- 1 Haziran 2009
- 1.941
- 4
- 41
müminecim haklısın canımcım bez konusunda bişey demedim sadece çocuğun üstüne gitmekle olmuyo demek istedim ayrıca sadece sana değil genel söyledim sanki çocuklar 5 yaşına gelmiş de tuvalete alışmamış olmaları anormal bi durummuş gibi lanse edilmesini gereksiz buluyorum onu dile getirmek istedim olaya farklı bi boyuttan bakarsak da uzmanlar 3 yaşından erken doğru bulmuyolar tuvalet eğitimini yani çocuktan çocuğa değişkenlik gösteriyo gelişimleri der etmemek gerek
trendy takma kafana öyle bi konuşmaya başlarki birden bire sen bile şaşırırsın benim oğlum da hiç kelime söylemedi direk cümle kurmaya başladı ve şu an herşeyi çok net ve çok güzel ifade ediyo hatta geçende bi arkadaşım hadi atta gidelim dedi biz hiç öyle bebekçe konuşmayız markete gidiyoruz parka gidiyoruz ananeye gidiyoruz falan deriz hep atta ne demek ya deyip kıkır kıkır gülmeye başladı
trendy takma kafana öyle bi konuşmaya başlarki birden bire sen bile şaşırırsın benim oğlum da hiç kelime söylemedi direk cümle kurmaya başladı ve şu an herşeyi çok net ve çok güzel ifade ediyo hatta geçende bi arkadaşım hadi atta gidelim dedi biz hiç öyle bebekçe konuşmayız markete gidiyoruz parka gidiyoruz ananeye gidiyoruz falan deriz hep atta ne demek ya deyip kıkır kıkır gülmeye başladı