2009 Haziran anneleri nasıl zayıflıycaz?

valla maşşalah özlemcim.süpersin yani.ee 46 kilo çok az değilmi senin boyun kaç.bende 15 kilo aldım kızım doğa doğa 2800 doğdu.7kilosu gitti 8kiloyu hala atamadım

saol arzucuma.s.
46 az deil bence ben oyle etopyalilar gibi olmayi sevenlerdenim :roflol:
sanada masallah canm..aldigimiz gibi verecegiz bu kilolari merak etme..:lepi:

ne kilosu hangi kilo o da neymiş
verim çağatayı bi haftada kuruyun vallahi
doğumdan önceki halime döndüm hatta daha da zayıfladım desem yeridir
göbüşüm de normale dönmeye başladıı:nazar:

ne kilosu hangi kilo o da neymiş
verim çağatayı bi haftada kuruyun vallahi
doğumdan önceki halime döndüm hatta daha da zayıfladım desem yeridir
göbüşüm de normale dönmeye başladıı:nazar:

maşallah sema ya.bende tık yok ya.gerçi hiç dikkat de etmiyorum.süt olsun diye çok yiyorum galiba.hamileyken bile böyle yemiyodum.bu kilolar nası gitcekse hem yiyom hemde yakınıyommmkaydirigubbakcemile3

meraba kıslar, ben de 47 kg ile hamile kalıp, 59 ile bitirdim, galiba 50 de sabitledim.2-3 kiloyu nasıl olsa veririm ama göbeğimi görmek bile istemiyorum, hem şiş hem de hafif buruşuk gibi :KK43:(

50 ile hamile kaldım
18.500 gr aldım
68.500 ile bitirdimmm
ve şimdii 56 kgyimmmmm
6 kg fazlam kaldııı
buda abest kaçmıooo bana çünküü arada ki ideal kglerim 50 nn dışında 55 56 oluodummm...

1 kgm daha gttii
oldum 55
kaldı 5 kg
bu arada hiç çatlağım olmadı hiç bi yerimdeee şükürler olsunn kaydirigubbakcemile5

herkes kessin sesini tamammı kilo felan demesin adamı hasta etmeyin uleyynnnn zaten hala koca bir göbişim ve 10kilo fazlam var biri bana bunları verdirsiiinnnnnn :umursamaz:
ama 13 kilom gitti Allaha şükür nasıl oldu bilmiyom ama zaten 6-7si doğumla gitti gerçi amaaan ben dşünmiyim en iyiysi bukonuyu bunalıma giriyom oyüsden bu sayyfaya bidaha geri dönmem uzun zaman alacak sanırımmmdelikafadulden

kilolar gitmiyo bi türlü kızlar ne yapçaz bilmiyom çok yürüdüğümde bile amiliyat yerim ağrıyo öylecek duruyom yerimde sayıyom

öff bi yandan kilolar bi yandan çatlaklar bi yandan göbüş bi yandan selülüt ne yapcam hiiç bilmiyorum çook sinirlerim bozuluyo ben eski halimi geri istiyroum yaaasenağlamasenağlama 1 kilocuk daha vermişim 69 oldum 55 olmam zor değil galiba yaa hatta ne 55 i o zaman göbüş yoktu 50 olmam lazım olabilirsem tabe olamassamda eski kilomada razıyım 12 kilo gitti bi 14 kilo daha vermem lazım eski kiloma dönmem için gidicek gidicek eşimde veremezsin diyo sinir ediyo beni bende inatım vericem diyorum gülüyo ben bi vereyim şu kiloları tartıya çıkınca 55 geldiğimde bende ona gülücem günü sabırla bekliyorum

hamileligimde takinti haline getirdigim,kilo almamak icin yediklerime dikkat ettigimi catlaklarim olmasin diye 4 tane buyuk boy catlak kremi bitirmemin karsiligini aldigima inaniyorum..
gobegimi catlaksiz kurtardim ama belimde ve popomda bir kac catlagim var...
gelelim kiloya 50 kiloyla baslamistim 59 la doguma girdim..
3.550 oglum dogdu..
suan 23 gunluguz ve gobegim hemen hemen eski halinde diyebilirim..kilomda 52..
2 kilo fazlam var
hedefim 46 oldugu icin vermeye devam edicem....
hepimize basarilar...

canım hangi çatlak kremini kullandın peki?ben hamile değilim ama kilo alıp vermekten bacağımın içinde 2tane ince çizgi oldu daha fazlalaşsn istemiorum.bu arada genel anlamda bu topicteki hanımların çatlağı yok galiba ne kullandysanız paylaşımlarınızı bekliorum.allah tosuncuklarınızı bağışlasın hepinizin:1hug:

bendede çatlak yok,doğru düzgün krem bile kullanmadım kafama estikçe kullandım okadar
65le doğuma girdim şuan 54kiloyum
ne göbeğim ne popom kaldı
şuan tam istediğim kilodayım

herşey süper ama bunlar benim sarfettiğim çabaların sonucu değil,şanslıyım galiba çünkü çatlak annemde var bende yok

kızlar benim göbek toparlandı gibi epey..49 kiloyla hamile kalmıştım.23 kilo aldım hamilelikte..şu anda 57 kilodayım ..kilom boyuma göre şu anda normal ama canımı sıkan kilo değil göbek çatlak ve özellikle selülitlerdi..
göbeğim için mekik ve içe çek bırak hareketi yapıyorum işe yaradı sanırsam.özellikle aklıma her gelişinde oturdugum yerden göbeğimi çekebildiğim kadar içime çekip bırakıyorum sık sık tekrarlıyorum gün içinde bu hareketi..hihoyyythihoyyytçatlaklarım için de fındık yağı zeytin yağı badem yağı karıştırıp sürüyorum.. uzun uzun masaj yapıyorum. iğrenç kokuyor ve cıvık cıvık yağ oluyorum bir de elbiseme bulaşmasın diye şu sıcakta fanila giyiyorum ama selülit görüntüsü ve çatlaklar da hafifledi gibi..sadece kasıktaki çatlaklarım göze batıyor birazdelikafadulden....insallah kıllanmam bu arada..kaydirigubbakcemile3
tek bir selülit ve çatlak kalmayana kadar devam edeceğim çok azimliyim...:enbuyukkk:

maşallah diorum hepinize o zaman hanımlara.s.annemin de yok çatlağı ama nedense bnm bacağımın içinde 2 küçük çizgi cıktı acaip üzülüorum kafama taktım inş artmazbenneyaptımki

canım hangi çatlak kremini kullandın peki?ben hamile değilim ama kilo alıp vermekten bacağımın içinde 2tane ince çizgi oldu daha fazlalaşsn istemiorum.bu arada genel anlamda bu topicteki hanımların çatlağı yok galiba ne kullandysanız paylaşımlarınızı bekliorum.allah tosuncuklarınızı bağışlasın hepinizin:1hug:

bende hiç bşy kullanmadım cnmm
bnm kide genetikk
tşklerrr annecimmm zemuszemus

X