2009 Haziran anneleri nasıl zayıflıycaz?

off offf kendime bakdıkça ben bu hallere gelecek adammıydım diyorum yaa göbek var zaten asıl sorun orda kalçam pek yok ama göbek var nasıl vericem yaa

Bende lise yıllarından beri 48-50 kilo arasında gidip geliyordum, şu anda ise 61 kiloyum. Bende haziran annesiyim, bebeğim 3 aylık oldu, 61 kiloda takılıp kaldım. Sütüm zaten fazla değil, azalmasın diye birşeyde yapamıyorum. Yakında işe başlayacağım, hiçbir kıyafetim olmuyor. Valla bir daha hamile kalırsam çok dikkat edip az kilo alacağım.

ten muzdaribim zaten hep kilo problemi vardı şimdi iyice çirkin oldum.Koca bir göbek,her yerim tombul tombul.Aynaya baktıkça ürperiyorum.

ben 54 le hamıle kalıp 21 kg aldım ve sedece 9 kg verebıldım.bugun evden çıkarken ağladım sinirden.sen gır dedım eşime ben gelmıycem.hıçbır kıyafet olmuyor,olanlr da iğrenç duruyor.hayatımın hiçbir dönemınde kendımı bu kadar çirkin hıssetmemiştim.36 bedenken şimdi 42 alıyorum:KK43:
eşimde kızımız gösterıp ama sen bunu yaptın annesi değmez mi aldığın kılolara dıyor o zamn içim gidiyo işte:)

kendinizi uzmeyin.sut olayi biter bitmez verirsiniz uygun bir diytle
kilo vermek icin kararli olmak yetiyor inanin suan50 kiloyum 3kilo daha vercem ins

ayy özlemcim 50 kilosun boyun kaç bu arada resimlerde fıstık gibisin çok zayıflık yakışmıyo bi bayana yüzün hafif toplu olucakki tatlı durucaksın sen şimdi tam kararındasın fazlalığında yok şükret haline kız biz gibi kilolarından muzdarip olanlar ne yapsın şekerim benim hedefimde senin gibi olmak 50 kilo olmak senin gibi olmak isteyen bir sürü bayan var 3 kiloda oğluşundan hediye olsun sana canım a.s.

kilo konusunda bende çok müzdaribim ve çok çok çok üzgünüm beni gören haamile sanıyo ya bi hastaneye gitsem kaç aylık hamilesin die soruyolar o derecede karnım var yani bebegimi emzirmesem zayıflatıcı ilaç yada çay alcam ama bebek emziriyom pof bende 50 kg dum şimdi 65 kg oldum 70 oluyom bazen of çok zoruma gidiyo ya o kadar hiçi giymeye kıyamadıgım kıyafetlerimin hiç biri olmuyo :KK43:(( neyse bebegimin canı saolsun verrim zahar :))

Bende lise yıllarından beri 48-50 kilo arasında gidip geliyordum, şu anda ise 61 kiloyum. Bende haziran annesiyim, bebeğim 3 aylık oldu, 61 kiloda takılıp kaldım. Sütüm zaten fazla değil, azalmasın diye birşeyde yapamıyorum. Yakında işe başlayacağım, hiçbir kıyafetim olmuyor. Valla bir daha hamile kalırsam çok dikkat edip az kilo alacağım.

bende senelrdri 50 52 idim.. doğudamn snra 61 e düştüm..sonrasında 64 e kadar çıktım.. şuan 62 yim.. ama takıldım hala vermeiyorum.. hiçbişeyim olmuyor.. kafyı ymek üzreyim:-)a

kilo konusunda bende çok müzdaribim ve çok çok çok üzgünüm beni gören haamile sanıyo ya bi hastaneye gitsem kaç aylık hamilesin die soruyolar o derecede karnım var yani bebegimi emzirmesem zayıflatıcı ilaç yada çay alcam ama bebek emziriyom pof bende 50 kg dum şimdi 65 kg oldum 70 oluyom bazen of çok zoruma gidiyo ya o kadar hiçi giymeye kıyamadıgım kıyafetlerimin hiç biri olmuyo :KK43:(( neyse bebegimin canı saolsun verrim zahar :))
aynen canım sıkma canını yalnız değilsin:KK43:bende aynen hiç bişey olmuyor.. almakda istmeiyorum.. ama işe başladım hep aynı kıyafette olmaz.. mcebur alıcam bir kaç bişi:KK43:kıyafetlerime baktıkça içim cızz ediyor:KK43:(

