- 22 Haziran 2008
- 1.801
- 2
selam kızlar
nasılsınız biz idare ediyoruz işte
fatoşcum o kadar uzun oy istemiyorum mankenlik dışında hep sorun oluyor
biz de aynen fatoşcum çok az yiyor.
kızlar maşallah sizin kuzulara bizimki bunların yarısını ile yemez.zaten sabah şunu öğle bunu yer diyemiyorum belli olmaz çoğu zaman akşama kadar aç durup akşam yer
gülincim eylemden hiç haberimiz yok olsa bile katılsak da zaten bildiklerini okuyup geçecek genel kuruldan halka soran yok. bu arada bebişin 14 haziran gözüküyor benim de 15 haziran d. günüm .
nasılsınız biz idare ediyoruz işte
maşallah bizim topiğin kızlarına..hep uzun olacaklar galiba...niye daha uzun oolmasın diyosunözlemcim...mankenlere nasıl yakışıyor boy...biz az önce ölçtük kilomuzu 13.5, boy 96 ....öyle pek iştahlı bi çocuk değil, yemek seçer...sizin ara öğün dediklerinizi biz ana öğün olarak tüketiyoruz...yoğurt gibi...neyse olsun... anası da babası da iştahsızmış kükükken..bize çekmiş diyoruz...
fatoşcum o kadar uzun oy istemiyorum mankenlik dışında hep sorun oluyor
biz de aynen fatoşcum çok az yiyor.
kızlar maşallah sizin kuzulara bizimki bunların yarısını ile yemez.zaten sabah şunu öğle bunu yer diyemiyorum belli olmaz çoğu zaman akşama kadar aç durup akşam yer
gülincim eylemden hiç haberimiz yok olsa bile katılsak da zaten bildiklerini okuyup geçecek genel kuruldan halka soran yok. bu arada bebişin 14 haziran gözüküyor benim de 15 haziran d. günüm .