ben de yök e başvuran üniler veriyor diye biliorum ege başvurmuş yılın başında Allahtan çok iyi oldu :Saruboceq:
inş. çomüde de öyledir cnm en azıdan okul bitince formasyon almak için uğraşmak ve yıl kaybetmek zorunda kalmayızkaydirigubbakcemile5
Hoşbulduk=)
Biz hazırlığı bitirelim diyoruz, siz okulu bitirelim diyorsunuz yavaş biraz kızlar=))
ben geldim arkadaşıııımmmyeni gördüm konunu.
ben trakya üni sınıf öğretmenliğinde okuyorum.edirnede yaşıyorum yani yaşadığım yerde öğrenciyim. :1closedeyes: bunun dezavantajı ilerde uzağa gidersem tek başıma zorluk çekicem. :umursamaz: ama çok avantajı var.çok rahatım evim burda olduğu için, hem maddi hem manevi yönden..boshayallersmile
bölümümü çok seviyorum en çok istediğim meslek opuyorumnanaktan ama 1. sınıf çok sıkıcı mirmirmirmir ben artık staj yapmak istiyorummm delikafadulden
bir de öğretmenlikler eskiden 2 yıldı şimdi 4 seneye yaydıkları için bir sürü boş vakit var.mesela haftanın 4 günü okul var,bu 4 günün sadece 1 günü tam gün ders.. boşa vakit geçmektense keşke 2 yılda bitse de bir an önce öğretmen olsam boshayallersmile
Canım okurken alıcakmışız formasyon ama ücretli
Ve ingilizce öğretmenliği sertifikası diye geçiyor
Malesef hazırlıktayım canım=)
Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlikteyim.Ah ah keşke ben de rahatlayabilsem, öss maratonunu özlüyorum.Şuanki derslerim çok daha ağır çok yoğun hazırlık,gerçi derslerin zorluğu göreceli ama her gün 9.15 - 16.00 arası ders olması çok yorucu=(
kaydirigubbakcemile3 onlar ya sevmeye çalışıcak ya da tekrar sınava girip başka bi bölüm okuyacak.öğretmenlık sevmeden yapılamaz evet. ama sonradan pısman olanlar napsn benım gbııı
öğretmenlık sevmeden yapılamaz evet. ama sonradan pısman olanlar napsn benım gbııı
selamlar ben de 1.sınıfımmarmara'dayım örgünüm şimdilik bir sorun yok memnunum.. alıştım üniv. ortamına falan ama liseyi de özlemiyor değilim hani:S istanbul'da oturuyordum zaten o açıdan iyi oluyo rahatım..bölümden arkadaşlarımın çoğu istanbul dışından geldiği için bu yılım onlara istanbul'u gezidirmekle geçti gitti valla
TArihh :))
Ben sevmeme rağmen össde tarih batırdı beni, artık sevemiyorum=)
hoşgeldin canım a.s.
biz de loadingle tarihi bi severiz bi severiz ki anlatamam yani sırnaşık şey
İstediğim bölümdeyim ama İstanbul Üni Pdr istiyordum, 331 alsam olacaktı ama 330 aldığm için Yeditepe'deyim.İçime oturuyor yani=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?