Doğumdan önce 48 kiloydum şimdi 52 kiloyum. Bütün kıyafetlerim oluyor çok şükür. emzirme dönemi bittikten sonra tekrar eski kiloma dönücem.

slm kızlar
ben 50 kg ile kalmıştım hamile.68.500 ile doğuma grmiştim..
3 kgm fazlam kalmıştı oda gttii
50.5 kgyimm
sadece 500 grm fazlam kaldıı..
doğumdan itibaren bütün kıyafetlerimi giyiyordum şimdi daha bi mutlu oldum eski halime döndüğüm içinn..
spor rejim vb. asla yapmıyorum aksine sütüm olsun diye bol bol götürüyorum tatlıları
ama almıyorum veriyorum opuyorumnanaktan

valla hayret sadetçim.. ne mutlu sana vala. demek bu bünye ile iligli bişey.. hayırlıs.. ah bende bir versem:KK43:(63 e takıldım kaldım . ahhahhhh:KK43:hala 13 kilo faalam var:KK43:(

aynen bende şikayetçiyim bu kilolardan. halen hamilelik kıyafetlerimle geziyorum.kalçam karnım okadar büyükki aynaya bakmaktan nefret ettim.yediklerime dikkat ediyorum ama bi fark yok.

ayşe ve saadet tam dayaklıksınız:KK43:( yazmayın kardeşim böle şeyler.kıloları veren var veremeyen var:KK43:(( ben bu işin bıraz da yaşla ılgılı olduğunu düşünmeye başladım.ben 30 yaşındayım ya siz? sanırım kıloları verenlerın yaşları daha genç.

Benimde kilo problemim hic olmadi.ilk dogumumdan sonrada cok hizli bir sekilde gitti simdi de öyle oldu.Alkan 3 haftalikti ben eski kilomdaydim.57ile hamile kaldim 71 ile doguma girdim,suan yine 57 kiloyum.hicbir caba sarfetmedim,aksine süt yapacak ne varsa gidip gelip yiyorum.yasim 30. yasla alakali degil bence tamamen bünyeyle ilgili bir durum bu.Bazi metabolizmalar hizli calisiyor ve kilo sorun olmuyor.ben 60 da kalmak istiyordum ama 2 cocuk kosturmaca imkansiz gibi birsey.

ayşe ve saadet tam dayaklıksınız:KK43:( yazmayın kardeşim böle şeyler.kıloları veren var veremeyen var:KK43:(( ben bu işin bıraz da yaşla ılgılı olduğunu düşünmeye başladım.ben 30 yaşındayım ya siz? sanırım kıloları verenlerın yaşları daha genç.
ben 23 cnm
Benimde kilo problemim hic olmadi.ilk dogumumdan sonrada cok hizli bir sekilde gitti simdi de öyle oldu.Alkan 3 haftalikti ben eski kilomdaydim.57ile hamile kaldim 71 ile doguma girdim,suan yine 57 kiloyum.hicbir caba sarfetmedim,aksine süt yapacak ne varsa gidip gelip yiyorum.yasim 30. yasla alakali degil bence tamamen bünyeyle ilgili bir durum bu.Bazi metabolizmalar hizli calisiyor ve kilo sorun olmuyor.ben 60 da kalmak istiyordum ama 2 cocuk kosturmaca imkansiz gibi birsey.

aynamecim bende senn gibiyim metoblizma sanırımmm

23 yaşındayım canım ben, doğru söylüyorsun yaşlada alakalı, ben beslenmeme hiç dikkat etmem, fast food, kızartmalar şerbetler , tatlılar hep yerim.

74 ile hamile kaldım 23 kilocuk aldım. şimdi 82'yim hala 8 kilo fazlacığım var. Yaşım da 28, metobolizması uyuyanlardanım bende he he :)

X