- 14 Şubat 2010
- 518
- 154
iyi akşamlar,sizlere birşey sormak istiyorum.kızım bizim kullandığımız yastıkta yatıyor yani büyük yastıkta...sorun olur mu?öyle alıştı diyebilirim
kızlar lütfen sorumu es geçmeyin cevaplarınızı bekliyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar,sizlere birşey sormak istiyorum.kızım bizim kullandığımız yastıkta yatıyor yani büyük yastıkta...sorun olur mu?öyle alıştı diyebilirim
ay negüzel48 kilomusun canım senin kilona inmeme 13 kilo var ((nora bu çocukların boy ve kilosu genetik bence.
benim eşim 1,75 65 kilo
ben 1,60 48 kiloyum
mert 11 kilo, boyunu bilmiyorum. mert normal yiyior artık ama kilo alamıyor aynı biz gibi. bende çok yerim ama kilo alamıyorum, çevremde anne baba kilolu ise çocuk azda yese kilolu oluyor.
ama senin çocuğun kilosu abartı değil bence, yani obez sınıfına girmyor, 16 kio falan olsa endişe etmekte haklısın.
hem şurda 2 yaşlarına ne kaldı. endişe etme, hem zaten diyet yemeğide yiyiormuş daha ne olacak yapabileceğinin fazlasını yapıyorsun.
bizde bugün bebek görmeye gittik, hava harikaydı, merte iyi geldi. orada uyuyamadı gelince uyuttum. tarhana çorbası yaptım uyanınca içiricem.
bizimkisi ince kaz tüyü yastık aldık onda yatıyor tam yatıyor diyemeyiz uyurken çok dönüyor başında yastık falan kalmıyoiyi akşamlar,sizlere birşey sormak istiyorum.kızım bizim kullandığımız yastıkta yatıyor yani büyük yastıkta...sorun olur mu?öyle alıştı diyebilirim
merhaba kızlar
boy kilo kesinlikle genetik bizimki yemediği halde 11,5 kilo boyunu ölçmedim ama yaşıtlarına göre çok uzun çünkü bizde herkes uzun
cnmkzm ben de normal yastık koyuyorum ama bizimki yan yatıp yastıksız yatıyo
ayşecim dediğin gibi bencede genetiknora bu çocukların boy ve kilosu genetik bence.
benim eşim 1,75 65 kilo
ben 1,60 48 kiloyum
mert 11 kilo, boyunu bilmiyorum. mert normal yiyior artık ama kilo alamıyor aynı biz gibi. bende çok yerim ama kilo alamıyorum, çevremde anne baba kilolu ise çocuk azda yese kilolu oluyor.
ama senin çocuğun kilosu abartı değil bence, yani obez sınıfına girmyor, 16 kio falan olsa endişe etmekte haklısın.
hem şurda 2 yaşlarına ne kaldı. endişe etme, hem zaten diyet yemeğide yiyiormuş daha ne olacak yapabileceğinin fazlasını yapıyorsun.
bizde bugün bebek görmeye gittik, hava harikaydı, merte iyi geldi. orada uyuyamadı gelince uyuttum. tarhana çorbası yaptım uyanınca içiricem.
nora bu çocukların boy ve kilosu genetik bence.
benim eşim 1,75 65 kilo
ben 1,60 48 kiloyum
günaydın kızlar....
selam kızlar..
havvacım çok geçmiş olsun.kıyamam cnm benm ne acıyordur şimdi dudağı.hemencecik geçer inş..
yağmur yastık kulllanmaz pek.ama incedir yastığı..
hava kapalı yağmurlu.ama gezmeye gidicez arkadaşıma.ordanda akşam yine arkadaşa gidicez bebek görmeye.görüşüürüz kızlar...
