-
- Konu Sahibi xsxekerkxixzcandy
kendinizi uzmeyin.sut olayi biter bitmez verirsiniz uygun bir diytle
kilo vermek icin kararli olmak yetiyor inanin suan50 kiloyum 3kilo daha vercem ins
bende plates dvdsi,topu,lastigi aldim evde calisiyorum canm..
kilo problemim yok vucudumu dahada sekillendirmek ve omurgami rahatlatmak icin basladim..gercekten plates supermis..
gonderdigin linke baktim..aslinda kolay insani zorlamiyacak,eglenceli bisey.a.s...paylasim icin tskler..
herkese ıyı aksamlar ben kısmetse hazıran annesı olcam ilk bebegım nasıl beslensem bılmıyorum.. suanda 68 kıloyum zaten kıloluyum baya alırım heralde az kılo almak ne yapmalıyım ac kalıp bebegımed e zarar vermek ıstemıyrum ... sımdıden tesekkürler ...
tam yağlı sut içme çok kg aldırıyo
prinç değil bulgur ye,esmer makarna ye muz yeme portakal suyu içme portakal ye onun yerıne bol su iç.bunlar bana doktorumun söyledıklerıydı.ama bana kıloyu en çok sut aldırdı.yarı yağlı iç.
benm 10 kilo fazlam var havva maşallah sana emzirdikçe gitmiş
hele su özlemi napsam acaba elime gecme kız sen
ben suan vermeyide düşünmüyorum cünkü yemesem direk sütüm azalıo defnem ac kalcagına varsın kilolu oliim napalım veririz elbet 2 3 yılda :)
9 kilocukda bende var :teytey::teytey:
ooo öküz gibi yiyorum bennnn cokacimcoookcokacimcoook
Mesala şu anda bile kocaman bi çikolatayı bitimek üzereyimm :sm_cool:
Hiç dikkat etmiyorum waalla elbet gider, gitmesse ikinciyi yapar kamufle ederim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:kedi::kedi:benm 10 kilo fazlam var havva maşallah sana emzirdikçe gitmiş
hele su özlemi napsam acaba elime gecme kız sen
ben suan vermeyide düşünmüyorum cünkü yemesem direk sütüm azalıo defnem ac kalcagına varsın kilolu oliim napalım veririz elbet 2 3 yılda :)
Özlem plateslemi verdin canım bu kadar kiloyu ?