- Konu Sahibi xsxekerkxixzcandy
off offf kendime bakdıkça ben bu hallere gelecek adammıydım diyorum yaa göbek var zaten asıl sorun orda kalçam pek yok ama göbek var nasıl vericem yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendinizi uzmeyin.sut olayi biter bitmez verirsiniz uygun bir diytle
kilo vermek icin kararli olmak yetiyor inanin suan50 kiloyum 3kilo daha vercem ins
50 miiiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden:gitme::gitme::gitme:yazma özlem yaa böle şeyler.çok kötüsünnnn
Bende lise yıllarından beri 48-50 kilo arasında gidip geliyordum, şu anda ise 61 kiloyum. Bende haziran annesiyim, bebeğim 3 aylık oldu, 61 kiloda takılıp kaldım. Sütüm zaten fazla değil, azalmasın diye birşeyde yapamıyorum. Yakında işe başlayacağım, hiçbir kıyafetim olmuyor. Valla bir daha hamile kalırsam çok dikkat edip az kilo alacağım.
aynen canım sıkma canını yalnız değilsinbende aynen hiç bişey olmuyor.. almakda istmeiyorum.. ama işe başladım hep aynı kıyafette olmaz.. mcebur alıcam bir kaç bişikıyafetlerime baktıkça içim cızz ediyor(kilo konusunda bende çok müzdaribim ve çok çok çok üzgünüm beni gören haamile sanıyo ya bi hastaneye gitsem kaç aylık hamilesin die soruyolar o derecede karnım var yani bebegimi emzirmesem zayıflatıcı ilaç yada çay alcam ama bebek emziriyom pof bende 50 kg dum şimdi 65 kg oldum 70 oluyom bazen of çok zoruma gidiyo ya o kadar hiçi giymeye kıyamadıgım kıyafetlerimin hiç biri olmuyo (( neyse bebegimin canı saolsun verrim zahar :))
ben 23 cnmayşe ve saadet tam dayaklıksınız( yazmayın kardeşim böle şeyler.kıloları veren var veremeyen var(( ben bu işin bıraz da yaşla ılgılı olduğunu düşünmeye başladım.ben 30 yaşındayım ya siz? sanırım kıloları verenlerın yaşları daha genç.
Benimde kilo problemim hic olmadi.ilk dogumumdan sonrada cok hizli bir sekilde gitti simdi de öyle oldu.Alkan 3 haftalikti ben eski kilomdaydim.57ile hamile kaldim 71 ile doguma girdim,suan yine 57 kiloyum.hicbir caba sarfetmedim,aksine süt yapacak ne varsa gidip gelip yiyorum.yasim 30. yasla alakali degil bence tamamen bünyeyle ilgili bir durum bu.Bazi metabolizmalar hizli calisiyor ve kilo sorun olmuyor.ben 60 da kalmak istiyordum ama 2 cocuk kosturmaca imkansiz gibi birsey.
ayşe ve saadet tam dayaklıksınız( yazmayın kardeşim böle şeyler.kıloları veren var veremeyen var(( ben bu işin bıraz da yaşla ılgılı olduğunu düşünmeye başladım.ben 30 yaşındayım ya siz? sanırım kıloları verenlerın yaşları daha genç.