2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hmm sağol cnmmm
sen ayrı ayrı mı veriosun gün gün?

canı m benimkide öyleydi ne yap biliyomusun peynrle yumurtayıez az suda sonra süzgeçden geçir iyiceeze eze ozman kalmıyo yiyolar
canım ben alışsın diye hiç süzgeçten geçrimiyorum.. belndrılmaıyorum bile.. çatyalla eziyorum.. zaten devama mamasının içine katıyorum.. muhallebi tarzı.. ben devam mamasının içine bugün labne koydum.. yumurta sarısı. pekmez. birazda hazrı kahvlatılardan tahıllılardan 2 kaşık ve 2 cic bewbe koyuuyorum.. o kadar..
canım eziyorum tabikide..

Saadet evet gün gün veriyorum canım, milupanın kitabındada öyle yazıyor, internettede öyle okumuştum bir gün yumurta bir gün peynir,
daha küçükler ağır gelir bence,
ama 7. ayıda doldursun hergün vericem

Armycim süt yapıyor bana canım, tesadüfen keşfettim onuda , bir gün kayınvalidem yollamış bir tabak yedim , iki saat sonra resmen tişörtüm ıslanacak kadar arttı , şimdi azaldığını hissettiğimde yiyorum sık sık

günaydın kızlarrrrrrr biz çok sevinçliyizzzzzzzzzzz duru nun dişi patladı şükür ağrı sızı ateş falan yokkkk çok mutluyuz ilk incimiz çıktı

kalan bebişlerde biran önce çıkarır inşallah

hadi gözün aydınnn
yasemincim sırada hangi bebiş acaba????
aslında çıkartanların b listesi olsaydı :)
bzde bşy yokkk bakalımmm

sadetçim bizde de yok. kaşıyor salyalar var ama bir iz bile yok.şişlik falan.. sanırsam geç çıkıcak..

armağancım ve saadetcim çok tşk ederim inş çıkarmayanlarda biran önce çıkarır

sağol tayzesi:)
bende tekrar gece ile gündüzü karıştırmasından korkuyorum ama gündüz ne kadar oyalarsam oyalayım gece aynısını yapıyo..umarım çabuk atlatırlar bu atağı yoksa ben tırlatıcamlaelaelaelaelae

ay canım inşallah ateşlenmez.gece uyumadı aşıyıda yeyince sızdı yatıyo şimdi.
sağol canımm.
hepimizin kuzularını Allah hastalıktan, kazadan beladan, nazarlardan korusun...

bizim doktor on günde yarım yumurta sarısına çıkve miktar olarak onuda geçme dedi.Ama ne zaman tam vericem sormadımkafamçokkarıştı

amin cnm .. hayılrısı tabikdie.. elbet çıkıcam böyle de kalmıcaklarda işte insan özneiyor çıkarnaları görünce:)

yaw benimkininde çıkmadı nasıl anlıyonuz çıkacagını

selam kızlar....ben kahvaltısına yarım yumurta sarısı lor peynir cici bebe 1 kasık pekmez cok az kaynamış ılık su karıştırıyorum veriyorum 3 gündür dr öyle tarif etmişti Ceylin bayılıyo yerken çorbayı da çok seviyo hiç zorlamıyo ek gıda konusunda beni çok sükür maşallah kızıma

maşh ayşecim. inş hep öyle olur.. benimkinin en çok severek yediği çorba ve püre.. yoğurt meyve ve kahavlatıda zorluyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…