- 16 Aralık 2010
- 741
- 1
evet zaten aşıda %100 korumuyormuş, bulaşır ama hafif atlatır diyorlar, bakalım 1 hafta daha bekliycem yeğenimi görmeye gidemedim bulaşırsa diye.
resmi nereye ekledin canım göremiyorum.
tekrar geçmiş olsun, hasta olduğu zamanki psikoloji berbat oluyor, hasta olunca birddaha yaramazlıklarına kızmıycam diyorum iyileşsede kırıp dökse diyorum iyileşincede verilen sözler unutuluyor malesef.
nerelerdesin hülya özledik valla, niye hiç girmiyorsun.
melis niye ayda bir antibiyotik içiyor boğazımı tekrarlıyor birde ahngi antibiyotiği günde kaç kez içiyor. melis kaç kiloydu canım abur cubur sokma eve korkuyorsan.
saol emel.
ıspanağı yesinde varsın yoğurtla yesin, eskiden oyunla kandırıyorsum bende ama şimdi yutmuyor fıstıkdan başka bişey yemiyor.
nora çalışıyorsun nasıl bu kadar çeşit yapıyorsun üşenmeden birde bunların hepsi yeniyormu,
ben çorba ana yemek salata yaparım başkada yapmama yenmiyor, ertesi güne kalan yemeğide eşim yemez, hem mertle bunları bile kan ter içinde yapabiliyorum. çoğu zaman, patates salatası, tepsi böreği, menemen, çayla idare ediyorum, tabi bunları aynı günde yapmıyorum.
bende bugün ıspanak, mercimek çorbası ve salata yapıcam.
canım ben kızımın en sevdıgı menu dıye yazmıstım ama tabıkıde hepsı aynı anda olmuyor canım
bende aksam ıcın corba salata muhakkak bır zeytınyaglı makarna yada pılav bırde ana yemek yaparım yanı eger coookkk yorgun degılsem yada balık falan almadıysam
balıgın yanına bı corba bı salata yapıyorum yetıyo bıze
ama ben en ccok kahvaltı menusunu sevıyorum menemen yumurta falan kolay ya canım..
calısınca zor ama ne yapalım canım mınıkler yesın dıye cabalıyoruz ıste...
eger yazın dolaba bıseyler attıysam daha kolay yemek yapıyorum mesela fasulye bamya bezelye falan..
has. nohut gıbı oyle daha kolay oluyo.. hele bır ara abarttıp soganları bıle dolaba koymustum rondodan gecırıp arada bayat ekmeklerı rondodan cekıp buzluga atıyorum baya pratık oluyooo
emınım herkes bılıyordur boyle yontemlerı canım ıste bende kendımce bıseyler yapıyorum evdeee