tabii ki sen haklısın :1closedeyes:
en sinir olduğum şeylerden biri beklemek,bekletilmek. o kadar saatin boşa geçtiğine mi yanarsın,bişey öğrenemediğine mi,hocaya sinir olduğuna mı..
bizim de bi hocamız var.pzt sabah ilk 2 ders onun. derse gelir,imza atın gidin der.
git ama nereye?eve gitsen olmaz çünkü onun dersinden sonra ders var,bi yerde takılsan boşu boşuna zaman geçiyo sevmiyorum ben öle :umursamaz:
sonra bütün gün sinir ol dur.
haklısın canım bu hocalar insana kafayı yedirtir.en kötüsü de bu haksızlığa boyun eğmek.. :1no2:
anlıyorum canım yaa okulun uzak baya galiba o kadar saat sürdüğüne göre
ama az daha sabır canım bak 2 hafta kaldı ondan sonra sınavlarda zaten ders yok sadece sınava gircez çıkcaz ve bitcek :teytey:
tabii ben ilk dönemden kaldığım ders yüzünden yaz okuluna da gidicem :gitme:
ama hoca paraları getirin yeter tutmıcam sizi diyo kaydirigubbakcemile3
evet canım uzak malesef:gitme:
benim bu ay sonu 1 sınavım bi de haziranda finalim var canım kalırsam ben de yaz okuluna gitmek zorunda kalcam:sinifsinif:
bide yaz okulu kalktı bütünleme geldi diye duyduk bilmiyoz hiçbişey bakalım nolcak:sm_confused:
olsun canım ya sonunda geldiğin yer evin ya varsın uzak olsun zemuszemus
ohh 2 tane sınavın kalmış kaydirigubbakcemile2 benim 9 tane var :umursamaz:
bütünleme nasıl oluyor,ondan kalınca o yılı tekrar mı ediyosun?
evet evime geliyorum ama yol bitiriyo işte insanı. egenin öğrenci köyü var oraya mı yazılsam diye düşündüm hatta :bbo:kaydirigubbakcemile3
canım sanırım bütünlemeden de kalınırsa yılın başında olan muafiyete giriliyo tekrardan, onu da geçemezsen 1 yıl daha okuyorsun ama mesela 2.yılda da geçemezsen bölümüne geçip her yıl sınava girerek geçmeye çalışıyorsun, geçmeden mezun olamiıyorsun diye biliyorum.
ama sürekli sistem değiştiriyolar ben geçerim diye düşünüyorum pek korkum yok.
yinede insan ya kalırsam diye düşünüyor kabus gibieyvahedigeldismile
sınavlarında başarılar şimdiden canım inş. hepsi çok güzel geçer:Saruboceq:
sağol arkadaşım :1hug: inş senin de iyi geçer çünkü gerçekten bütünleme kabus gibiymiş akannehir okurken daraldım eyvahedigeldismile
benim eltim ege sınıf öğretmenliğinde okuyodu, o yaz okulu yok diyordu canım ama her bölüm farklıdır tabii boshayallersmile
opuyorumnanaktan
ama yaz okulu olsa da aynısı geçerli diye biliyorum canım yani sınıf tekrarı fln oluyor yine tek fark yaz okuluna gitmeyip bütünleme sınavına girmek diye biliyorum.a.s
hımm anladım canım.ayy inş kalmazsın da böyle şeylerle uğraşmazsın direk geçersin :Saruboceq:
selam bende 2009 da girdim üniversiteye:) uludağ üniversitesi biyoloji bölümündeyim ikinci öğretimim . bursalıyım ve ikinci öğretim çok zor oluyor :\ gece 10da dersten çıkıyorum eve 12de geliyorum yurtta kalsam daha iyi sanırım ama annemler izin vermezler... finaller haftaya başlıyor çok sıkıldım valla .. geçen dönemden iki ders bıraktım yaz okuluna :\ bütün yaz okula gidicem
selam bende 2009 da girdim üniversiteye:) uludağ üniversitesi biyoloji bölümündeyim ikinci öğretimim . bursalıyım ve ikinci öğretim çok zor oluyor :\ gece 10da dersten çıkıyorum eve 12de geliyorum yurtta kalsam daha iyi sanırım ama annemler izin vermezler... finaller haftaya başlıyor çok sıkıldım valla .. geçen dönemden iki ders bıraktım yaz okuluna :\ bütün yaz okula gidicem
canım ben de ilk dönemden 2 ders bıraktım yaz okuluna yalnız değilsin :teselli:
