2009 Haziran Anneleri!!

buarada ben pazartesi gününe randevumu aldım.saat 16.00 dr dayım.bu defa Allah nasip ederse bebişimin kalp atışlarını görebilicem

canım seninle hemen hemen aynıyız ben de daha kalp atışlarını görmedim salı günü doktora gideceğim en son 23 ekinmde gitmiştim o zamn gebelik kesemiz 9 mm idi ama benim geç döllenme oldu.sen ne zaman gitmiştin?

buarada ben pazartesi gününe randevumu aldım.saat 16.00 dr dayım.bu defa Allah nasip ederse bebişimin kalp atışlarını görebilicem

hadi bakalım suzancım bende çarşamba rabbim nasip ederse duymayı bekliyorum inşşalah ii haberlerle dönücezzzzzz​

canım seninle hemen hemen aynıyız ben de daha kalp atışlarını görmedim salı günü doktora gideceğim en son 23 ekinmde gitmiştim o zamn gebelik kesemiz 9 mm idi ama benim geç döllenme oldu.sen ne zaman gitmiştin?

ben enson 16 ekimde gitmiştim.6 mm idi bakalım hayırlısı ile şu kalp atışlarını bir duyayım içim daha çok rahatlıyacak

kızlar bende en son 27 ekimde gittim daha dogrusu ilk gidişimdi gebelik kesesi 17 mm di dr 2 hafta sonra gel dedi aynı sizin gebelik haftanızda olcam o zaman inşallah sizde görürsünüz bende görürüm rabbim dualarımız kabul etsin karından mı baktırdınız transvajinal mi

kızlar bende en son 27 ekimde gittim daha dogrusu ilk gidişimdi gebelik kesesi 17 mm di dr 2 hafta sonra gel dedi aynı sizin gebelik haftanızda olcam o zaman inşallah sizde görürsünüz bende görürüm rabbim dualarımız kabul etsin karından mı baktırdınız transvajinal mi

canım benim karından baktı.zaten bildiğim kadarıyla gebelik kesesi hergün 1 mm büyüyomuş.

evet canım bulantı ve hazımsızlık var.gerçi daha bir kere istifra ettim ama sadece kuru öğürtü oluyor.senin nasıl?

canım allaha sükür pek fazla bulantım yok ama yemek yiyemiyorum midem almıyor kokusunu duyunca en sevdiğim seylerden tiksiniyorum
okuldaki sınıflar bile kokuyor
ama senin gibi işte kuru bulantı kusmadım şükür
hazımsızlık derken kabızlıktan mı bahsediosun canım
ben de ilk haftalarda vardı dem,ir ilacını kestim 3 4 gündür yok valla
gaz sıkıntım var benimde davul gibi şişiyorum uyurken özellikle sıkıntı veriyor

canım allaha sükür pek fazla bulantım yok ama yemek yiyemiyorum midem almıyor kokusunu duyunca en sevdiğim seylerden tiksiniyorum
okuldaki sınıflar bile kokuyor
ama senin gibi işte kuru bulantı kusmadım şükür
hazımsızlık derken kabızlıktan mı bahsediosun canım
ben de ilk haftalarda vardı dem,ir ilacını kestim 3 4 gündür yok valla
gaz sıkıntım var benimde davul gibi şişiyorum uyurken özellikle sıkıntı veriyor

yok canım kabızlık yok allaha şükür sadece yediklerim gaz yapıyor ve çok rahatsız oluyorum.ama bebeklerimiz sağlıklı olsun da bunların hepsine razıyım.

kıslar sanırım ben yine çıkartıcam sabrediyom saatlerdir ama geçmedi öğürtüler yakamı bırakmıyo hiçççç kötüyüm ya en iisi çıkartim rahatlıyım dimi?????

ıyyyy o gece gazı benimde başımda karnım bi ağrıyo bi sancı batıyo ki sanki doğuruyommmmmm

kıslar sanırım ben yine çıkartıcam sabrediyom saatlerdir ama geçmedi öğürtüler yakamı bırakmıyo hiçççç kötüyüm ya en iisi çıkartim rahatlıyım dimi?????

ıyyyy o gece gazı benimde başımda karnım bi ağrıyo bi sancı batıyo ki sanki doğuruyommmmmm

canım ben ayva yiyorum mide bulantıma iyi geliyor.en azından biraz bastırıyor midemi

kızlar ben de bi arkadaşımdan bişey duydum ona da doktoru söylemiş bi kutu kolanın içine bi tane küp şeker atıyormuşsunuz ve gün boyunca bulantı olduğunda birer yudum içiynce bulantıya çok iyi geliyomuş ben yarın deneyeceğim bakalım iyi gelirse size de söylerim.

kızlar ben de bi arkadaşımdan bişey duydum ona da doktoru söylemiş bi kutu kolanın içine bi tane küp şeker atıyormuşsunuz ve gün boyunca bulantı olduğunda birer yudum içiynce bulantıya çok iyi geliyomuş ben yarın deneyeceğim bakalım iyi gelirse size de söylerim.

ama kafeinli içecekler gebelikte zaralı değil mi canım ya deneme bence her dr un dediğine de inanmamak gerekiyor

iyi akşamlar kızlar.kendinize ve bebişinize çok iyi bakın.görüşürüz.
semacım ayvayı bir dene istersen belki iyi gelir

narencim sana bişe sorcam midem bulanıyodu ya şimdi kustum geldim çok afedersin sorcak kimsem yok kocişde yok ya sonuna doğru iice simsiyah geldi sanki arada kan da vardı zorlandım çok ondan mı dır yoksa allah korusun bişe mi vardır oksa ketçap yemiştim ondan kaynaklanabilirmi tamda çözemedim miden bulanmazsa bi ceavp yazsan veya kızlar bişe olurmu ya çok korkuyorummmm

kızzlar nolun cevap yaızn yoksa kocamı arıcam acile falan götürsünn

X