- 22 Haziran 2008
- 1.801
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru düşünmüşsün gülincim hayırlısı bakalımVALLA bızım kı vede bakıcıyla malum.önumuzdekı sene şubatta vermeyı planlıyorum ben.yaşı geldı aslında ama bakıcıyı napıcam?bı de bebek geldı benı evden yolladılar dıye düşünsün ıstemıyorum.o yuzden seneye gıdecek derın kısmetse.
bende eylül ayında kreşe vermeyi düşünüyorum kısmetse..
bizde bugün son aşımız olan hepatit a nın 2. dozunu olduk.. çok şükür aşıları bitti.. artık 1. sınıfa kadar aşıları yokmuş..
merhaba kızlar, nasılsınız?
gülincim geçmiş olsun, eşimle küsüs biraz :) ondan canım sıkkın geçecek inşallah
kreşe bende işe başlayınca vericem
canım ya pek fırsat bulamıyorum.selam kızlar
sizi bulmuşken kaçırmayayım.
filiz bi görünüp bi kayboluyorsun hani artık buralardaydın?
biz hep en az 4 yaşına kadar evde kalsın istiyoruz şimdiden erken kalkmasın okuldan sıkılmasın diyoruz ama bakalım artık evde de sıkılıyor arkadaşı da yok.belki seneye veririz
gülincim kreş yaşı demişsin ama daha küçükler be güzelim sonra okuldan sıkılıyorlar.ne kadar geç versek o kadar iyi
ayşe antalyanın tadını çıkartıyosun valla sürekli ordasın.
emelcim boşveeerr bizim kavgasız günümüz geçmiyor.ne oldu iş sonucu belli mi?
selam kızlar
sizi bulmuşken kaçırmayayım.
filiz bi görünüp bi kayboluyorsun hani artık buralardaydın?
biz hep en az 4 yaşına kadar evde kalsın istiyoruz şimdiden erken kalkmasın okuldan sıkılmasın diyoruz ama bakalım artık evde de sıkılıyor arkadaşı da yok.belki seneye veririz
gülincim kreş yaşı demişsin ama daha küçükler be güzelim sonra okuldan sıkılıyorlar.ne kadar geç versek o kadar iyi
ayşe antalyanın tadını çıkartıyosun valla sürekli ordasın.
emelcim boşveeerr bizim kavgasız günümüz geçmiyor.ne oldu iş sonucu belli mi?