- 17 Eylül 2007
- 4.815
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dünden beri kimse yazmamış nerdesiniz kızlar??????????
ALLAHIM HAYIRLISI NASİP ETSİN canım ben varken sen yoktun sanırsam yeni gördüm seni,sorayım bari,,senin oğlan konuşuyomuuu
iyi akşamlar kızlar...
annemlerdeyim.beraber döndük.yılbaşını beraber geçirelim dedik.yağmur'u uyuttum bakayım dedim.
ayşe benim üst komşularım hergün kavga ediyorlardı eşim uyardı ses soluk yok şimdilik.
ama çok zor ara katta oturmak,anlıyorum seni...
bu arada yağmur bugün tam 2.5 yaşına bastı.kocaman oldu sıpalar...
ben neredeyse hamileliğimden beri buralardayım canım ama bir görünüp bir kayboluyorum.
benim oğlan 1,5 yaşında falan konuşmaya başladı canım. seninki hiçmi bişey demiyor anne baba falan.
ablamın oğlu 14 aylık oda hiç bişey söylemiyor doktora götürmüşler doktor 1-2 kelime söylemesi gereiyordu demiş.
ailede geç konuşan oldumu genetikde olabiliyor. bazı doktorlarda 3 yaşına kadar konuşmassa gelin diyorlarmış.
benim eşim gecenin 4 ünde çıktı defalarca ama terbiyesizler ahlak nedir bilmiyorlar. içiyorlar ve hap alıyorlar, her gece aynı şey. sanırım taşınıcaz.
yok canım bişey demez olurmu bir sürü kelime diyor ama cümle kurmuyo,,yeni kelimeler öğretmeye çalışıyorum hala..ama bazen dili dönmüyo demeye çalışıyo söyleyemeyincede bırakıyo ..üstüne gitmiyorum bende..eli acıdığında elim acıyo demiyo sadece elini gösterip acıyo diyoo..su içcem demiyo su diyo süt diyo mama diyo..anneyi çok küçükken öğrendi,,babayıda 1.5 yaında falan ama çok kelime söylemeye başladı ama cümle kuramıyo..bide herşeyi anlıyo yapıyo..anlatıyo derdini hemde olabildiğinin en iyi şekliyle..ama benle sohbet eder gibi konuşmasını istiyorum..kimseyle kıyaslamıyorum ben ama,kaynanam gelince her ay,,bu daha konuşamıyomu bizim orda bundan küçük var konuşuyo diyince sinirlerim zıplıyo..her çocuk birmi diyorum..hem o çocukta oğlumun yaptığı kadar hiç bişeyi yapamıyıo ve anlamıyo diyorum..fark elbetteki olcak ama anlamıyolar işte..bende biran evvel konuşşunda laf edip durmasın kimse istiyorum ben suçluymuşum gibi..hıhhkızmda 1.5 yaşında maşallah anneyi 1 yaşındayken söyledi abinin söylediği yaştan daha erken..mama diyo bide kız başka bişey demiyo..ama kızlar daha erken konuşurmuş,,benim kızda öyle olcak sanırım..bakmışım abisinden önce cümle kurarmış
aynen ayşecim geri kalmasın diye takılıp yazıyorum işim olduğu halde diğerleri niye terketti anlamadım
akülü arabalar çok pahalı normalde güzel mi bişey mi ?
ayşecim mert güle güle kullansın