklari falan kaldirdim ama uyurken uzerine orttugum battaniyeyi ayaklarini kaldirip eliyle ulasip yuzune yine kapatiyor..tamamen tuluma gecicem artik..
bizden boyle... son gunlerde arminde istahsiz..
size de geçmiş olsun tatlım.yok ilaç vermedı sadece serum fizyolojik kullanıyorum ben de.ama benım aspıratörü beğenmedi dr otribebe alın dedi aldım eve gelırken demın yaptıkeşimle süper ne var ne yoksa çıkardı yavrum nasıl rahatladı tısıl tısıl nefes aşıyodu 2 gundur hafifledi çocyuk resmen cilve yapıyo şimdi babasınazemuszemus ahanda böle:))
canım doktor bişey demiyor başka doktorada gittim hele o hiç yardımcı olmadı kulak kiri dedi yolladı