Canım ben de 2009 girişliyim...
Aynı şekilde ben de hazırlık okuyorum...
Bölümüm İngiliz Dili ve Edebiyatı...
Sen nerde okuyorsun? İkinci öğretim olmak zordur ben tercihlerime yazmadım...
Hazırlık okuduğu için mutlu olanlardanım ben...
Aa üzüldüm canım:1no2: ama sen seviniyosan problem yok demekki hayırlısı böyleymiş canımyerimsenibenHaklısın ben de ÇOMÜ İngilizce Öğretmenliğini 2 puanla kaçırdım
Ama şimdi seviniyorum bile kaçırdığım için...
Aa üzüldüm canım:1no2: ama sen seviniyosan problem yok demekki hayırlısı böyleymiş canımyerimseniben
Hmm anladım cnm senin için iyi olmuş o zamana.s çomü de okurken formasyon veriyomu cnm?Ben hazırlık okumadan direkt 1. sınıf okusaydım şuanki kadar başarılı olamazdım...
Malum liseden hep YDS mantığı ile geldik :)
Hmm anladım cnm senin için iyi olmuş o zamana.s çomü de okurken formasyon veriyomu cnm?
Evet kesinlikle...
Sanırım bu yıl formasyon zorunlu hale geldi. Tam bir bilgim yok şuan...
Bende varııımmmmm :) Konuyu yeni gördümm.. Ben ek kontenjanla yerleştim. İlk tercihlerde tercih yapmamıştım sonra annemin ısrarlarına dayanamayıp tercih yaptım ve yerleştim. Şu an Eskişehir-Anadolu Üniversitesi-Çalışma ekonomisi bölümündeyim. İlk başlarda çok zorlandım bölüme,şehre,arkadaş ortamına alışmak vs derken yordu beni.. Ama şimdi daha iyiyim. Şaka gibi ama 1. sınıf bitiyo:) Buna ben bile inanamıyorum. Daha geçen sene kazanabilecek miyim diye düşünürken şimdi burada olmak.. Okulumu çok seviyoruumm :)delikafadulden
tabıkıı ben dee varımm =)) koü benim de turk dılı ve edebıyatı vee ıyıkı 2. ögretım valla sabah uykusunaa deger verdıgımız paralarevet yaa gecen sene bu zamanlarr gun sayıyorduk sınav ıcın hatta yazın bıle olmayacak gozuyle bakıyordum ben ama ıstee ALLAHTAAN umıt kesılmıyorr sukurler olsun okuyorum sımdı
alıstın mı dersenızz tabıkıı baslardaa sınıftakı herkes gıbı ben de zorlandım sonuctaa 70 tane farklı farklı karakter var herkese ayak uydurmak veya onların sana uydurması zor.. zamanla oturdu (gercı hala oturmayanalar da var ) =) .. okul ıyı evımde kocaelınde zaten tek tercıhle buraya gırdım buyuk rısktı ama erkek arkadasım da benım ıcın buraya gırdı ee benm onu yalnız bırakmam ayıp olurdu =))
dersler de ıyı ALLAHa sukurr sınav zamanı bıraz ıneklık yapıyorum galıba eee formasyon ıcın degerr 2 sene sıkmakk gerekk 3. sınıftaa alcagım garantılesrısee bırakırım :d
Seversin yaa.. Hazırlık daha sıkıcıdır diye düşünüyorum :) Bölümünle biraz yakınlaşınca daha eğlenceli geliyo. Gerçi derslerim eğlenceli değil ama ısınmak zorundayımDaha yarım saat önce geldim dersten. Havalar ısınınca insanın gidesi gelmiyo heleki 2. öğretimsen Zar zor gidiyorum işte. Finallere 1 ay kaldığı için sıkmam lazım kendimi yapacak bi şey yok..
Ben de 2009 girişlilerdenim=)
Yeditepe Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümündeyim,daha doğrusu ben de daha bölüme geçemedim hazırlık dolayısıyla.Derken yıl sonuna geldik bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?