• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Girişliler Burada Toplanalım

ben geldim arkadaşıııımmm kaydirigubbakcemile4 yeni gördüm konunu.
ben trakya üni sınıf öğretmenliğinde okuyorum.edirnede yaşıyorum yani yaşadığım yerde öğrenciyim. :1closedeyes: bunun dezavantajı ilerde uzağa gidersem tek başıma zorluk çekicem. :umursamaz: ama çok avantajı var.çok rahatım evim burda olduğu için, hem maddi hem manevi yönden..boshayallersmile
bölümümü çok seviyorum en çok istediğim meslek opuyorumnanaktan ama 1. sınıf çok sıkıcı mirmirmirmir ben artık staj yapmak istiyorummm delikafadulden
bir de öğretmenlikler eskiden 2 yıldı şimdi 4 seneye yaydıkları için bir sürü boş vakit var.mesela haftanın 4 günü okul var,bu 4 günün sadece 1 günü tam gün ders.. boşa vakit geçmektense keşke 2 yılda bitse de bir an önce öğretmen olsam boshayallersmile

ben de yök e başvuran üniler veriyor diye biliorum ege başvurmuş yılın başında Allahtan çok iyi oldu :Saruboceq:
inş. çomüde de öyledir cnm en azıdan okul bitince formasyon almak için uğraşmak ve yıl kaybetmek zorunda kalmayızkaydirigubbakcemile5

Canım okurken alıcakmışız formasyon ama ücretli :(
Ve ingilizce öğretmenliği sertifikası diye geçiyor :(

Hoşbulduk=)
Biz hazırlığı bitirelim diyoruz, siz okulu bitirelim diyorsunuz yavaş biraz kızlar=))

kaydirigubbakcemile3 hazırlıkta mısın tatlım? bölümün ne?
çok sıkıcı geldi bana üni hayatı yaa mirmirmirmir bir de hani o öss maratonundan sonra üniyi kazanınca insan birden bire rahatlıyo bir an önce meslek sahibi olmak istiyo.boshayallersmile yani bu kişisel fikrim :1closedeyes:

Malesef hazırlıktayım canım=)
Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlikteyim.Ah ah keşke ben de rahatlayabilsem, öss maratonunu özlüyorum.Şuanki derslerim çok daha ağır çok yoğun hazırlık,gerçi derslerin zorluğu göreceli ama her gün 9.15 - 16.00 arası ders olması çok yorucu=(

opal hele benim gibi bi uykucuysan sabahları kalkmak zor olmalı. merak etme az kaldı seneye 1.sınıfsın kaydirigubbakcemile2
bölümün çok güzel bence canım. ben de ileride rehberlik ve psikolojik danışmanlık üzerine yüksek lisans yapmayı düşünüyorum boshayallersmile

ben geldim arkadaşıııımmm kaydirigubbakcemile4 yeni gördüm konunu.
ben trakya üni sınıf öğretmenliğinde okuyorum.edirnede yaşıyorum yani yaşadığım yerde öğrenciyim. :1closedeyes: bunun dezavantajı ilerde uzağa gidersem tek başıma zorluk çekicem. :umursamaz: ama çok avantajı var.çok rahatım evim burda olduğu için, hem maddi hem manevi yönden..boshayallersmile
bölümümü çok seviyorum en çok istediğim meslek opuyorumnanaktan ama 1. sınıf çok sıkıcı mirmirmirmir ben artık staj yapmak istiyorummm delikafadulden
bir de öğretmenlikler eskiden 2 yıldı şimdi 4 seneye yaydıkları için bir sürü boş vakit var.mesela haftanın 4 günü okul var,bu 4 günün sadece 1 günü tam gün ders.. boşa vakit geçmektense keşke 2 yılda bitse de bir an önce öğretmen olsam boshayallersmile

hoşgeldiiinn canım arkadaşımma.s.
bence de ailenin olduğu şehirde olmanın avantajları dezavantajlarından fazla ben de çok memnunumzemuszemus
keşke bütün öğretmenler mesleğini senin gibi sevse canımopuyorumnanaktan

Canım okurken alıcakmışız formasyon ama ücretli :(
Ve ingilizce öğretmenliği sertifikası diye geçiyor :(

hmm anladım canım ama zaten okul bitince de alınan ücretli olmuyo mu eğer öyleyse avantaj bence bu, en azından yıl kaybetmemiş olursunkaydirigubbakcemile5
bizimkini bilmiyorum ben ücretli mi değil mifisfisfis

Malesef hazırlıktayım canım=)
Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlikteyim.Ah ah keşke ben de rahatlayabilsem, öss maratonunu özlüyorum.Şuanki derslerim çok daha ağır çok yoğun hazırlık,gerçi derslerin zorluğu göreceli ama her gün 9.15 - 16.00 arası ders olması çok yorucu=(

ne kadar yoğun dersleriniz canım bizim 6-9.15 arası 2 block ders yapılıyor tek kötü yanı 1 ders 1.5 saat:bbo:
ama bir de cts okula gitmek zorundayım hem de sabah:gitme:
cuma akşamı 10.30da eve geliyorum sabah 7.30da evden çıkıyorumalsanaalsanasmile
hem de 3 block ders yapılıyo:bbo:

haklısın canım zaten öğretmenlik sevilmeden yapılcak bi meslek değil. eğitim fakültesinde okuyup da öğretmenlik istemeyen arkadaşlar vazgeçsinler bence. insan sevmediği bi meslekle mutluluğu yakalayamaz.

öğretmenlık sevmeden yapılamaz evet. ama sonradan pısman olanlar napsn benım gbııı :D
kaydirigubbakcemile3 onlar ya sevmeye çalışıcak ya da tekrar sınava girip başka bi bölüm okuyacak.
veya ingilizce yada bilgisayar öğretmenliği gibi bi branşsa tercümanlık ya da şirketlerde bilgisayarla ilgili bi yerde çalışılabilinir.

öğretmenlık sevmeden yapılamaz evet. ama sonradan pısman olanlar napsn benım gbııı :D

benim bi tanıdığım 6ay öğretmenlik yaptıktan sonra ben bu mesleği yapamam dedi ve tekrar hazırlanıp hukuk kazandı avukat oldu yani istedikten sonra herşey yapılabilir ömür boyu sevmediğiniz bi meslek yapmak zorunda değilsiniza.s

selamlar ben de 1.sınıfım (: marmara'dayım örgünüm şimdilik bir sorun yok memnunum.. alıştım üniv. ortamına falan ama liseyi de özlemiyor değilim hani:S istanbul'da oturuyordum zaten o açıdan iyi oluyo rahatım..bölümden arkadaşlarımın çoğu istanbul dışından geldiği için bu yılım onlara istanbul'u gezidirmekle geçti gitti valla :D

selamlar ben de 1.sınıfım (: marmara'dayım örgünüm şimdilik bir sorun yok memnunum.. alıştım üniv. ortamına falan ama liseyi de özlemiyor değilim hani:S istanbul'da oturuyordum zaten o açıdan iyi oluyo rahatım..bölümden arkadaşlarımın çoğu istanbul dışından geldiği için bu yılım onlara istanbul'u gezidirmekle geçti gitti valla :D

hoşgeldin aramıza canıma.s.
bölümün ne?

İstediğim bölümdeyim ama İstanbul Üni Pdr istiyordum, 331 alsam olacaktı ama 330 aldığm için Yeditepe'deyim.İçime oturuyor yani=)

Back