2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hangi ot canım o?
gece yapışık geziyoruz zaten çok azaldı ama birde benimkisi ek gıdaları yemiyor zorla bir iki kaşık işte
ne yicek bu çocuk sütümde azaldı
independent öğretmensin galiba, yarım gün ne güzel,
ben sabah 7,30 ta çıkıyorum akşam 7 de evde oluyorum çok zor oluyor

Ayrı ayrı nasıl veriyorsunuz ki, tıkanmazmı çocuk?
ben portakal suyuna karıştırıp veriyorum bazen, ama onuda yemiyor
Zeynep Duruyada maşallah, sağlıklı olsunda zayıf olsun, zamanla alır kilo , üzülme canım

Zeynozuzumurtı canım hedıyelerın geldı.canım benım Çok Şekerler Çok teŞekkÜr ederım.eĞer fırsat bulursam resımlerı de yÜkleyeceĞım.

kızlar o ot hangısıymıŞ nolur bana da sÖyleyın ya

sütü azalan arkadsaşlar başka bir başlıkta okumuştum bulgur anne sütünü arttırıyormuş.bulgur pilavı yada kısır yiyebilirsiniz.ayrıca hamile eğiıiminde söylemişlerdi aşure ve boza da sütü çok arttırımış.aşure zamanı şimdi bol bol yiyin derim.

valla ben artık hiçbişeyin arttırdığına ınanmıyorum.bulgur,omposto,kestane,humana,mılupa,börülce,yeşil mercimek zart zurt 6 aydır ne duyduysam yaptım yok bu tamamen bunye meselesi bence vucut yaparsa oluyo gerısı yalan.su iin dıyolar suyla olsa enım ağmıdan burnıumdan sut fıışkırırdı:)) faydasını gördüğüm tek şey incrdi onun da mevsimi gect.alıp yedığımde 2 saat sonra göğüslerim taş gibi olmuştu.ben de sağdığımıda 20 cc anca çıkıyo ama derin emerken gelıyo ağzı boş kalmıyo çok şükür.şurda1 hafta sonra 6.ayımız bıtıcek gönul ıster tabı emzırmeyı ama sağlık olsun hiç emzıremeyenler var deyıp avutuyorum artık kendimi.

Selam kızlar, bugün aşımızı olduk, çok huysuz zor uyuttum. 8650 gr olmuşuz.
Cicici bebe olayı benide endişelendiriyor ama oğlum hiçbirşeyi cicibebesiz yemiyor.
Eti nin kızarmış ekmeğini aldım çorbalarda kıvam yapmak için.
Muhallebiyi neden suyla yapıyoruz, kof kilodan başka birşey değilmi, süt kullansak ne olur.
Yer elması aldım oğluma ne yapabilirim diye düşünüyorum sizce ne olabilir.
Trabzon hurmasını ezip içine cicibebe koydum oğlum çok sevdi, daha kaşık gelmeden ağzını açıyor çok komik ya :)
Tahin veriyormusunuz siz, pekmez tahin karışımını yedirmek istiyorum ama aşı olduk pekmez yarın veriyim dedim.
Sütaşın keçi peynirini aldım, avucumun içi kadar peynir 9 TL. 1 hafta anca yeter, ayda 40 TL peynir parası olur mu yaa:) Bu bebişler çok masraflılar.

hangi ot canım o?
gece yapışık geziyoruz zaten çok azaldı ama birde benimkisi ek gıdaları yemiyor zorla bir iki kaşık işte
ne yicek bu çocuk sütümde azaldı
independent öğretmensin galiba, yarım gün ne güzel,
ben sabah 7,30 ta çıkıyorum akşam 7 de evde oluyorum çok zor oluyor

Zeynozuzumurtİ canım hedİyelerİn geldİ.canım benİm Çok Şekerler Çok teŞekkÜr ederİm.eĞer fırsat bulursam resİmlerİ de yÜkleyeceĞİm.

kızlar o ot hangİsİymİŞ nolur bana da sÖyleyİn ya

sütü azalan arkadsaşlar başka bir başlıkta okumuştum bulgur anne sütünü arttırıyormuş.bulgur pilavı yada kısır yiyebilirsiniz.ayrıca hamile eğiıiminde söylemişlerdi aşure ve boza da sütü çok arttırımış.aşure zamanı şimdi bol bol yiyin derim.

valla ben artık hiçbişeyin arttırdığına ınanmıyorum.bulgur,omposto,kestane,humana,mılupa,börülce,yeşil mercimek zart zurt 6 aydır ne duyduysam yaptım yok bu tamamen bunye meselesi bence vucut yaparsa oluyo gerısı yalan.su iin dıyolar suyla olsa enım ağmıdan burnıumdan sut fıışkırırdı:)) faydasını gördüğüm tek şey incrdi onun da mevsimi gect.alıp yedığımde 2 saat sonra göğüslerim taş gibi olmuştu.ben de sağdığımıda 20 cc anca çıkıyo ama derin emerken gelıyo ağzı boş kalmıyo çok şükür.şurda1 hafta sonra 6.ayımız bıtıcek gönul ıster tabı emzırmeyı ama sağlık olsun hiç emzıremeyenler var deyıp avutuyorum artık kendimi.

kızlar aktardan alıyorum ;
hayıtotu
rezene
mürver
ısırgan
sütü biten anneler tavsiye ederim sabah akşam birer bardak:lepi:

aşk krıntısı
sütaşın keçi peyniri bebekler için mi ??
yani markete gttiğimde bakmak için soruyorum

bu arada irem patetes brokoli püresini tek başına yemiyor içine pekmez koyuyorum azcıkk öyle gzl yiyor...
aklınızda olsun yemeyen bebişlere

slm kızlar halinize şükredin benim sütüm artık hiç gelmiyo sıkıyorum bazen sadece 1damla gelio çok üzülüyorummafoldumben

aşk krıntısı
sütaşın keçi peyniri bebekler için mi ??
yani markete gttiğimde bakmak için soruyorum

Evet canım bebekler için üretilmiş, arkasında anne sütünden sonraki en derli besin yazıyor, kipada var, kapalı bir kutuda. 9 ay olğunlaştırıldıktan sonra piyasaya sürülüyormuş.

Geçen çiğköftelik bulgurdan kısır yaptım sütüm öyle bir arttıki, oğlum doyuyor ama göğüslerim hala sert, çamaşırım bile ıslanıyor, birde bunu deneyin.

bu arada kızlar irem indigo çocukarı dinliyor çok eğleniyorrr
sizlerde indirin istersenizz :))

valla kızlar sütü olanın oluyo ama o takviyelerlede daha çok oluyo yeşil mercimek yapıp denicem demiştim yaptım ve denedim gerçekten de oldu gögüslerimden süt akıyodu ve ben elimde su bardağıyla geziyorum inanırmısınız çok su içiyorum ve o yüzden wc ye de çok çıkıyorum ama sütümde oluyo inanmakta moralde çok öenmli amann olmuyo olmıcak dersen olmaz

X