- 30 Aralık 2008
- 477
- 0
- 37
-
- Konu Sahibi xsxekerkxixzcandy
öff bi yandan kilolar bi yandan çatlaklar bi yandan göbüş bi yandan selülüt ne yapcam hiiç bilmiyorum çook sinirlerim bozuluyo ben eski halimi geri istiyroum yaaasenağlamasenağlama 1 kilocuk daha vermişim 69 oldum 55 olmam zor değil galiba yaa hatta ne 55 i o zaman göbüş yoktu 50 olmam lazım olabilirsem tabe olamassamda eski kilomada razıyım 12 kilo gitti bi 14 kilo daha vermem lazım eski kiloma dönmem için gidicek gidicek eşimde veremezsin diyo sinir ediyo beni bende inatım vericem diyorum gülüyo ben bi vereyim şu kiloları tartıya çıkınca 55 geldiğimde bende ona gülücem günü sabırla bekliyorum
1 kgm daha gttii
oldum 55
kaldı 5 kg
bu arada hiç çatlağım olmadı hiç bi yerimdeee şükürler olsunn kaydirigubbakcemile5
sadetçim nasıl verdin ya kilolarını.maşh sana.. bende sen kadar kilo aldım ama veremdim ben yaa2 kgm daha gittii kaldı 3 kgmmmm zemuszemus
Arkadaslar,
özellikle karin ve bel cevresi problemleri icin her hangi bir fitness stüdyosuna gitmeden evde kendi kendinize yapacaginiz spor ile care bulabilirsiniz...Bir arkadasim bu spor sayesinde incecik bir bele kavustu, ben de bugün basladim,her gün yapmayi planliyorum...
YouTube - Billy Blanks' Ab-Bootcamp part 1/4
bende plates dvdsi,topu,lastigi aldim evde calisiyorum canm..
kilo problemim yok vucudumu dahada sekillendirmek ve omurgami rahatlatmak icin basladim..gercekten plates supermis..
gonderdigin linke baktim..aslinda kolay insani zorlamiyacak,eglenceli bisey.a.s...paylasim icin tskler..