2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar

aşk kırıntısı ayşecim eğer sütün azalacaksa oruç tutma bence

geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkürler
 
günaydın kızlar

aşk kırıntısı ayşecim eğer sütün azalacaksa oruç tutma bence

geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkürler

mert için herkes kocaman olmuş emzirme artık diyorlaremzirmeyi kesmem ama memeye güvenip ek gıda almıyor, süt ve süt ürünlerini ağzına sokamıyoruz tek içtiği süt ürünü anne sütü hal böyle olunca onuda kesmek istemiyorum kararsız kaldım, geçen yılda tutmadım çok borcum birikti bilmiyorum ne yaparım. ilk 2-3 gün tutayım duruma göre bakarım artık.
 
kızlar oğlum ishal,
bağırsaklarında az miktarda amip varmış doktor tereddüt içerisinde anibiyotik verdi. 2 gündür katılaşmıştı kakası ama bugün 2 kez ishal şeklinde yaptı. eşimde şehir dışında.
üzüm, kuru üzüm, kavun karpuz ve zeytin ishal yaparmı, bunlardan başka bişey yemiyor.
 
bugün niye kimse yok topikte
herkes gezmede desem dışarısı felaket sıcak, çocuğa şapka almıştı başına gneş geçmesin diye minibüste unutmuşum, kafasını ıslattım sürekli.
mert 9500 kilo, doktorum 1 klo eksik dedi, bugünkü doktorda gayet normal, her çocuk torna tezgahından çıkmış gibi aynı şekil ve boyda olamaz kafanıza takmayın dedi.
3 aydır kilo almıyor dedi, almayabilir normal dedi.
dişlerine baktırdım diş falanda yok gelecek.

süt ürünlerini yediremiyorum dedim, balık yağı içiriyorsan sorun etme dedi.

mertin yine emeceği tuttu eczanede depoya inip emzirdim,
bu çocuk bana yapışık gezmek istiyor, doktorada dedim ne olcak böyle diye, kendi yaş gruplarıyla bir araya getir sosyalleşmesini sağla dedi. daha nasıl sağlasam bilemiyorum hep gezmedeyiz zaten.

çok yoruldum, çocukla dışarıya çıkmak zor iş, arabam olsun istiyorum artık :KK43:
 
ya şu misafir kimse üye olsa artıkda bizde meraktan kurtulsak.
misafir sana söylüyorum bir ses ver.....
 
biz de 1 hafta ant.içtik.derin de nefret edıyo ılaç içmekten.süt ve süt ürünleri dışında herşeyıne karışıtırp verebilirsin dedi dr.bu yemek işi can ıkıcı ama.senın içinde zor.bir an önce bi çare bulma lzım.derın 10600gr olmuş maşallah.ama o da bu aralar ıştahsız 4 azı diş birden patlamış.
 
ayrıca araban olsa da bı dert bu veletlerle.benım var da noluyo derın yırtıyo kendın arkada.dun bı baktım nasıl bcerdyse oto koltuğunun kilidini açmış.pesss dedim yani.hiç olmadı kollarını sıyırıp çıkarıyop bantlarından.çok acayıp çocuklar bunlar:))
 
slm kızlarr bende evdyimde melis duruyomu ay çok yoruyo beni hasta olanlara geçmişolsun çok sıcak çok
 
Sude de önceden araba hareket halindeyken hiç kıpırdamazdı. Şimdi ya öne geçmek için deliriyor, ya kapıyı pencereyi açmaya çalışıyor. Hareketli bir şarkı bulup son ses açıyoruz biraz sakinleşiyor öyle. Ben yalnızken o kadar hareketli olmuyor Allahtan ama yine de onu kontrol etmekten bi gün bi kazaya kurban gitmekten korkuyorum. Allah korusun:Saruboceq:
 

sevmiyor canım.
şimdi doktordan geldim antibiyotik verdi, deli olucam ya, çocuğa ilaç içermek bana resmen işkence oluyor ilaç zamanı gelmesin istiyorum. birde 10 gün kullanacakmış.
Geçmiş olsun. İshal enfeksiyondanmıymış?
Ben demirle d vitamininin bitmesine çok sevinmiştim o yüzden, bana da işkence oluyordu.
 
