kızlar kim yazmıştı unuttum(kansızlıgımdan dolayı acayip unutkanlıgım var)
kayısı ve siyah üzüm kurusunu haşlayıp blenderdan geçtim.bi kavonaza koydum.böyl ebi ay durabilecegini yazmışlardı.gerçi bizde bi aya kalmaz biter.çok güzel oldu.ev halkı olarak her gün günde bi kaşık yiyoruz artıkk..
fikir için tşklerrr
bu arada nilaydan sonra kimse hediye gönderme atagın ageçmemiş.ben dün işe gidince fırsat bu fırsat hediyemizde aldım.ilkeciğime en kısa zamanda göndercemmmm
Anılarımız silinmemiş kiltli duruyor önemli olan bu teşekkür ederiz...Merhaba,
Bu bölümler yeniden yeniden neden açılıyor kısaca açıklama yapayım. Mesaj sayısı yüksek rakamlara ulaştığında malesef teknik olarak sorun yaşanmaya başlıyor bunun önüne geçmek için dönem dönem bu tür çalışmalar yapıyoruz.
Anlayışınız için teşekkürler... Sağlıklı günler dilerim...
selam kızlar...
batuşa çok geçmiş olsun, diğer topiğe bakmadım ama anladığım kadarı ile yürüteçten düşmüş canım benim kıyamam.
Biz bugün aşılarımızı olduk. Altı ay oldu ya sanki yıllardır hayatımda Ahmet var gibi ne garip:)
Paşam 72 cm ve 9.500 kilo. Doktor boy kilo dengeli ne isterse ver oğluma dedi(ben kısıyodum da boğazındankaydirigubbakcemile3) Benim gittiğim doktorlar tombiş bebek seviyo sanırım. Ek gıda versemde bana dönüp memeye yapışıyo emmek istiyo dedim. emzir annesi o zaman dedi. Çok olmazmış daha süt kuzusu o. Ne zaman isterse o zaman besle dedi.Haşlama sebzeye( biz çorba diyoruz ya) pek sıcak bakmıyo. Az tuzlu hatta tuzsuz kendinize yaptığınız çorbadan ver dedi. Amerikan tarzı beslenme alışkanlığı olan ülke doktorları öneriyo çünkü onlar sebze tüketmiyo biz de onların diyet programlarını kopyalayım bizim çocuklara uygulamaya çalışıyoruz dedi. Haklı da, ahmet damak tadı olan bi çocuk ne havuç, ne patates ne de kabak çorbasını sevmedimafoldumbenAçıkcası ben de tatlarını beğenmedim.
Kahvaltı menüsününde de yok yok. yumurta, peynir, reçel, pekmez, püre yaparsam cicibebeve dilersek ev yapımı tereyağ. bir ay sonra da zeytin.
bu arada zeynep ve azradaki uyku sorunu bizde de var. bir hafta oldu sanırım uyku saatimiz sürekli gecikiyo, 11 de yatsa bile yarım saat geçmeden ağlayarak uyanıyo sonra oyuna başlıyo, yatırınca ağlıyo. Uyumuyoda dün saat 4de sızdı. Gece erken yatsın diyede dün baya oyaladım ama olmuyo uykusuzluktan ölücem ben de!!
hyr cm öyle düşünme...daha önce yazmıştım nasıl haşladığım,nasıl yedirdimeye çalıştığımı onu görmediysen doğal olarak anlatmışsın sende tşklerrr
bende turunçgilleri erken biliyorum daha ...
sğl cnmmm
süt konusunda çok şkr iremde kısmetli
bazen boşa gidiyorrr :1no2:
tek tek denemedim cnm
ama bebelacın havuç,patates,pirinç unundan krışımını yiyor
nasıl verdin cnm çatalla mı ezip sulu mu?
sorma cnm pamucak bizimde hala geçmiş değillll
kafayı yycem :bbo:
çatonun incileri hayırlısı olsun cnm
maş. ona öp yerime
geçmiş olsun nazcım
inş ateşlenmez de atlatır çabucak
maşallah boyuna posunaa yavrunun
bu arada nilaydan sonra kimse hediye gönderme atagın ageçmemiş.ben dün işe gidince fırsat bu fırsat hediyemizde aldım.ilkeciğime en kısa zamanda göndercemmmm
kızlar sorduguma kise cevap vermemiş aşk olsun küstüm işte
burdaki anneler maşallah çok güzel bir arkadaş ortamı oluşturmuşlar..
haftalardır giriyorum beni de pek takan olmadı :) ben küsmedim sende boşver yine de güzel...
geçiyo ama tekrarlıyooo kullanıyoruzgeçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler, bebişlerimizin hepsi sağlıklı büyür inşallah
naz canım geçmiş olsun ayrıca maaşallah kuzunaa
saadet ben ireminki geçti sanmıştım, mikostatin kullandınız mı
vallaa arzucum ben hemen alıp yollamak istiyorum ama morboncuk girmiyo bitürlü gamyoncuiremsu
Arkadaşım öyle takmama falan olmaz burda, herkes bildiği şeyleri paylaşmaya çalışıyor, ben seni pek sık görmüyorum mesela yenisin sanırım
zamanla tanıyor herkes birbirini, sende biraz kendinden bahset tanıyalım
burdaki herkes iyi niyetli , kötüleri aramıza almıyoruz kötükedihüso
işin şakası yok ben elimden geldigince cevap veriyorum da kaç cc mma verionuz demiştim bde terleme oluyomu bebeklerde
işin şakası yok ben elimden geldigince cevap veriyorum da kaç cc mma verionuz demiştim bde terleme oluyomu bebeklerde