2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla kızlar sütü olanın oluyo ama o takviyelerlede daha çok oluyo yeşil mercimek yapıp denicem demiştim yaptım ve denedim gerçekten de oldu gögüslerimden süt akıyodu ve ben elimde su bardağıyla geziyorum inanırmısınız çok su içiyorum ve o yüzden wc ye de çok çıkıyorum ama sütümde oluyo inanmakta moralde çok öenmli amann olmuyo olmıcak dersen olmaz

senden duyup yaptım ben de bugun yeşil mercimek yemeğini ama değişen bişey olmadı:KK43:(

senden duyup yaptım ben de bugun yeşil mercimek yemeğini ama değişen bişey olmadı:KK43:(
canım seninde dediğin gibi bünye meselesi olucaksa oluyo dikkat etmesen bile ama genede dikkat etmek lazım olmuyo dememek lazım inanmak çok önemli olucak bide kafayada çok takmamak lazım azda olsa bile olsun yani azda olsa o bebeğe yararlı canım

katılıyorum bence bünye meselesii..bazen bşy yemediğim oluyor yne oluyorr her zamnki gibii şükürler olsunn :nazar:

aa saadetcin bi araa bu çocuklar pek bi revaştaydı bu şarkıda tabi saol canım

nasılsınız bakalım eşim geldi zehrayı aşıya götürdük alışveriş derken yorulmuşumm
süt azalma konusunda benimde az ama ek gıdalarla tamamlamaya çalışıyorummm
güline katılıyorum olmauınca süt olmuyo ben bazlılarını görüyorum şıpır şıpır akıyo benim hiç akmadı sıkınca bile çok az çıkar artık kahve niyetine içelermiş zatenn
yılbaşında npyosunuz kıslar biz ilk defa evde olcaz

oo maşallah, kaynatılmış bugün, umarım herkes iyidir, şu otları en de bi deniyeyim bakalım bi,

haftasonu blender seti almıştım bozuk çıktı yaa, kızımın çorbaları için de hep lazım, yarın geri götürücem bakalım nolcak,
bugün çorbaya kabak ekledim, azra bi türlü yemedi, sımsıkı yumdu ağzını, kahvaltıya da öyle, sadece muhallebiyi güzel yedi, iştahsız olunca gerçekten çok zor,

buün bebek görmeye gittim, doğum yaptığım hastanedeydi, çok duygulandım , çok güzel günlerdi bebişe ilk kavuşma :asigim:

bi de benim dışarı çıkmam olay olmaya başladı yaa, kızım giyindiğimi görünce başlıyo ağlamaya, biraz önce babasını montlu gördü resmen ona gitmek istiyo, çok gezmeci mi ocak, bizim mi gitmemeizi istemiyo anlamadım, işe başlayınca napcam bilmiyorum :KK43:(

nasılsınız bakalım eşim geldi zehrayı aşıya götürdük alışveriş derken yorulmuşumm
süt azalma konusunda benimde az ama ek gıdalarla tamamlamaya çalışıyorummm
güline katılıyorum olmauınca süt olmuyo ben bazlılarını görüyorum şıpır şıpır akıyo benim hiç akmadı sıkınca bile çok az çıkar artık kahve niyetine içelermiş zatenn
yılbaşında npyosunuz kıslar biz ilk defa evde olcaz

biz de evdeyiz şekerim.bu ılk yılbaşımız kızımla olmak ıstıyorum açıkçsı evde olalım dedim eşime.k.valıdem de duydu aa bız de sıze gelelim o zaman dedi:jeyyar:
ben de salağa yattım duymamazlıktan geldimhihoyyyt

buün bebek görmeye gittim, doğum yaptığım hastanedeydi, çok duygulandım , çok güzel günlerdi bebişe ilk kavuşma :asigim:

bi de benim dışarı çıkmam olay olmaya başladı yaa, kızım giyindiğimi görünce başlıyo ağlamaya, biraz önce babasını montlu gördü resmen ona gitmek istiyo, çok gezmeci mi ocak, bizim mi gitmemeizi istemiyo anlamadım, işe başlayınca napcam bilmiyorum :KK43:(
canım benimm benimkide 1 haftadır kapı dışarı çıkmadık bugün cıktık insanlara öyle bi bakıyokii gözleri fıldır çocuklar sıkılıyo ben şu domuz grbinden korkuyorum çıkaramıyorum aslında çıkarmak lazım yoksa asosya olcak benimkii

biz de evdeyiz şekerim.bu ılk yılbaşımız kızımla olmak ıstıyorum açıkçsı evde olalım dedim eşime.k.valıdem de duydu aa bız de sıze gelelim o zaman dedi:jeyyar:
ben de salağa yattım duymamazlıktan geldimhihoyyyt
ayy yılbaşındada ne işi varmışş yanii ii yapmışın gülincim gençleri rahat bıraksınlarr şöyle özel günlerde kötükedihüso

binnurcum bırak dışarı çıkmayı ben şimdiden yılbaşında nöbetçi olmasın diye dua ediyorummmm

X