2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kayısıyı ayşe yazmıştı arzucum
afiyet olsun

bu arada nilaydan sonra kimse hediye gönderme atagın ageçmemiş.ben dün işe gidince fırsat bu fırsat hediyemizde aldım.ilkeciğime en kısa zamanda göndercemmmm

ben henüz çıkamadım bile çarşıya
yrn kursum var
erken çıkablrsem evden alıp hemen kargoya vercem pınarıma :)

bebeğim sadece uyursa emıyor.3 aylıkken işe başlamak zorunda kalmıştım.sizce bunun etkısı varmıdır..uyurkende çok az emiyor..sizce devam edelimmi böyle de ne kadar sürer.böyle bir sorun yaşayanınız oldu mu??

Merhaba,
Bu bölümler yeniden yeniden neden açılıyor kısaca açıklama yapayım. Mesaj sayısı yüksek rakamlara ulaştığında malesef teknik olarak sorun yaşanmaya başlıyor bunun önüne geçmek için dönem dönem bu tür çalışmalar yapıyoruz.

Anlayışınız için teşekkürler... Sağlıklı günler dilerim...

Anılarımız silinmemiş kiltli duruyor önemli olan bu teşekkür ederiz...
aman KK da sorun olmasın :enbuyukkk:güzel paylaşımlarımız hep devam etsin...

geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler, bebişlerimizin hepsi sağlıklı büyür inşallah

naz canım geçmiş olsun ayrıca maaşallah kuzunaa

saadet ben ireminki geçti sanmıştım, mikostatin kullandınız mı

bu arada nilaydan sonra kimse hediye gönderme atagın ageçmemiş.ben dün işe gidince fırsat bu fırsat hediyemizde aldım.ilkeciğime en kısa zamanda göndercemmmm

vallaa arzucum ben hemen alıp yollamak istiyorum ama morboncuk girmiyo bitürlü gamyoncuiremsu

kızlar sorduguma kise cevap vermemiş aşk olsun küstüm işte

ne sordun canım ben görmedim Hülyaydı değilmi ismin seninde?
ceviz fikri hoşuma gitti teşekkürler
dünürüm yazdım cevap yemekteydim görmedim
Nisanurun hediyesinide akşam yolladım ben , bugün orda olur herhalde

işin şakası yok ben elimden geldigince cevap veriyorum da kaç cc mma verionuz demiştim bde terleme oluyomu bebeklerde

burdaki anneler maşallah çok güzel bir arkadaş ortamı oluşturmuşlar..
haftalardır giriyorum beni de pek takan olmadı :) ben küsmedim sende boşver yine de güzel...

Arkadaşım öyle takmama falan olmaz burda, herkes bildiği şeyleri paylaşmaya çalışıyor, ben seni pek sık görmüyorum mesela yenisin sanırım
zamanla tanıyor herkes birbirini, sende biraz kendinden bahset tanıyalım
burdaki herkes iyi niyetli , kötüleri aramıza almıyoruz kötükedihüso

geçiyo ama tekrarlıyooo kullanıyoruz

xxy hdx bnm kızım anne sütü aldığı için mama konusunda fkrim yok cnm ondan yazmadım okudum geçtim yanii

evet ben aslında eskilerdenimde okuyorum yazmıyodum anca okuyabliyordum bazı kızlarbilirler yok o küsmek işin şakasıda

aynen öyle ...
bende pek görmüyorum braz takılırsan kaynaşırız
sadece braz zamannn :lepi:
bura meleklerimizin topiği
melek anneleri buyrun efendim :icecream:

kocaelinde oturuyorum aylinle nilayla tanışıyoruz onlarda bahsetmişdir ilk çocunu düşürüp 2ciyi istiyenlerdiye bi topikde tanışmıştık ordan ilk hamile ben kaldım arkamdanda onlar 28 yaındayım kızım melis 6ay 20 günlük

işin şakası yok ben elimden geldigince cevap veriyorum da kaç cc mma verionuz demiştim bde terleme oluyomu bebeklerde

ben mama vermiyorum anne sütü ve ek gıda alıyor oğlum,
ama günlük toplam en az 750 ml. içmesi gerekiyormuş bu aylarda ek gıda alsa bile
bu hesapla gidiyorum, az içtiyse gece uykusunda içiriyorum
çok giydirirsen terler, ensesinden kıyafetinin içinden kontrol et ısısını, üşüyorsa giydir, terlemeye başladıysa çıkar

niye biz kötü niyetlimyiz de iyimisiniz orasını anlamadım siz yokken ben urdaydım isterseniz ilk sayfalara bakın bi ama tabi kızımdan fısat bulamıyordum ev filanda taşıdık kaldı öyle

benimki ensesinden çok terliyoda ondan sordum canım olurda yelek giydirmeye gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…