İstediğim bölümdeyim ama İstanbul Üni Pdr istiyordum, 331 alsam olacaktı ama 330 aldığm için Yeditepe'deyim.İçime oturuyor yani=)
off kızlarrr sınavlar yaklasıyorr kaldı 20 gunn sıtres basladı sımdıden
off kızlarrr sınavlar yaklasıyorr kaldı 20 gunn sıtres basladı sımdıden
inş iyi geçer canım sınavların :Saruboceq:
benim sınavlarım da 20 gün sonra ama ben çok rahatım nedense yaa sırnaşık şey sanki vizelerin hepsi süper de kaydirigubbakcemile3
Memnunum okuldan, ilk başlarda sıkıntı çektim ama hangi üniversite olursa olsun başta problem yaşardım zaten.O yüzden mutluyum ama dediğiniz gibi 1 puan olduğu için içimde kaldı işte=)
Bizim de finaller 20sinde başlıyor,okul da 24ünde kapanıyor, sırf okul kapanacak diye finallerin başlamasına seviniyorum
ben hazırlıkta rahata alıştım seneye vize ve finallerde ne yapcam bakalımeyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
aa yapar benim arkadaşım, herşeyin üstesinden gelir o. sınavlar korksun ondan :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
ben de rehberlikçi giremezsin yazma dediği için bölümümün örgününü yazmadım ve 2 puanla kaçırdım bi yandan üzülüyorum bi yandan seviniyorum listeye yazmayıp puanım tutsaydı bunalıma girerdim:bbo:
dersanedeki rehber hocamız kazanamıcağımı düşünüyodu niyeyse sinir olmuştum lütfen böyle bi hoca olma ilerde canımkaydirigubbakcemile3
bana da dersanedeki rehberciler tercihlerime hep edirneyi yazdığım için gıcık olmuşlardı kafamçokkarıştı yaa sanane bu benim hayatım sonuçta dimi ama :dilcikar: nerdeee. yok burada kalıp ana kuzusu mu olcakmışım yok burada kalıp selimiye camii ni mi gezcekmişim dışarda hayat varmış burda yokmuş bilmemne..
tabii bunlar benim edirne kararımı değiştirdi mi? hayır sengözlerimebaksanab
ailemin yanında da özgür olabiliyorum çok da rahatım hiç pişman değilim edirne'de kaldığıma şakkıdı ben kendimi biliyorum dışarda yapamazdım.biraz rahatıma düşkünüm sırnaşık şey ev kuşuyum sırnaşık şey iyi ki o rehbercilere uymamışım a.s
daha 20 gun var daa okadr cok ezberlemem gereken calısmam gerekenn makalee konu parcaa osmanlıca metınler,okumam gereken roman varkıı off off 20 gun sankı 3 gun sonramıs gıbı strese sokuyor benıı...
daha 20 gun var daa okadr cok ezberlemem gereken calısmam gerekenn makalee konu parcaa osmanlıca metınler,okumam gereken roman varkıı off off 20 gun sankı 3 gun sonramıs gıbı strese sokuyor benıı...
ne hayatı varmış dışarda anlamadım birsürü şehir dışından gelen arkadaşım var nerdeyse hepsi deli gibi evini özlüyo ben de aynı senin gibiyim canım ev kuşu der tanıdıklarım bana bide sinek görsem babaaa diye çığlık atarım benkaydirigubbakcemile3
en doğrusunu yapmışsın bencekaydirigubbakcemile5
ben de anlamadım canım :sm_confused: canım zaten gezmek isterse (ki izmir'i görmeyi çok istiyorum :asigim:) atlayıp otobüse gider gezerim illa orada okumak mı lazım. yani hem maddi hem manevi yönden zor. bu şartlar altında isterse en güzel şehir olsun ille de evim derim boshayallersmile
bana da öle derler sırnaşık şey bi de çok narinsin derler hatta bu yüzden o rehberciler yapabilcek msn öğretmenliği çocuklarla uğraşabilcek msn demişlerdi.teyzem de sürekli bana bişeyler yedirmeye çalışır ''ilerde çocukların karşısında düşer bayılırsın''der sırnaşık şey
ama napayım ki ben bu mesleği seviyorum ve sorarım size hangi meslek kolay ki?kim oturduğu yerden yorulmadan para kazanıyo?ben alın terimle,hakkımla paramı kazanmak isterim.
sedefonur .!.:ben de anlamadım canım :sm_confused: canım zaten gezmek isterse (ki izmir'i görmeyi çok istiyorum :asigim:) atlayıp otobüse gider gezerim illa orada okumak mı lazım. yani hem maddi hem manevi yönden zor. bu şartlar altında isterse en güzel şehir olsun ille de evim derim boshayallersmile
bana da öle derler sırnaşık şey bi de çok narinsin derler hatta bu yüzden o rehberciler yapabilcek msn öğretmenliği çocuklarla uğraşabilcek msn demişlerdi.teyzem de sürekli bana bişeyler yedirmeye çalışır ''ilerde çocukların karşısında düşer bayılırsın''der sırnaşık şey
ama napayım ki ben bu mesleği seviyorum ve sorarım size hangi meslek kolay ki?kim oturduğu yerden yorulmadan para kazanıyo?ben alın terimle,hakkımla paramı kazanmak isterim.
hoşgeldin canım a.s.
biz de loadingle tarihi bi severiz bi severiz ki anlatamam yani sırnaşık şey
ayy canım arkadaşım opuyorumnanaktan inş olurum ve inş ilk tayinim olmasa da ileride oraya tayinim çıkar da oraya yerleşirim boshayallersmile sen bana izmiri gezdirirsin kaydirigubbakcemile2 birbirimize gideriz komşu oluruz olumunekankayizsmilekesinlikle katılıyorum canım kaydirigubbakcemile5
bence çok iyi bi öğretmen olcaksın canım arkadaşım seni tanıdığım kadarıyla buna eminim opuyorumnanaktan
ve izmire mutlaka gelmelisinboshayallersmile
hosbuldmm cnmm . evet tarıh gönül işi fazlasıyla . ya cok sevılır yada nefret edılır ortası olmuyor peek :)
ayy canım arkadaşım opuyorumnanaktan inş olurum ve inş ilk tayinim olmasa da ileride oraya tayinim çıkar da oraya yerleşirim boshayallersmile sen bana izmiri gezdirirsin kaydirigubbakcemile2 birbirimize gideriz komşu oluruz olumunekankayizsmile
sen okuduğuna göre seviyo olmalısın canım boshayallersmile
ayy canım arkadaşım opuyorumnanaktan inş olurum ve inş ilk tayinim olmasa da ileride oraya tayinim çıkar da oraya yerleşirim boshayallersmile sen bana izmiri gezdirirsin kaydirigubbakcemile2 birbirimize gideriz komşu oluruz olumunekankayizsmile
Ailenin yanında kalmak veya kalmamak hepimizin kendi seçimi sonuçta orda kalmayı seçen öyle mutludur demektir=) Bense tam tersi, tek başıma yaşamaktan mutluyum, açıkçası fazla özlemiyorum bile
Kızlar bu bölümde okuyan birinin diyeceği ilk şey: ''rehberlikçi'' değil, ''psikolojik danışman''.Asıl unvanımız bu oluyor=))
Dediğiniz gibi öğrencileri yanlış yönlendiren biri olacağımı sanmıyorum çünkü okullarda değil özel sektörde çalışmak tercihim,ama şimdiden bunu söylemek çok erken elbette mezun olduktan sonra belli olacak.Umarım hepimiz çok iyi yerlere geliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?