2009 Haziran anneleri nasıl zayıflıycaz?

bende 55 le hamile kaldım ben hamileyken çok aldım 82 le bitirdim şuan 65 im eski halime dönmem için 10 kilo daha vermem lazım ben veremem gitmez sanıyodum ama veriliyo bebekler sayesinde kalmıyo bazen yemek yiyemediğim zamanlar oluyo babamız evdeyken kahvaltı hazırlayabiliyorum o olmayınca kahvaltı bile yapacak zamanım olmuyo çocuktu evdi yemekti oraya git buraya git kendimi unutuyorum bazen gören herkes ne kadar zayıflamışsın diyolar inş vericez

bende 55 kıloyla hamıle kaldım sımdı 61 kıloyum inanın o kadar hareketlıyım kı gram kılom gıtmıyo ne yapacam bılemıyom.özellikle göbegim sankı hamıleymısım gıbı duruyo.Gobek erıten bır yontem bılen varsa yazsın bı zahmet :CüvCüv:

herkese ıyı aksamlar ben kısmetse hazıran annesı olcam ilk bebegım nasıl beslensem bılmıyorum.. suanda 68 kıloyum zaten kıloluyum baya alırım heralde az kılo almak ne yapmalıyım ac kalıp bebegımed e zarar vermek ıstemıyrum ... sımdıden tesekkürler ...

kendinizi uzmeyin.sut olayi biter bitmez verirsiniz uygun bir diytle
kilo vermek icin kararli olmak yetiyor inanin suan50 kiloyum 3kilo daha vercem ins

özellıkle uyguladıgın bısey varmı tatlım ya yardımcı olurmusun bıraz bır kac püf nokta falan..:icecream:

slm lınke tıkladım ama acılmıyor sıte..

tam yağlı sut içme çok kg aldırıyo
prinç değil bulgur ye,esmer makarna ye muz yeme portakal suyu içme portakal ye onun yerıne bol su iç.bunlar bana doktorumun söyledıklerıydı.ama bana kıloyu en çok sut aldırdı.yarı yağlı iç.

tşk ederım canım.. bılgılerın ıcın..

benm 10 kilo fazlam var havva maşallah sana emzirdikçe gitmiş

hele su özlemi napsam acaba elime gecme kız sen

ben suan vermeyide düşünmüyorum cünkü yemesem direk sütüm azalıo defnem ac kalcagına varsın kilolu oliim napalım veririz elbet 2 3 yılda :)

bende 48le hamile kaldım 73le bitirdim.şuan 58 kiloyum 10 kilo fazlam var daha.doğum yapalı 4 ay oldu.inşallah zamanla gider bu fazlalıklar

aynı fikirdeyim canım benimde 10 kilo fazlam var şuan 58 kiloyummafoldumben
6. aydan sonra dikkat edicem yediklerime şuan edemem önce efeyi düşünüyorum..

ay kızlar ben günden güne eriyorum
ahamile kaldığım kgnn de(50)altına düşüyorum artıkk ((
iremde yormuyo ama süt verdikçe ben zayıflıyom galiba

9 kilocukda bende var :teytey::teytey:
ooo öküz gibi yiyorum bennnn cokacimcoookcokacimcoook
Mesala şu anda bile kocaman bi çikolatayı bitimek üzereyimm :sm_cool:
Hiç dikkat etmiyorum waalla elbet gider, gitmesse ikinciyi yapar kamufle ederim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

al bendende o kadar hiç dikkat etmiyorum şimdilik elbet vericem biliyorum..

ay özge bayılıyorum sana:)) ben umudu kestım kendımde 6667 arası gıdıp gelıyorum 12 kg var gıtmeyı .bekleyen.herkes 6.aydan sonra dıyo du bakalım 1 ay kaldı.

benimde rahat bi 10 kg fazlm var domuz gibi yiyorum bakalım nereye kadar..:icecream:
1.5 ay sonra artık rejime başlamayı düşünüyorum.ne kadar başarabiliirim orası meçhul..
ya böyle geldik gidiyoruz die kilolar kalcak yada yağmur hareketlenince veririz gibi gelio bana.
hadi bakalım hayırlısıııı..

:kedi::kedi:
Özlem plateslemi verdin canım bu kadar kiloyu ?

kusurabakmayin kizlar zayiflama topiklerinden kovuluyorum ben :icecream:
gizliden baktimda gordum:1ninca::1ninca::1ninca:
ben pilatesle bolgesel inceldim..agzimi tutarakta kilo verdim acikcasi..

ya kızlar belki size saçma gelir ama ben kg vermek istemiyorum artıkk..hamile kaldığım kgnn de altına düştüm 48.9 um 45 olmam inşallahhh...
günden güne eriyrumm o kadarda tatlı yiyorumm almıyorum
çöp gibi kaldımm yakında iğrenç gözükcemmm offfffffff

Kızlar maş. burdaki anneler çıtır anneler sanırım,ben 65kg hamile kaldım 82kg doğum yaptım şimdi 67kg ama ben hiç çaba harcamıyorum:hulya:artık başlamam gerekli yalnız biz 2ay sonra taşınıcaz şehir dışına umudum o zaman zarfında verebilmekkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…