- 17 Eylül 2007
- 4.815
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç bilmiyorum cnm emziriken ben de hiç ilaç almadım güveniptebbende feci girp oluyorum bana öneriniz varmı kızlar, emzirdiğim için ilaç alamıyorum.
ne önerirsiniz, viks falan işe yarar mı.
kızlar günaydın.ben de okuldayım şu an size bakayımd edim 2 dk ama oku oku bitmediniz maşallah.bi sürpriz olmadığı taktirde cesaretim yok henüz 2.çocuk için. anca kaza falan olursa o zaman başımın ,stünde yeri var tabi:))
herkesi bı dıyet telaşı almış maşallah.Ayşenin söylediği herşeye imzamı atarım.yazdıkları doğru.sabahları mutlaka bır haşlanmış yumurta yıyın.tok tutuor.hatta yanında bol maydonoz yıyın ödem attırıyor.öğlen et yedıysen akşam sebze yemeği yiyin ya da tam tersi.2 saatte bır nuhakkak ara öğün yapın.tercıhen dıyet bısk.meyve ve cevız bedem falan olsun ama 5 adet falan fazlası değil.
beyaz ekmeği hayatınızdan çıkarın kepekli ya da çavdarlı yiyin ve 1 dilim yiyin.
ben şu an bunları yapmıyorum dana gibi yıyorum:)) ama 21 kg verırken böyle bi listem vardı.
hadi gene uğrarım sonra öptüm sizi.
İLKEEEEEEE bu arada yağmur'a hastayım yaaaa ağla mı diyo küçük sayko:84::)))
Ay tam çılgın yaaa cimcimem benim.ben de ablamı aradım derin'i parka götürüyomuş.ohh ne guzel al kızını çık valla ben de çok özlüyorum mimiğimi işteyken.
kızım var ya yersen alıyosun.benım de acayip bi şekılde ıştahım açık son günlerde Allah sonumu hayr etsin
sen o 21 kiloyu verdin yaa helal sana.bende şu 10 kilomu versemm ne güzel olurum yaa...
kızım bunlar adamı deli eder.dünnn imdat diye bağıracaktım artık.mutfaktaki 3.çekmeceye çıkmışşş şarkı söylüyor
in dedim kızdımmm geldi bitane yapıştırdıı ağlaaaa ağlaaaaa diyooo deliiii
günaydın tünaydınnn kızlar..hava misssss..
anladımki yağmurla ewde durmak kalbe zarar.o yüzden dışarı çıkıcam.parka falan götürcem zıpzıplar var zıplasın atsın bütün enerjisini ewe bişey kalmasınn.
buarada diyet yapan arkadaşlarr gelin birbirimize destek olalım kurtulalım şu kilolalrdan
çok güldüm yağmura cadı
ben varım ilkecim ben de 21 kg aldım 18 kg verdim doğumdan sonra 6 için de ama özel bişey yapmadım o zaman kendiliğinden gitti sayılır habire yiyordum çünkü emzirme sayesin de gitti
şimdi de en az bir 8 kg daha vermek istiyorum çıbuk kraker gibi olmak istiyorum yine
ben 52 ye kadar düşmek istiyorum 34-36 beden arasıya ben emzirme döneminde çok aldım.zaten hamileyken 10 kilo almıştım.doumdan hemen sonra gitti.ama emziririken çok yedim heralde...:44:
şimdi 70 olsam süperrrrr olacakkkk
kullanmadım hiç ama söylemen iyi oldu, ablama öneririm.
benim doktorum sezeryan sonrasındada korse kullandırtmadı, sezeryande göbek kalır dediler ama kalmadı, ablam aldı korse ama kullanamıyor daralıyorum dyor.
bbende feci girp oluyorum bana öneriniz varmı kızlar, emzirdiğim için ilaç alamıyorum.
ne önerirsiniz, viks falan işe yarar mı.
ben 52 ye kadar düşmek istiyorum 34-36 beden arası
şimdi 38 bedenim dar kalıplar da 40
sen o 21 kiloyu verdin yaa helal sana.bende şu 10 kilomu versemm ne güzel olurum yaa...
kızım bunlar adamı deli eder.dünnn imdat diye bağıracaktım artık.mutfaktaki 3.çekmeceye çıkmışşş şarkı söylüyor
in dedim kızdımmm geldi bitane yapıştırdıı ağlaaaa ağlaaaaa diyooo deliiii
günaydın tünaydınnn kızlar..hava misssss..
anladımki yağmurla ewde durmak kalbe zarar.o yüzden dışarı çıkıcam.parka falan götürcem zıpzıplar var zıplasın atsın bütün enerjisini ewe bişey kalmasınn.
buarada diyet yapan arkadaşlarr gelin birbirimize destek olalım kurtulalım şu kilolalrdan
evt kg normal ama zayıf olmak incecik olmak başkacanım ya sende zayıfmışsın
benim olmak istedigim bedenler valla hiç ugraşmayın kilo verecem diyeeeeeee
ohh ne güzelll
evt kg normal ama zayıf olmak incecik olmak başka
incecik olayım ki her ne kadar şuan hazır olmasam 2.çoçukta kg problemim olmasın doğumdan sonra da incecik kalayım istiyorum