ay negüzel48 kilomusun canım senin kilona inmeme 13 kilo var ((
bizimkisi ince kaz tüyü yastık aldık onda yatıyor tam yatıyor diyemeyiz uyurken çok dönüyor başında yastık falan kalmıyo
maşallah ece kızımabencede genetik canım yabiz nasıl birbirimize benzemiyoruz onlarda benzemiyor
kızlar dün akşam çok kötü bişey oldu sabah 6 da zeynebin ağlamasıyla uyandım bizimkinin beşigi hemen ayak ucumuzda zeynep gece beşikten yanımıza geçmiş eşimde çok dönüyor diye kalkmış koltukta yatmış tabi zeynep döne döne babasının tarafından yere düştü kalorüfer ile bazanın arasına sıkıştı allahım zeynebi çekiyorun gelmiyo çok korktum eşime bagırdım geldi bazayı çekti zeynebi çıkartık dişi dudagını içten kesmiş yavrum çok korkmuş sabah 6 dan 8 e kadar ağladı bende ağladım eşime kızdım madem yataktan kalkıyosun haber ver o boşluğu doldurayım kıyamam ya bugün yemek yedirirken eli ağzında anne acıdı men düttü diyo verilmiş sadakamız varmış allah beterinden korusun
kızlar lütfen sorumu es geçmeyin cevaplarınızı bekliyorum...
ay negüzel48 kilomusun canım senin kilona inmeme 13 kilo var ((
bizimkisi ince kaz tüyü yastık aldık onda yatıyor tam yatıyor diyemeyiz uyurken çok dönüyor başında yastık falan kalmıyo
maşallah ece kızımabencede genetik canım yabiz nasıl birbirimize benzemiyoruz onlarda benzemiyor
kızlar dün akşam çok kötü bişey oldu sabah 6 da zeynebin ağlamasıyla uyandım bizimkinin beşigi hemen ayak ucumuzda zeynep gece beşikten yanımıza geçmiş eşimde çok dönüyor diye kalkmış koltukta yatmış tabi zeynep döne döne babasının tarafından yere düştü kalorüfer ile bazanın arasına sıkıştı allahım zeynebi çekiyorun gelmiyo çok korktum eşime bagırdım geldi bazayı çekti zeynebi çıkartık dişi dudagını içten kesmiş yavrum çok korkmuş sabah 6 dan 8 e kadar ağladı bende ağladım eşime kızdım madem yataktan kalkıyosun haber ver o boşluğu doldurayım kıyamam ya bugün yemek yedirirken eli ağzında anne acıdı men düttü diyo verilmiş sadakamız varmış allah beterinden korusun
selam kızlar..
havvacım çok geçmiş olsun.kıyamam cnm benm ne acıyordur şimdi dudağı.hemencecik geçer inş..
yağmur yastık kulllanmaz pek.ama incedir yastığı..
hava kapalı yağmurlu.ama gezmeye gidicez arkadaşıma.ordanda akşam yine arkadaşa gidicez bebek görmeye.görüşüürüz kızlar...
çok geçmiş olsun cnm kuzuyaa üzüldüm. Allah beterinden korusun...
gecmıs olsu narkadasım allah korumus kızını bence hemen ınanıyorsan tabıı sadaka ver bırılerıne ...
allah yavrularımızı bıze bagıslasın ıns. amınnn
sagolun kızlar allah korusun yavrularımızı noracım tabiki inanırım sadakaya verdim hemen zaten kim bilir bizi ne kazalardan koruyor
geçmiş olsun canım, bizimkide bizim yatakta yatıyor, bazen emziricem diye uyuyakalıyorum kenarda yatmış oluyor allahtan düşmedi hiç.ay negüzel48 kilomusun canım senin kilona inmeme 13 kilo var ((
sende zayıftın galliba değilmi filiz.ayşecim dediğin gibi bencede genetik
tatlım ben hala küçük yastıkta yatırıyorum gerçi yatağında nerde yattığı belli değil ama büyük kulanmıyorum
tesekkur ederım cnm ya ıcım rahatlayıyo sız boyle yazınca ne bıleyım ınsan evladının hep ıyı olmasını ıstıyo ıstee