tabii ki sen haklısın :1closedeyes:
en sinir olduğum şeylerden biri beklemek,bekletilmek. o kadar saatin boşa geçtiğine mi yanarsın,bişey öğrenemediğine mi,hocaya sinir olduğuna mı..
bizim de bi hocamız var.pzt sabah ilk 2 ders onun. derse gelir,imza atın gidin der.
git ama nereye?eve gitsen olmaz çünkü onun dersinden sonra ders var,bi yerde takılsan boşu boşuna zaman geçiyo sevmiyorum ben öle :umursamaz:
sonra bütün gün sinir ol dur.
haklısın canım bu hocalar insana kafayı yedirtir.en kötüsü de bu haksızlığa boyun eğmek.. :1no2:
evet canım bende beklemeyi hiç sevmiyorum bişey de diyemiyoruz kalmış şurda 2 3 hafta. Zaten devamsızlıktan korkmasam bugün hiç gitmezdim.
Anlamıyorum neden kendilerinden başka kimseyi düşünmüyolar?
Pazartesi günü de inmeme 2 durak kaldı dersin başlamasına 20 dk var hoca mesaj attı yetişemicem ben gelmeyin diye!akannehir
Sanki herkes yurtta kalıyo 2 adımlık yol. Ömrümüz yollarda geçiyo ve hiçbi işe yaramıyo:umursamaz:
Eve geldim sinirden yemek yiyemedim bugün yattım uyudum. Zaten yemek istesem hangi arada yicem 10da yemek yiyen insan doğal olarak 1 2 gibi acıkır ve ben o sırada yolda olmak zorundayım bide izmir yanıyo yaz geldi resmen oto beklemekten başıma güneş geçti.
2. Öğretim olduğum için şuanda tek sevindiğim örgünde sabah ve öğleden sonra ders olabilir eve gidemezsin dediğin gibi mecbur beklicen ama bizde zaman kısıtlı olduğu için ders aralarını çok açma şansları yok canım.
Allah hepimize sabır versin de şu okulları bitirelim.:Saruboceq:
Bugün eve geldim bırakıyorum okulu gitmicem hergün bu yol çekilirmi diye deliriyodum.