2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
semracım başınız sağolsun
ben de yazılı sorusu hazırladım eceyle bağrış çağrış. bizimki kuduruyo şu an bi baş ağrısı girdi bana da
 
kızlar merhaba nasılsınız?
semracım başınız sağolsun
ilkecim anında silince çıkıyor :) çok yaramaz oldular
bizde sürekli beraber oynarız, kitap okuruz, boyama yaparız, ama artık sınırlarını öğrensinler, herşeye izin yok öyle sinirim tepeme çıkıyor bazen :KK20::KK20::KK20:
yalnız artık çok uyanık bir yaramazlık yapıyor mesela daha ben görmeden annecim gel sarılayım seni çok seviyorum diyor, aklınca sakinleştiriyor :)
öyle sarılıncada çok kızamıyorum mis kokuluma :)

bu arada kahvaltımız yarımdan az simit ballı ıhlamur, çok az peynir
öğle yarım kase kıymalı brokoli çorbası ( sütte koyuyorum ben brokoliye o kötü tadı gidiyor biraz)
uyanınca muz yicek
iştahsız bu aralar hasta olduğu için ama yine bunada şükür tabi

akşama salçalı makarna sucuk salata
gece puding
(ben hastayım menüden anlaşılcağı üzere doğru düzgün yemek bile yapamıyorum :):KK43:
 
günaydın kızlar dün akşam eşimin babannesi vefat etti duyan geldi nerdeyse 100 kişi vardı akşam evde bi yandan gelen gidene bak bi yandan poyraza canım çıktı memlekete götürdüler cenazeyi eşimde gitti poyrazda akşamdan beri babasını sayıklıyo yine askere gitti sanıyo:KK5:

semracım başınız sağolsun canım ölümlü dünya hepimiz gidecez ALLAHım hepimize hayırlı ölümler versin
 
selam kızlar
emelcim sana da geçmiş olsun kayra iyileşmedi mi daha?
nihayet hafta sonu geldi çook yoruluyorumya şimdiki gençlik berbat saygı falan kalmadı valla zorla gidiyom okula.neyse evde yemek yoktu eşim kızımı da alıp gelmiş okul çıkışına dışarda yedik. hanfendi gömlek istiyodu kaç gündür.bana özenmiş arkadaş lcw dan aldık çok yakıştı zilli gelince giydi hemen. komşu kıznda da şapka görmüş tutturdu ondan istiyom diye bulamadık gelince nerden aldınız diye sorduk onlar da verdi . valla bu kızın tutturmaları yok mu şimdiden diretiyo ilerde yandık.bizden böyle yazılı yaptım kağıtlar birikti hafta sonum onları okumakla geçicek.
 
günaydın kızlar.bugün erkenciyiz 7 de uyandı yağmur.rüya görmüş hanımefendi.ne gördün annecim-dinazorrr gördüm anne çok korktum ondan uyandım diyor:KK53:
neyse kalktık.babamıza kahvaltı hazırladık.bizde yedik.şimdi de çizgi film izliyor.birazdan uykum geldi der.

ayşee çok zor senin içinde ceylin içinde.şırnaktaydın demi.seni çok iyi anlıyorum benimde çocukluğum doğuda geçti babamın öğretmen olmasından dolayı.
ceylinde sıkılıyor napsın çocuk.umarım tayininiz çıkarda gidersiniz.kızarak değilde beraber zaman geçirerek vazgeçirebilirsin.ama şimdiden de yüz bulmasınlar.ortasını bulmak lazım.bende yağmur'a ne çok kızarım ne de şımartırım.kararında olmaya çalışıyorum.allah yardımcınız olsun canım.

ay emelcim bi an gözümün önüne geldi halınının üzerine dökülmüş kola:KK50:
hep zarar hep zaarar.batıyo bunlara rahatlık.

yok cnm şırnakta değiliz ama doğudayız.tayin yerimiz mayısın sonunda belli olacak bakalım heyecanla bekliyoruz.zaten bereber vakit geçiriyoruz oynuyoruz resim yapıyoruz daha pek çok şey ama sürekli istiyor hiç bir iş yapma sadece benimle ilgilen diyor.ben başka şeylerle uğraşırken den bunları yapıyor.7,24 de ilgilenemem ki :KK43: çok sabırlıydım asla kızmıyordum ama artık kızmaya başladım bende ama fayda etmiyor acayip bir inadı var.

