2009 Haziran Anneleri!!

tebrik ederim canım çok sevindim adına

slm kızlar nasılsınız?benım ve bebısım için dua edın olurmu bugunn öglende kanamam oldu progestan verdı.saat 1 de gıttık 5 e kadar müşahade altındaydım .ınanılmaz korktum sukur suan bısey yok.rabbım kımseye yasatmasın ınsallah.bebısımı gördüm 5 hafta 3 gunluk.12mm olmus. ne olur dualarınızı eksık etmeyın.ben yataktan kalkamıyorum yasak.merak etmeyın fırsat bulursam gırerım ok?çok öpüyorum sızııı

canım cok gecmiş olsun rabbim bebişini san abağışlasın inşallah canım umarım bebeğinin ve senin durumun hemencik iyi olur dinlen sen canım

Allah yardımcın olsun. sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah. Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. Allah bizlere de bebek sahibi olabilmeyi nasip etsin inşallah.

canım çok geçmiş olsun allah şifanızı tez zamanda versin bol bol dinlen canım emiii...

ah canım çok geçmiş olsun dularımızdasın merak etme bundan sonra sen yat dinlen hiç kalkma biz hep burdayız dönünce bulursun merak etme emiii hadi inşallah daha çok güzel günlerini görürsünüz inşallah hep ii düşün emi bol bol dua et bak benim da hafif bi kanama diyelim olmuştu hep meryem suresiyle mubıyn li yasin okudum hala da fırsat buldukça okuyorumm sende oku emi hem için rahatlar hemde meleğine ii gelirrrrr sakın iş falan yapma bırak heryer dağılsın gitsinnnn çok öptüm seni dualarımdasınnn :teselli::1hug:

Allah yardımcın olsun. sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah. Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. Allah bizlere de bebek sahibi olabilmeyi nasip etsin inşallah.

canım ben hep ediyorum bende çok bekledim tam 1 sene olmadı ama hep inandım hep hayırlısı olsun dedim böle oldu ama allahım olmayanlara da nasip etsin bebek hasretiyle dua eden kullarının dularını kabul etsin kucaklarını hayırlı sağlıklı bebişleriyle doldursun tüm kalbimle allahıma yalvarıyorum bu duamla beraber bizim meleklerimizde korusun anneleriyle kalsınlar doğana kadar inşallahhh​

canım geçmiş olsun bol bol dinlen inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.kendine ve bebişine iyi bak.

canım geçmiş olsun.Allah sana ve bebeğine sağlık versin,bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

ben çıkıyorum kızlar halen daha iyileşmiş değilim biraz daha dinleneyim sevgiyle kalın

aynı anda yazmışız kuzucummmmm bende merak ettim seniii isini umarımmmm bi problem yoktur inşallahh​

iyiyim canım.benimde sürekli midem bulanıyor ama arada çıkartıyorum bende.çok kötü oluyor yaa birde boş mideyle. aklıma geldiğinde bile kötü oluyorum

buarada ben pazartesi gününe randevumu aldım.saat 16.00 dr dayım.bu defa Allah nasip ederse bebişimin kalp atışlarını görebilicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…