2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı


ay hülyaa sen anlatırken ben yoruldum vallahi, kolay gelsin cnm


azra da hayatta yiyemez bu kadar cnm, zaten bizim ne kadar verdiğimiz değil onların ne kadar yediği gerçeği var, o yüzden az mı besliyorum diye düşünme sakın, dengeli gıdalar vermeye çalış önemli olan o,
azra da süt içmiyo, sadece pekmezli 50cc sabah 50 cc yatarken, ben de meyvesine koyuyorum, bi de akşam muhallebi yepıyorum, peynir sabah az kaşar yiyo, çorbalarıyla da yoğurt veriyorum, ayrı yoğurt öğünümüz yok
 
bu arada, meraba herkese, işe bir başladım pir başladım, çok yoğundu, herkes mi hasta anlamadım yaa, bi ara kapının önü sedyeli hasta kaynıyodu, 2 ay boyunca ultrasonda olucam, çok yoğun geçicek, Allahım bi kolaylık verir inşallah,
kızım da bakıcısını hiç üzmemiş maaşallah, çok iyi anlaşmışlar, bu da çok rahatlattı beni
 
valla emelcim benimki buakryese tosba olu galiba bide ayrı ayrı yemiyo bişey kusuyo yoksa needmeyaaa
mümnecim sagolcanım allahsanda kolylıkvesin
 
herkese merhaba.2 gündür ara ara uğrayıp bakıyorum ama yazmaya fırsatım olmadı.malum 15 gundur yoktuk evde.anca çamaşır yıka ev derle topla.eşim bugun iş başı yaptı da bıraz duzen gerı geldi.ben de öğlen derını kontrole götürdüm göbeği mıkrop kapmıştı ya denızden.geçmiş çok şükür.azıların da 4ü birden patlamış.tevvekkelı bi kaçgundur yemek yemekistmeıyodu.
1 haftadır falan rondodan gecmeden vereyım dıyorum yemeklerı çatalla ezip.yıyo yazık ama öyle çok iştahla değil.akşam bamyayı rondodan çektım yaladı yuttu hepsini.
ay bı de tam gaz yürüyo artık hatta koşacak nerdeyse.bütün gün peşinde gezıyoruz hanım efendının.ay hakkatten en rahat bebek oldukları dönemmiş.bugune hiç bakamadım.umarım herkes iyidir bebişlerin keyfi yerindedir.
 
slm kızlar ben geldimm
sonunda evimdeyim insanın kendi evi gibisi yoook
10gündür memleketteydim annemin yanında herşey çpk güzeldi daha şimdiden özledim annemi
poyrazda çok ağladı annemlerden ayrılırken şimdi soroyurum annane nerde diye başlıyo ağlamaya
çok alışmıştı bizden böyle geçmiş çok birikmiş okuyamadım inş. bebişler ve annişleri iyidir iyi geceler herkeseolumunekankayizsmile
 
Merhaba kızlar,

Müminecim,kolay gelsin sana,Allah bütün hastalara şifalar versin
azraya da maşallah uslu durmuş

liste için yorumlarınıza teşekkürler kızlar,
ben panik oldum birden az yediğini farkedince, bu aralar daha bir iştahsız
diş mi geliyor acaba

maşallah canım, nazar değmesin ne güzel yiyor sude prenses aferin ona
yoğurdu ben cacık yapıyorum salatalık rendeliyorum ince tarafıyla
içine az birazda ekmek ufalıyorum bir kutuda babymiks ,severek yiyor maşallah ,gerçi bir kaç gündür pek bişey yemiyor ya neyse

valla emelcim benimki buakryese tosba olu galiba bide ayrı ayrı yemiyo bişey kusuyo yoksa needmeyaaa
mümnecim sagolcanım allahsanda kolylıkvesin
banada çok fazla geldi bu liste canım


maşallah derinede, ben hiç bamya pişirmedim aslında denemek lazım

çok sıcak kızlar, bizde annemlere gittik yemeğe sonra çocuğu bıraktık biraz gezdik eşimle
eski günlerdeki gibi
iyigeceler hepinize opuyorumnanaktan
 
valla ben belırlı bır lıste takıp etmıyorum ne yedırırsem kardıyorum .
emelcım surubu sormussun gunde bır tatlı kasıgı ver dedı dr.ınsallah memnun kalırsınz
 
Tekrar hayırlı olsun, Allah kolaylık versin. İyi yönünden bak, yoğunluktan evi düşünmeye fırsatın olmaz, zaman çabuk geçer:) Kızının bakıcıyla anlaşmasına da sevindim. İnşaallah hep böyle gider.

Hoşgeldin. O özlem bizde de var ne yazıkki, niye aynı şehirlerde oturmuyoruzki:çok üzgünüm:

Cacığı daha önce sevmemişti ama ekmekle bir daha deneyeyim, sağol. İştahsızlığı sıcaktan falandır merak etme.
Annemin pişirdiği bamyayı yemişti benimkini yemedi, etlerini seçti
Ne güzel yapmışsınız. Bırakacak bir yerin olması çok iyi. Bazen çok ihtiyaç duyuyorum elimi kolumu sallayarak eşimle dolaşmaya.
 
