2009 Haziran anneleri nasıl zayıflıycaz?

toplam 12 kilo aldim eve geldigimde 6 si gitmisdi ,1o günde 2 kilo daha vermisim kaldi 4 ,ama eski kiyafetlerim oluyo cok sükür, pek farkim yok acikcasi önceki halimden inanamadim bende bu halime ama baya sevindim.9 gün sonra abicigimin dügünü var ins ozamana o kalan 4 kilo da gider

kızlar parafinli korse alcaktım, günde 8 saat giyiliyormuş, en az iki ay , yağları eritiyormuş,
bunla ilgili forumda var KK da
ama süte geçiyormuş sanırım parafin , kullanan varmı aranızda ?
nasıl zayıflıcam ben ya (

kızlar bende 53 kiloyla hamile kaldım toplam 14 kilo aldım şuan 56 kiloyum ama tabi fiziğim eskisi gibi değil karnım var.ve kocaman göğüsler...

50 ile hamile kaldım
18.500 gr aldım
68.500 ile bitirdimmm
ve şimdii 56 kgyimmmmm
6 kg fazlam kaldııı
buda abest kaçmıooo bana çünküü arada ki ideal kglerim 50 nn dışında 55 56 oluodummm...

1 ayda 1 kilocuk verebilmişim ancak gidermi bu kilolar yaaa ben eski halimi çok özledimm elbiseleime bakıp bakıp ahhh çekiyorum 55 olmam imkansız gibi gözüküyo ama şurda 4 ay sonra yememe çoook dikkat edicem egzersizlere başlıcam yılmak yok 55 olamasam bile en azından 60 olayım ona bile razıyım ama inat ettim vericem bu kilolar isteyince başaramıcan şey yokk umutsuzluk yok kızlarrr nasıl aldıysak öylede vericezz alkisalkisalkis

ben de doğumdan sonra kalan kilolarımla ideal kiloma ulaştım ama göbek kaldı sezeryandan sonra ..nasıl gidecek bu göbek.

valla bende erıdım..kızım aralıksızzzzzzzzzzzzzz emıo..ama gobek feciiiiiiiiiiiiii duruyo ya nasıl gder bu bılmm.ben bılmezsemde kısmse bılmez harekt sart baska turlü zor kızlarrr...

hamileligimde takinti haline getirdigim,kilo almamak icin yediklerime dikkat ettigimi catlaklarim olmasin diye 4 tane buyuk boy catlak kremi bitirmemin karsiligini aldigima inaniyorum..
gobegimi catlaksiz kurtardim ama belimde ve popomda bir kac catlagim var...
gelelim kiloya 50 kiloyla baslamistim 59 la doguma girdim..
3.550 oglum dogdu..
suan 23 gunluguz ve gobegim hemen hemen eski halinde diyebilirim..kilomda 52..
2 kilo fazlam var
hedefim 46 oldugu icin vermeye devam edicem....
hepimize basarilar...

valla maşşalah özlemcim.süpersin yani.ee 46 kilo çok az değilmi senin boyun kaç.bende 15 kilo aldım kızım doğa doğa 2800 doğdu.7kilosu gitti 8kiloyu hala atamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…