eve gitmen çok uzun sürüyomuş tatlım yaa ama olsun gene de gittiğin yer kendi evin,aile sıcaklığın sonuçta. boshayallersmile ben yurdun daha iyi olucağını sanmıyorum :umursamaz: ama herkese göre değişir tabii,bu benim fikrim :1closedeyes:
öyle canım ama ailem çok sıkıyor beni birgün delirticeklerbende insanım kim korkuttuysa üniversite ortamından onları ... her arkadaşıma potansiyel uyuşturucu satıcısı pislik gibi bakıyorlar daraldım valla keşke başka bir yeri kazansaydım :\
off senın yol benden dee uzunmus cnam ben de 2. ögretımım uzunluk 35_45 arası degısıyor neysekı bızz en gec 1 guncuk o da 9:30 da cıkıyoruzzz dıger gunler erkenden valla... offf p.tesı sınvlr baslıyoorr bızımdee sımdıden stress bastı neysekı bızde yaz okulu yokk hemencıcık bütünlemımızı oluyoruzz bıtıyorr
hımm anladım canım. aslında senin iyiliğini istiyolar eminim,ama böyle de baskı oluyo. benim annem de gece çıkmaya takıntılı. kafamçokkarıştı ne varsa gecede? sanki olcak olan gündüz olmuyo da sadece gece oluyo Allah korusun tabii :Saruboceq:öyle canım ama ailem çok sıkıyor beni birgün delirticeklerbende insanım kim korkuttuysa üniversite ortamından onları ... her arkadaşıma potansiyel uyuşturucu satıcısı pislik gibi bakıyorlar daraldım valla keşke başka bir yeri kazansaydım :\
off senın yol benden dee uzunmus cnam ben de 2. ögretımım uzunluk 35_45 arası degısıyor neysekı bızz en gec 1 guncuk o da 9:30 da cıkıyoruzzz dıger gunler erkenden valla... offf p.tesı sınvlr baslıyoorr bızımdee sımdıden stress bastı neysekı bızde yaz okulu yokk hemencıcık bütünlemımızı oluyoruzz bıtıyorr
ohh iyi bari canım zemuszemus biz de hocalar pek bişey anlatmadıkları için tutucak notum yok kafamçokkarıştı elimde ders fotoopileri var onlara çalışcam bugün kısmetse kaydirigubbakcemile3valla ben de bır calısıyorum bı gelıp bılgısayarda takılıyorum kafama gore yanı =)) ama neysekı onceden not cıkartma huyum varr her şey hazır sadece son rötüşler sonn ezberlemeler kaldıı
herkes ders çalışma derdinde ben bütün gün pc başındakaydirigubbakcemile3
seneye görcem ben kendimi oturabilcem mi bakalım pc başınakaydirigubbakcemile3
seneye yandın,çok zor,hele finaller üff üff bittin sen eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana benim arkadaşım her şeyin üstesinden geliirrrr zemuszemus kimin arkadaşı o yerimseniben kaydirigubbakcemile5
sedefcimolumunekankayizsmile ne güzel geç kalma derdin yok çok şanslısın gerçektena.s
benim ilkokulum 2 sokak arkadaydı onun dışında hep oto yolculuğu çekiyorum, nefret ettim artıkkafamçokkarıştı
tek başıma araba sürmeye alışayım üşendimmi alcam gitcemzemuszemus
bence de kız boşuna mı ehliyet aldın zemuszemus
benim canım ilkokul üst mahallemdeydi.ortaokul alt mahallemdeydi.lise ortaokulun bi arka sokağındaydı. üniversite de eve 15 dk sempatiksalakcinni
doğuya atanırsam görcem ben beni kaydirigubbakcemile3
... 1. sınıftan sonra ben de başvurayım diyorum staja genelde zorunlu olmadığı için kabul edilmiyomuş ama(daha önümde 1 yıl var staj planı yapıyorumkaydirigubbakcemile3)
3. sınıfta zorunlu staj da başlıyo bizde sizin de öyle mi? iyi biyere girip kalsak süper olur iyi değerlendirmek lazım bu staj işinikaydirigubbakcemile5
bizim de 3. ve 4. sınıfta staj var. ama isteyen her zaman yapabiliyo gönüllü olarak. boş bi günüm olursa yapıcam ben de zemuszemus
staj dosyası göndermiyormuşsun zaten yani başvuru yapılmıyormuş... yapanlarınki geri gönderilmiş.ben ayarlamıştım stajımı ama sigorta yapmamak şartıyla aksi halde almıyorlar... okuldada anca kurbağa kes solucan katlet! birşey öğrenemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?