Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar dün akşam eşimin babannesi vefat etti duyan geldi nerdeyse 100 kişi vardı akşam evde bi yandan gelen gidene bak bi yandan poyraza canım çıktı memlekete götürdüler cenazeyi eşimde gitti poyrazda akşamdan beri babasını sayıklıyo yine askere gitti sanıyo
günaydın kızlar.bugün erkenciyiz 7 de uyandı yağmur.rüya görmüş hanımefendi.ne gördün annecim-dinazorrr gördüm anne çok korktum ondan uyandım diyor
neyse kalktık.babamıza kahvaltı hazırladık.bizde yedik.şimdi de çizgi film izliyor.birazdan uykum geldi der.
ayşee çok zor senin içinde ceylin içinde.şırnaktaydın demi.seni çok iyi anlıyorum benimde çocukluğum doğuda geçti babamın öğretmen olmasından dolayı.
ceylinde sıkılıyor napsın çocuk.umarım tayininiz çıkarda gidersiniz.kızarak değilde beraber zaman geçirerek vazgeçirebilirsin.ama şimdiden de yüz bulmasınlar.ortasını bulmak lazım.bende yağmur'a ne çok kızarım ne de şımartırım.kararında olmaya çalışıyorum.allah yardımcınız olsun canım.
ay emelcim bi an gözümün önüne geldi halınının üzerine dökülmüş kola
hep zarar hep zaarar.batıyo bunlara rahatlık.
günaydın kızlar.naber sessiz gene buralar.biz sabah kalktık hadı dedık kahvaltıya gıdelim.foça yolunda bı yere gittik kahavltımızı yaptık.parkı da var ıyı oldu derın hem yedı hem oynadı.babamız pazardan gelsın o zaman da sahıle çıkıcaz.izmir 23-24 derece valla yaz gibi.tadını çıkarmak lazım.
ne şanslısınız. izmir gibi bir yerde yaşıyorsunuz. bizde senede 1 hafta tatilimiz gelsede o taraflara gitsek diye bekliyoruz:)