Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bulantılarım tam gectı dıyemem canım ama kör topal ıdere edıyoruz işte.derın de aynen sarmış durumda bana.3 gundur sabah sen okula gıtme anne dıye ağlıyoama para kazanamm çalşımazsam dıyorum e gıt babamdan ıste dıyo zilli:)) dun geve 7 de uyudu 11 de bı kalktı sabah karşı kaçta uyudum bılmıyorum.ağzıma ettı resmen.annneeee nerdesın nerdesın anne salla anne sut ver anne su getir anne sen de uyumavs.ay dedım 1 kere baba de be.eşim dırekt salağa yatmış gıkını çıkarmıyo tabı.sersem gıbıyım bugun .
Ya derın kucak ıstıyo tabı doğru.gel ben alayım babacım dıyo babası yok annem alsın.mumkun mertebe almıyorum tabı 14 kg oldu artık ama kıaymıyosun da( zaten ılerıde hıç alamıycam berışimdiden geri çevirmıyeyım dıyorum alıyorum gene kısa da olsa.
Senın ne şikayetın var?ıhmal etme gıt doktora.
valla bulantılarım tam gectı dıyemem canım ama kör topal ıdere edıyoruz işte.derın de aynen sarmış durumda bana.3 gundur sabah sen okula gıtme anne dıye ağlıyoama para kazanamm çalşımazsam dıyorum e gıt babamdan ıste dıyo zilli:)) dun geve 7 de uyudu 11 de bı kalktı sabah karşı kaçta uyudum bılmıyorum.ağzıma ettı resmen.annneeee nerdesın nerdesın anne salla anne sut ver anne su getir anne sen de uyumavs.ay dedım 1 kere baba de be.eşim dırekt salağa yatmış gıkını çıkarmıyo tabı.sersem gıbıyım bugun .
ya derın kucak ıstıyo tabı doğru.gel ben alayım babacım dıyo babası yok annem alsın.mumkun mertebe almıyorum tabı 14 kg oldu artık ama kıaymıyosun da( zaten ılerıde hıç alamıycam berışimdiden geri çevirmıyeyım dıyorum alıyorum gene kısa da olsa.
senın ne şikayetın var?ıhmal etme gıt doktora.
ilkecim çok çok geçmiş olsun allah aynı korkuyu yaşatmasın tekrar gerçekten çok kötü bişey allah korusun yavrucuklarımızı
fatoş valla batu da aynen öyle merdiven bile çıkmaz anne kucağına al yoruldum der geçende ben de yoruldum dedim naparsan yap dedim yarım kat merdivenden yuvarlandı mecburen alıyorum ben de kucağıma arabaya bindir indir vs. altını değişirken tekme atıp duruyo bi yere kadar engel olabiliyosun kıyamıyosun zaten bi yerden sonra ama bişey olmaz allah koruyo karnımızdakileri
bizim daha cinsiyet belli değil ama erkek gibi geliyo bana yine yeniden :) hayırlısı bakalım kısmet
unuttuklarım varsa kusuruma bakmasınlar lütfen oğluşu uyutup bakayım dedim ama uyandı o arada
ay canım ya sanki beni anlatıyorsun. Ne kadar zormuş 2. Annelik:) bu arada benim bebişin cisiyeti belli oldu. Ikinci kızım geliyo:)14. Haftamdayım. Seninki belli değilmi?
sağolun kızlar bununla atlattık şu lekelenmeler bir geçse rahatlıycam
-işlerim birikti ama canım yapmak istemiyor 7-8 sınıf yazılı kağıdı okuycam haftaya başka yazılı soruları hazırlıycam ev temizlencek yemek falan ay kafayı yiycem ya bir de ece çok mız mız herşeye ağlıyor.her dediğini yapıyoruz yine de ağlayark istiyor nolcak bu çocuğun hali nasıl davranmalıyız şaşırıyorum gerçi babası şımartıyo hep onun yüzünden böyle oldu arada olan bana oluyo.
selam kızlar...,
özlem geçmiş olsun cnm.
havalar soğudu buz gibi dışarısı yağmur evde durmak istemiyor beni neden gezmeye götürmüyorsun diiyip duruyor...
bugün çıktık biraz.başımıza gelecek varmış.bizim dükkanın önünden kaybettik çocuğu.elim ayağım buz kesti resmen korkudan.,
dükkandaki tabureyi almış arkadaşın dükkanına giderken buldum.allahtan yolda adam söyledi ileriye gitti diye.
tam karşıya geçecekken yakaladım.nereye gidiyorsun dedim arkadaşımın yanına gidiyorum anne beni rahat bırak dedi
birde tabure almış yanına orda oturacakmış.ayy çok kötü oldum ama anlık gerçekten.bide dönmüş anne üzülmesene burdayım iştee ne var üzülecek diyo
ya kaybolsaydı biri alıp götürseydi düşünmesi bile kötü.evlatları kaybolan anneler nasıl dayanıyor allahım yarabbbimmm korusun evlatlarımızı....
spiral taktırmıştım ege doğduktan bikaç ay sonra , o kaydı çıkarttırdık....tekrar takıldı,1 yıl falan oluyo, ilk 4-5 ay yoğun kanama normal demişti dr, ama hala yani 1 yıldır yoğun, kan kaybından gidicem, 10 gün sürüyo ama yatak yorgan kalmıyo, egenin bezleri olsa bana onutakıcam, anca dayanır....o nedenle gitmem lazım......ilkinde böyle olmamıştı, s,zde bu durumu yaşayan var mı kızlar?
nil 2.kızın olacağına çok sevindim....her anne 2.nin farklı olmasını ister derler ama ben en idealin 2 kız olduğunu düşünüyorum...(üstelikte bi erkek annesiyim) bizim de güzel tabi ama...ilerisi için hem anneye hem birbirlerine destek olurlar..alışverişe falan gidersiniz...süper bence....gülin sen ne istiyosun? tabi önce sağlıklı olsun....
ilkecim geçmiş olsun ...allahtan çabuk bulmuşsunuz..
günaydın kızlar
ilkecim geçmiş olsun allah korusun yavrularımızı
ben de gezmeye götürcektim bizim cadıyı giydirtmiyo üstünü. her defasında aynı terane yaşanıyo evde bi saat uğraşıyoz giydirmek için elbisenin altına eşofman giymiş öyle gitcekmiş ikna edemedim.ben de vazgeçtim evdeyiz .çok sıkıldım atrık bu durumdan onun yüzünden ben de eve kapanıyorum hep. ilke yağmurla iyi geziyon valla ben giydriemiyom bile herşeyi bi dert yaa bu çocuğun