Geçmiş olsun. İshal enfeksiyondanmıymış?
Ben demirle d vitamininin bitmesine çok sevinmiştim o yüzden, bana da işkence oluyordu.

hayır canım, bağırsaklarında az miktarda amip görülmüş. çok önemli değil dedi doktor ama ilaç yazmaktanda geri durmuyorlar. 1 tane olsa neyse bir reçeteye en az 2 ilaç yazıyorlar.

bizimki demiri çok seviyor.
terslik var zaten, tatlı şeyleri hiç sevmez. çiğ köfte, limon baharatlı şeylere bayılıyor.
 
merabaherkese, yorgunluktan pek giremiyorum, eve döküntü halde geliyorum, ben gelince azra uyanıyo derken hayat geçiyoo, azra da yürümeye başladı artık çok şükür, geç oldu ama napalım nasip şimdiyeymiş, hasta bebişlere çok geçmiş olsun,
sıcaklarda çok zor yaa, napıcamı bilmiyorum ben de, şort giydiği ve de emeklediği için bacakları mosmor oldu, sizde de var mı böyle bi sorun, isilik desen her yerinde, bu günler çok zor ama daha büyük derdimiz olmasın diyorum, şükredecek de çok şeyimiz var ama unutuveriyoruz işte
 
konuşması nasıl kılzar bebeklerin. benimki anneyi çok belirgin söylüyor ama başka bierşey demiyor, kendi kendine birçok şey söylüyor ama anlamıyoruz biz. eskiden baba dede gel falan derdi ama şimdi sadece anne ve gel diyor.
otistik çocuklarda en belirgin özellikmiş, allah korusun.
birde çocuklar işaret ederek anlatıyorlarya, işde onu anlamazdan gelecekmişiz konuşması için. her dediğini yaparsak konuşmazmış, işaret dilini anlamayıp konuşmasını sağlayacakmışız.

kızlar siz günlük neler yapıyorsunuz, apartman hayatı eve hapsediyor, ha deyince kapı önüne çıkamıyoruz 7. katta oturuyorum, giyin giydir çık derken pratik olmuyor. bizim buralarda çocuk parkıda yok. doktor bugün sosyalleşmesini sağla dedi.

sizler hergün çıkarıyormusunuz, benim oğlan benden başkasına gitmez, biri kucağına alınca yıkar ortalığı bu durum endişelendiriyor beni, eşimde yok yalnızım iyice paronoyak oldum. saatlerdir otizm i araştırıyorum. çok şükür belirtiler yok.
 
otizm 3 yasından once teshis edılemıyor...Allah korusun aklımıza getırmeyelım bu tarz seyler....oruc konusunda benım bebegımde aktıf bır emıcı ama bu yıl tutmayı dusunuyorum...bu yılda ek gıday baslamıslarken tutmamak olmaz...zaten annes utu artık doyurucu olmuyor artık...bagısıklıga destek ıste....ama benım bebgımın bagısklıgı dusuk...o sebeple once bır dktorumuza sorarız heralde....ayse bebegının bagısıklıgına hıc baktırdın ı canım...bu bagırsak ve solunum problemlerı genelde bunla alakalı olabılıyor...
 
kızlar bizde bugün suçiçeği aşımızı olduk çok şükür bi şikyetimiz olmadı tabi olurkenki ağlamayı saymazsak
sıcak hepimizin sorunu valla ben kovaya su koyup balık gibi atıyorum içine biraz oynatıp öyle yıkıyorum hem yoruluyor hem serinliyor
 
bide benim kızım hertürlü koltuğa ve sandalyeye tek başına çıkabiliyor öyle azimle asılıyor hooop üstünde ama düşer diye aklım çıkıyor heran gözüm üstünde ama genede 1 anlık şey balkona felan yanlız bırakmıyorum.sizde durum nedir
 
X