2009 Haziran anneleri nasıl zayıflıycaz?

sezeryanla doğum yapan arkadaşlar korse giydiniz mi veya sardınız mı göbeğinizi. Ben sezeryanla da normalde olsa göbeğimi sarmayı düşünüyorum ve sonrasında korse giymeyi. Bir zararı olur mu acaba.

canım ben sezeryanla doğum yaptım.. Druma bunu sordum.. Sarma sakın dedi.. Esas sararsan göbek kalır dedi..

[ı]canlarim ben bi dogurup geliyim bu haftalarda..nasil o 9 kiloyu geri vercem gorursunuz.. Siz beni bekleyin:sm_cool::dilcikar:
[/ı]

canım zaten doğumda en az 7 kilo gidiyor. Ben 68 le gititm şuan 61 im..

canlarim ben bi dogurup geliyim bu haftalarda..nasil o 9 kiloyu geri vercem gorursunuz.. siz beni bekleyin:sm_cool::dilcikar:

özlemcim kilo aldım deme bari kız valla 9 kilo neki zatn 5 6 kilosu gidecek ee emzirirsen hiç kalmıcak yani kilo aldım vericem deme o zaten kendiliğinden gidicek maşallah yaa sana fit hamiş seni aman nazar değmesin

özlemcim kilo aldım deme bari kız valla 9 kilo neki zatn 5 6 kilosu gidecek ee emzirirsen hiç kalmıcak yani kilo aldım vericem deme o zaten kendiliğinden gidicek maşallah yaa sana fit hamiş seni aman nazar değmesin

a.s.a.s.a.s.
verebildigim kadar vermeye gayret edicem tatlim yinede..kaydirigubbakcemile2

canlarım benimde kilolar maşallah bi hızla gitti sayılırr
tam 60 kiloyla doğuma girdim bugün 10. günüm ve 53 e düşmüşüm tam 7 kilo gitti
bende kilo kalcakmı die merak eederdim ama kalmıyoo bol bol emzirin yemedende kısmayın bakın nasıl gidiyo kilolarr

kızlar ben çok kilo almıştm biliyorsunuz , doğuma 100 kilo girmiştim
bugün tartıldım 85 olmuşum :) 24 günde 15 kilo gitmiş, çok iyi değilmi :))

17 kilonun 11 gitti 6 sı yapıştı sanki kocaman bide göbek çok çrkin duruyo bide ben çok genişlemiş ne yapçaz bilmem ya

kızlar ben 80 le girdim doğuma
şu an malesef 75 im ama ayaklarım ellerim ve yüzüm şiş hemde yürütmicek kadar şiş onlar geçince bi daha tartılcam

kızlar ben çok kilo almıştm biliyorsunuz , doğuma 100 kilo girmiştim
bugün tartıldım 85 olmuşum :) 24 günde 15 kilo gitmiş, çok iyi değilmi :))

maşh emelcim sana.. ama senin kiler demekki çoğu suymuş..şilerin indikçe zayıflıyorsun demek.. ne gzel.. darısı bize inş..

kızlar ben 80 le girdim doğuma
şu an malesef 75 im ama ayaklarım ellerim ve yüzüm şiş hemde yürütmicek kadar şiş onlar geçince bi daha tartılcam

semoşum dur sen daha ya.. yeni doğum yaptın.. bekle accık.. daha verisisin merak etme..

ben dogum yapali 8 gun oldu hamileligimde 11 kilo aldim su an 2 kilom kalmis cok sevindim
ama herkes sevinme diyo sut olsun diye herseyi yediginde alicaksin geri kilolari diyorlar
hem dikkat edip hem sut nasil olur diye dusunuyorum iki uc gundur tartiya cikmiyorum krkudan :)))
umarim veririz ne diyim bebisler saglikli olsunda gerisi faso fiso opuyorumnanaktan

Emelcim harika bir konu acmissin...Ben 54 ile hamile kaldim 69 kiloyum suanda..Ama boyum 170 oldugu icin millet sanki hic kilo almamissin gibi diyorlar..Sirf bebege almisim güya...Bakacaz dogumdan sonra...Diyet yapamasak bile ,hergün düzenli jimnastik, pilates vs. ile de kilo verilir bence...

Nidacım benim eşimde plates topu almış bana , bişeyde söylememiştim,
sanırım çabuk zayıflamamı istiyor :roflol:
ama 6 aydan önce spor yapılmıyor diye duymuştum ben sezeryan için

emelcim dur daha .. mekik falan çekme henüz.. ama yürüyüş yaabilrisn.. ben kokruyorum valla fazla harekete.. ama yürüyüşe çıkıyorumarda.. duba gibi olmassam iyidir dhda(

Canlarım ya süt için karbonhidratları felan abartmamıza gerek yok.Zaten özellikle ben halen devam eden hamilelik sürecim boyunca,çok ekmek çikolata dondurma bilumum kilo yapacak şeyleri yedim.

Buda bana 24 kilo olarak döndü.Tabi ödemlerimde var.Havayla şişirilmiş gibiyim.Ama süt için su ya ve proteine ihtiyacımız var.Şekeri felan abartmıycam inşallah.Yoksa bu kilolarla kesin depresyona girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…