2009 Haziran anneleri nasıl zayıflıycaz?

Kizlarrrr,
21 haziran da dogum yaptim ve 1 hafta oldu melegimi kucagima alali...tam 9,5 kilo gitmis canlarim benden...Eskisi gibi görünmek harika bir duygu...
Biraz daha var ama onlar icin acele etmiycem emzirdigim sürece...

öfff şu hamilelikten sonra kilo derdi olmasa ne kadar süper olucak ama malesef ve ben hergün göbeğimi gördükçe ve eski resimlerime baktıkça sinir oluyorum benden gide gide 6 kilo gitmiş 73 üm ve ben eski halime 55 kiloya nasıl düşcem bilmem göbeğimde var aslında emzirme olmasa hemencik diyete felan başlanır ama en az 5 ay diyet önermiyo dr lar artık vericez bi şekilde kiloları öff baş belası kilolar klava:klava:

[/URL][/IMG]

arkadaşlar bu dünkü halim....ben kendimi zayıflamışım gibi hissediyordum ama boşmuş...dün alışverişe çıktım,38 beden giyen ben 42 beden bile olmadı....o sinirle kaç mağaza dolaştım,pantolonlar iğrenç duruyor üstümde...bu yaz hep etek giyilecek herhalde....53 ile hamile kaldım şu an 59 kiloyum ...o fazlalık 6 kilo tamamen kalça ve göğüslere vermiş...of ya:-(((( o kalçalar nasıl eriyecek yürüyüş yapma imkanım bile yok:-((((

bnede 56 ile hamile kaldım 71.5 la doguma gittim suan 61.5 kiloyum 10 kilo vermişi şişlerim indi ama göbeğim var hala eskisi gibi olmam kısa sürcek sükürler olsun allahıma

1 haftada 10 kilo gitti göbegimde çok küçüçük kaldı bu kadar çabuk inecegini düşünmüyodum bide sezercik olunca ama kalmadı nerdeyse göbiş çok mutluyum masallah dyim çok şükür

ayşecik maşhh valla.. ahhahh bende göbüş çok((nolcek böyle bilmyiroum.. fırsat buldukça yürüyüşe çıkıyorum bu sıckata.. diyet yapamıyoruz malum emzirmketen.. inşş bende eski halime bir an önce dönerim(

bende hamilelik boyunca 15 kilo aldım.dogumdan sonra 7 kilosu gitmişdi.şuan bir ayımız biticek hala aynı kilodayım bi değişiklik yok.bakalım nasıl gitcek bu kilolar.eve tıkılı kaldım yürüyüşde yapamıyorum.siz nasıl yürüyüşe alışverişe çıkıyonuz ya.bebişle zor olmuyomu

merhaba kızlar, ben hamilelikte 15 kilo alıp 73 ile doğuma girmiştim,çıktığımda 67 kiloydum sadece 6 kilo gitmiş.
Bebeğin eşini içimde mi unuttular dedim, karın şiş kilolar duruyo:gitme:
karnım biraz biraz indi, ama vücudum gebelikte olmadığı kadar şiş.bacaklar macaklar maşşallah yanii
Şimdi tartıldım 65 kiloyum. Ne olacak kalan kilolar bilmiyorum yaniii
Şimdilik;73'den 8 gitti!!

kızlar ben 20 kılo aldım 70 le doguma gıttım...
suan 15 gun oldu bebegım dogalı 60 kıloyum.
bı 10 kılo fazlam var ama esım dıyorkı bole gayet ıyısın bıraz etlı butlu ol :kedi:
ama yok benı kandıramaz emzırme donemım bıttıkten sonra sıkı bı dıyet yapıcam 50 kıloma gerı donecem ınsallah lmaz:

Ben 95 le girdim malesef doğuma şuan 10 günlüğüz 87 ye düştüm.En zor durumda ben varım sanırım.Allah yardım etsin valla.Neyse buna da şükür bebeğim sağlıklı olsunda diyetisyen kapıları aşındırıcam artık ne yapayım

hepimize masallah kizlar ...cogumuz halimizden memnunuz...

valla ben memnun değilim.. hatta bu yüzden depresyona giricem nerdeyse canım((((gitme:

sen gene en azından almamışsın canım.. ben ne yapayımm 7 kilom gitmişti.. şuan 2 kilosunda geri almışım.. yürüdğüm halde hemdeee(ben çocuğu annem bırakıyorum.. şöyle 1 ssat yürüyüp geliyorum.. emzirdikten sonra..

bende 50 kiloma geri dönmek isitiyorummmmmmmmmm....ühüüüü:gitme::gitme:
bende aynıyım canım.. sütüm osun diye yemkten verdiğim 7 kilodan 2 sini geri almışım((çok moralkim bozuk.. hiçbişiyim olmuyorrr(((resmen bunalımdayım ben((

benım kızım 3800 doğdu.75 le doğuma girdim çıktığımda sadece 3kg gitmişti.nasıl oldu anlamadımnerde suyum nerde plesanta nerde bebeğin kılosu.ben de hiç ödem yoktu dırekt kılo yaptım herhalde(

Canlarım depresyona girmeyelim depresyon daha da kilo yapar valla kendimizi toplayıp nasıl vericez diye bakalım.Ben kilo almayım diye süt arttırıcı çay ve sürekli meyve suyu içiyorum.Yemek ve ekmek olabildiğince az tüketicem ve meyve yiyorum.ınşallah daha da kilo almam

ben dogumda en az 5-7 kilo gider diye dusunmustum ama nerdeee? sezeryandan midir yedigim serumlardan mi bilemiyorum doguma 65 le girdim eve bi geldim hala 65, saka gibiydi, simdi yavas yavas gidiyor ama karnim hala sis....yuryus de yapamiyorum, dr egzersiz ve yuruyusler 40tan sonra demisti

Ne güzel canım sadece 9 kilo mu aldın, 5 kilosu gider zaten doğumda. Ben 20 kilo aldım, bakalım ben ne yapacağım???

Merhaba kızlar, bende 16 haziranda doğumumu yaptım geldim. 20 kilo almıştım, yani 53 iken 73 olmuştum. Doğumum sezeryan oldu. Eve geldiğimde 6 kilosu gitmişti. Sonra zaten iştah falan kalmamıştı, ilk 10 günde 10 kilo gitti. Fakat sonrasında sütümün olması için biraz fazla yemeye gayret ettiğimden 63 kiloda kaldım. Birkaç ay rejim falan yapmayı düşünmüyorum, sonrasında umarım kurtulurum bu koca göbişten. İşin kötüsü hiçbir kıyafetim olmuyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…