- 27 Şubat 2008
- 9.935
- 12.710
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah ceylin çok severek yiyor hepsini kahvaltı aksam üstü çorba ara da da yoğurt veriyorum sade yogurt yiyor bayılıyo ama illaki emmek istiyo karnı tok kahvaltının üstüne emiyo çorbanın üstüne emiyokaydirigubbakcemile3çok düşkün memeye sıpam benim çok şükür ki sütüm fazla Allah korusun azalsa zaptedemem Ceylinimaşh ayşecim. inş hep öyle olur.. benimkinin en çok severek yediği çorba ve püre.. yoğurt meyve ve kahavlatıda zorluyor beni
merhaba bayanlar ben de bu siteye yeni üye oldum... çok faydalı bilgiler paylaşılıyor hoşuma gitti. ben de kahvaltı konusunda bir ek hatırlatma yapayım. kahvaltıların içine 1 çay kaşığı iyice çekilmiş ceviz katın... zekayı müthiş etkiliyor. bu arada ben de hemşireyim. 2 yıl çocuk polikliniğinde çalıştım. şu anda sağlık ocağındayım..
merhaba kızlar benim bebişimde 5,5 aylık oldu bende yavaş yavaş ek gıdalara başlamak istiyorum ama bebişim yemiyor sebze haşlamalarını. Dün biraz havuç brokoli patates kabak haşladım. Ezdim yemedi. Sizce nasıl başlamalıyım ilk olarak.
merhaba cnmmerhaba kızlar benim bebişimde 5,5 aylık oldu bende yavaş yavaş ek gıdalara başlamak istiyorum ama bebişim yemiyor sebze haşlamalarını. Dün biraz havuç brokoli patates kabak haşladım. Ezdim yemedi. Sizce nasıl başlamalıyım ilk olarak.
Bir de kahvaltıya tam olarak hangi ayda geçmek lazım. 6.ayda mı yok sa 7.ayda mı