semra başınız soğolsun cnm
 
Naber kızlar?
bizde bütün gün parktaydık piknik yaptık, güzeldi hava iyi geldi, yusuf kayrada çok yoruldu yıkadım doyurdum uyudu inşallah uyur sabaha kadar
özlemcim güle güle giysin cicilerini ece hanım, kayra iyileşti sayılır sadece öksürük kaldı bana geçti şimdi çok fenayım ama anneler yatamıyor biliyorsunuz koşturmaca devam
ayşecim inşallah güzel bir yere çıkar tayininiz , az kalmış mayısa
herkes iyidir inşallah kızlar,
kendinize iyi bakın görüşürüz
 
günaydın kızlar.naber sessiz gene buralar.biz sabah kalktık hadı dedık kahvaltıya gıdelim.foça yolunda bı yere gittik kahavltımızı yaptık.parkı da var ıyı oldu derın hem yedı hem oynadı.babamız pazardan gelsın o zaman da sahıle çıkıcaz.izmir 23-24 derece valla yaz gibi.tadını çıkarmak lazım.
 
selam kızlar
burası da süper biz de çıktık dışarı evdeyiz şimdi uyuyor cadı saatler de ileri alındı bakalım kaçta yatar arttık her akşam 12 yi buluyodu şimdi 1-2 olmasın da
bugün de şort gördüm onu aldık külotlu çorapla giydi çok hoşuna gitti zillinin
 
hepiniz çok saolun kızlar...

poyraz çok şımarık kızlar ya napıcağımı bileniyorum artık benim yanımda pek ağlamıyo ama babannesine yada anneanneye gidince daha bi çekilmz oluyo
deminden yine ağladı babannesinde meyva suyu istiyorum diye veriyorum içmiyo başka istiyomuş bende eve çıkardım ceza verdim kapattım odaya 5dk kaldı
sonra çıkardım bidaha yaparsan yine koyarım dedim tmm annecim dedi sonra artık beni sevmiyomusun diyo yaa herşeyden haberi var ama yaramazlık hat safhada...
 
günaydın kızlar.naber sessiz gene buralar.biz sabah kalktık hadı dedık kahvaltıya gıdelim.foça yolunda bı yere gittik kahavltımızı yaptık.parkı da var ıyı oldu derın hem yedı hem oynadı.babamız pazardan gelsın o zaman da sahıle çıkıcaz.izmir 23-24 derece valla yaz gibi.tadını çıkarmak lazım.

ne şanslısınız. izmir gibi bir yerde yaşıyorsunuz. bizde senede 1 hafta tatilimiz gelsede o taraflara gitsek diye bekliyoruz:)
 
ne şanslısınız. izmir gibi bir yerde yaşıyorsunuz. bizde senede 1 hafta tatilimiz gelsede o taraflara gitsek diye bekliyoruz:)

haklısın canım izmirde yaşamak şans gerçekten.kahvaltıya foçaya balık yemeğe çeşmeye kuşadasın 1 saatte gıdıyosun.en uzak yer marmarıs-bodrum o bıle 3- 3,5 saat.
 
selam kızlar uğrayan olmamış bugün
bugün hava çok soğuktu dışarı çıkmamızla geri gelmemiz bir oldu bütün gün evdeydik benim dersim yok bugün ve çıldırttı tabii .uyumadı da inş. birazdan uyuycam demez
habire takla atıyo sizinkiler de atıyomu kızlar bizimki çoktandır atıyodu ama 2 gündür her yerde her an takla atıyo :emir_bebek::nazar:
 
selam kızlar...
çok hızlı yaazıp çıkıcam.birkaç gündür giremedim.bademciklerde sorun çıktı.doktora gittim.tomografi istedi.burunda da sorun var.ameliyat diyor doktor.
onun dışında iyiyiz.havalar ısındı durmayız artık evde.arada uğramaya çalışcam yine görüşürüz..
 
selam kızlar
ilkecim geçmiş olsun
bizimki hiç giyinmek istemiyoır sürekli atlet külot durmak istiyor sizinkilerde var mı böyle bi durum her gün kıyamet kopuyo evde
 
ilkecım gecmiş olsun.ciddi bışey yoktur inşllah.özlemcim derın de öyle.atlet külot değil de bız de şort ve mını etek takıntısı var.kızım kçın başın doncak dıyoruz yok ılla şort.haa bıraksam anadan üryan gezecek o ayrı.hepsi ateşli ayol bızım kızların :KK52:
 
X