- 17 Eylül 2007
- 4.815
- 30
ayşe ben emzırmeyı bıraktıktan sonra kg almaya basladım.....suan 53 kg yum.....bende kg yu hıcc sevmem...senın yerınde olsam almaya calısmazdım yanı.....yarın ıtıbarıyle de bır zayıflama urunune baslayıp 48 kg ya dusmeyı planlıyorum....
arkadaslar ben ara ara gıdıp gelıyorum ....bıraz cıns gıbı gorunuyorumdur muhtemelen ama ınanın btemmza yetıstırmem gereken bır tezım var.....arada okuyorum ama yazamıyorum...kusura bakmayın canlarım.....
2 satırda olsa yaz neslicim.
bence boğazından kesebiliyorsan kes canım alternatif ürünere yönelme sonra çok zararlarını görürsün.
benım oğlanda 14,5 kg falan ama boyu kısa ya....cok kafaya takıyorum boyunu......92,5 cm...bıde benım oğlan boyle hep cocuklar arasında en yapılı cocuk oluyodu...sımdı gerı kalamaya basladı....kg su ıyı bence ama boy kısa malesef...
canım neresi kısa, tam ortalamada işde. benim mertte 93 cm. valla çocuğun annede babada minyon ve zayıf bu çocuk bize çekmeyecekte kime çekecek diye kabullendim artık, takmıyorum.
selam kızlar
emelcim hayırlısı olsun uzaktı gelip gitmek zor hem biraz daha büyüsün kayra bence
fatoşcum hayırlı olsun eviniz
kübra kolay gelsin yine de uğramaya çalış
ben de bugün 12 mart için düzenlenen yarışmada jüriydim bitince okula gitmedim eve geldim.bizimki iyiyce huysuz oldu valla dayanılacak gibi değil kafayı yiycem artık sinirden ellerim falan titriyo bakan olsa göndercem ama yok kim kabul etsin bu cadıyı
hayırdır canım ne yapıyor. durup durup mızmızlanma huyu mu var.
canım nerelerdesin ya, sanrıım sende okuyup okuyup yazmayanlardansın...aynen cnm ceylin de çok huysuz çok yaramaz oldu.yalnız olmasının yanında dönemsel bir durum yine sanırım.benim de sinirlerim çok yıprandı