- 22 Haziran 2008
- 1.801
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar
fatoşcum bizim daha ilk defa kar tatili oldu 2 gün. çook da iyi oldu.bu sene ankaraya fena yağdı değil mi?
hatta bugün arkadaşa gittik.giderken bişey yoktu orada bir kar yağmaya başladı bayağı tuttu.ece de uyudu orda o gürültüde ben de rahat ettim biraz.
selam kızlar
fatoşcum bizim daha ilk defa kar tatili oldu 2 gün. çook da iyi oldu.bu sene ankaraya fena yağdı değil mi?
hatta bugün arkadaşa gittik.giderken bişey yoktu orada bir kar yağmaya başladı bayağı tuttu.ece de uyudu orda o gürültüde ben de rahat ettim biraz.
merhaba kızlar,
ilkecim kötü elti olma kız :)
fatoşçum en iyisini yapıyorsun canım, boşver milleti , özlemcim sende bunu dene derim ben, içeri girmek istemiyorsa sen bilirsin ben çok yoruldum giriyorum istersen burda kalabilirsin de, ilerle mecbur gelcek arkandan
ayşecim kayra 15 küsür kilo , bizimkide bir tek süt içmez bir türlü alıştıramıyorum bende puding yapıyorum nerdeyse hergün onu yiyor
ben günaşırı sevenseas veriyorum
gülincim okadar gezersen yollarda uyumaz tabi çocuk :) hakketen uyumadıkları zaman insanın burnundan getiriyorlar
iyigeceler kızlar..
çok mutlu oldum bu başlığı görünce :) bende haziran 2009un en genç annelerinden biriyim sanıyorum.:)
kızlar oğlumun dişlerinde beyaz lekeler var sanki fırçalanmamışta kalmış gibi ama öyle değil tabii. fırçalayıncada geçmiyor. neden acaba canım sıkıldı yaa...bide ön iki dişinin ortası kahverengiye dönük olmuş çürüyecek gibi.. şeker çikolata yemez ama ballı süttenmi oluyor acaba?
hoşgeldin canım...