ya benimki hiç tatları ayrı yemiyo öyle verdigimde ögrüyo kahvaltı gibişeyleri yani
 
selam kzılar.. alıntı yapcak vaktim yok çok yoğunuz izinin ardından ikinci günümüzbu lisetey bende geçende bakmıştım. nerdeeee biizmki bunalrın hepsini yicxek(zaten iştahsız bişey olu çıktı(bebekliğindeki iştahsdan eser kalamdı((ne yacpağımı bilmiyorum. çokda kafaya takıyorum ama elimdende bişey gelmyiorağzında tutma huyu bvar benimkini.. istmeedimmi imkansız yediremessinoffki offff
 
merhaba kızlar sözde cuma günü yaylaya abimlere gittik annem ve bebeğim ateşlendi.Annem idrar yolu iltihabı kızımsa üşütmüş.pazartesi geri döndük hemen hastaneye gittik

herkese selam geçmişi okuyamadım
 
valla ben belırlı bır lıste takıp etmıyorum ne yedırırsem kardıyorum .
emelcım surubu sormussun gunde bır tatlı kasıgı ver dedı dr.ınsallah memnun kalırsınz
sağol canım, inşallah açar bizimde iştahımızı

sağol canım dene hem salatalık ta çok faydalı yarasın sudeye
sadece tur attık eşimle eski mahallemde ama çok iyi geldi
çocuksuz gezmeye ihtiyacım varmış

kolay gelsin canım, şu seven seas balık yağını dene istersen iştah açıyormuş
bende alıcam

neslihancım çok geçmiş olsun
bizde uludağa çıkalım diyoruz ama üşütürüm kayrayı diye korkuyorum
 
ya benimki hiç tatları ayrı yemiyo öyle verdigimde ögrüyo kahvaltı gibişeyleri yani
Sude de sadece yumurtalı şeyleri, omlet, krep gibi, ayrı yiyor, hatta kaşarlı omleti ve yarım domatesi küçük parçalara ayırıp önüne koyuyorum kendisi bitiriyor Onun dışında zeytin, reçel hiç sevmiyor. Peynir, pekmezi de karışımla veriyorum, onu da muz olursa içinde yiyor.

Bu dönemin genel özelliği mi bilmiyorum ama benim kızıma sadece yemek değil istemediği hiç bir şeyi yaptıramıyorum ben. Dün çarşıda yürüyorduk, karşıya geçmek için kucağıma alayım dedim. Öyle bir çığlık attıki elli tane insan dönüp bize baktı, çok utandım.

Çok geçmiş olsun. Sanki annenle ilgili başka bir sağlık sorunu vardı ben kaçırdım ama umarım atlatmışsınızdır.
 
ya ppecim demin önüne mkarna koydum gösterdimde bu mıncukluyo ama saç kıltüy ne varsa yiyo am yemege gelince ögrüyo
 
çok yaramazya sabahtır insan bi gıdım uyumazmıya canım çıktı mahvaoldumben düzeltiyom o bozuyo ya hadi bozsun ya 2saniyeayır gözünü ya yerleri yaşr ya kıl yutar nasıl bi çocuk anlamadımya valla bagırmak istemiyorum ama artık dayanamıyom hayır deyince daha çabuk anında yutuyo
 

ay hulyacım benım kızda öyle hayır yapma deyınce tersıne hız kazandırıyor.ilgisini baska yöne cekıyorum bende napayım baska care yok.hayır kelımesını çok sık kullanmamaya calısıyorum alıskanlık yapıp takmaz sonra dıye.
 
selam kızlar, takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor, eşim yıllık izinde yarın iş başı yapıyor.
mert çok yaramaz, hiç iş yaptırmıyor, o uyurken yemek ütü temizlik vs. yapabiliyorum. bana yapışık gezmek istiyor.

dişim çürümüştü dolgu yaptırmıştım 6 ay önce ama sıcak ve soğuk hassasiyeti var yemek yemek işkence olmaya başladı kanal tedavisi yapılacak antibiyotik kullanıyorum. emziriyorumda bir şekilde o da antibiyotik içmiş oluyor yavrum zaten hastalanınca sürekli doktorlar yazıyor kendi içtiği yetmezmiş gibi benim içtiğim antibiyotiktende içmiş oluyor.


balık yağına başladım çok kötü kokuyor içmek istemiyor ama zorla içiriyorum, diş ve kemik gelişimi için çok iyiymiş doktorumuzda içiriyormuş oğluna.

günlerdir temizlik yapıyorum, mufağın su gider borusu sızıntı yapmış heryer su olmuş dün gece eşimle yıkadık halıyı, sabahda karpuz durduk yere patllamış heryer su yine.
 
emzirenler bu yıl oruç tutacakmısınız?
mert yarım saate bir emmek istiyor çok acıkıyorum o emincede halsiz düşüyorum, beni boşver ben yemeyince sütde olmaz doymuycak o da kötü ama geçen yılda tutmamıştım bu yıl tutucam.
 
ya ppecim demin önüne mkarna koydum gösterdimde bu mıncukluyo ama saç kıltüy ne varsa yiyo am yemege gelince ögrüyo
Benimki de mıncıklıyo, halıya döküp tekrar tabağa koyuyo, snra onları yiyo, yağlı ellerini saçına sürüyo. Bugün yesin diye soyup tabağa doğradığım şeftalilerin hepsini boş damacananın içine atmış ben yemek yaparken, neyseki farkettim sucu gelmedenkaydirigubbakcemile3 Pat diye öğrenmeyecekler tabi, ben o konuda baya bi özgür bıraktım yani. Korneti eline veriyorum mesela, yarısından fazlasını yiyor. Seninki de alışacak yavaş yavaş. En sevdiği şeyleri önüne koymaya çalış, kendsi yiyince şevke gelir.
Yaramazlıktan ben de muzdaribim. Kaloriferin, sehpanın, oyuncakların üstüne çıkıyor sürekli, hep tetikte beklemek de insanı çok yoruyor.

Ben emzirmiyorum ama emzirseydim tutmazdım herhalde, etkiler sütün miktarını büyük ihtimalle. Ama senin tercihin tabi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…