- 17 Mart 2008
- 5.069
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selammm
filmi beğendin demek gülin pek olumlu değildi eleştiriler
ben de nöbetçiydim ve dersim çoktu bugün yoruldum
KIZLAR NABER GENE KIMSE YOK.
dün derini jimnastığe göturdum delirdi zilli.hoca yarım saat kadar denettı herşeyı nornmalde 3 yaş alıyolarmış ama derını ustun yteneklı buldu deeeermişim..
yaptırdım dun kaydını bugun başlıyoruz kısmetse haftada 2 gun jımnastiğe gıdecek hep istıyodum zaten ya bale ya jımnastık dıye.o inceliği zerafetı alsın ıstıyorum.ama baleye 4 yaştan önce almıyolarmış.ay nasıl tırmandı benımkı ıplere merdıvenelre falan maymun gıbı çok hoşuma gıttı.ağaç yaşken eğilir başlasın spora.yazık çocugun hiç bi aktıvetesı yoktu park dışında.
dün hemen kıyafet verdıler tayt shırt falan butun gece onlaydık sabah da gözunu açtı anne spor kıyafetlerım nerde dıyo:))
hayırlısı olsun emelcim senin için...umarım iyi geçer...merhaba kızlar nasılsınız? misafirim vardı gittiler kayrada uyudu bende biraz yatıcam
özlem nesli yarın iş görüşmem var inegölde
keşke fırsat olsada görüşsek
gerçi olursa nasıl giderim çok uzak yol ama bir görüşçem bakalım
canım balkağı çorbasını ege de sever...kabıza iyi geliyo...bu sitedeki bebek yemeklerinde egeye yaptığım balkabağı çorbasının tarifi var....ordan da bakabilirsiniz....bence pek içilecek bişey değil ama çocuklar seviyo işteselam kızlar
emelcim ne güzel olur ama yarın 5.30 da dersim bitiyo ve sonrası kısa bir toplantı var. hangi firmayla iş görüşmen var ?bi tanışamadık ya çocuklar kocaman oldu...
biz iyiyiz ece hala kakasını tutuyo 4-5 günde bir yapıyo ve bu 4-5 gün bize zulüm her akşam tuvaletteyiz saatlerce ama yapmıyo ve sinir krizi geçirmemizle kalıyoruz. . parmağını da bırakamadı bi türlü .bu ikisi yüzünden çok zorluyor bizi
bugün balkabağı çorbası yaptım netten alıp tarifi.artık farklı ne yapsam diye düşünmekten kafayı yiycem .çok övmüşler bu çorbayı ama ben tadını hiç beğenmemiştim oysa ece içimiş bi tabak isterseniz deneyin.