• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Girişliler Burada Toplanalım

solucan fare kurbağa mı akannehir
kesmek mi akannehir

kurbağa bayıltılıp kesiliyor, farenin önce boynu kırılıyor sonra kesiliyorakannehir
ama solucanı bilmiyorum bakalım o nasıl olcak:1shok:
seneye sınıfta ağlarmıyım, zıplarmıyım, kaçarmıyım hiç bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

kurbağa bayıltılıp kesiliyor, farenin önce boynu kırılıyor sonra kesiliyorakannehir
ama solucanı bilmiyorum bakalım o nasıl olcak:1shok:
seneye sınıfta ağlarmıyım, zıplarmıyım, kaçarmıyım hiç bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

anammm burda fare yazınca bile içim bi garip oluyo kafamçokkarıştı
Allah size kolaylık versin cesaret versin. :Saruboceq: benim gb bi korkak asla biyoloji bölümünde okuyamazdı herhalde eyvahedigeldismile
boynunu kırmak haa, inanamıyorum akannehir
neyse bu konuyu kapatalım kaydirigubbakcemile3

anammm burda fare yazınca bile içim bi garip oluyo kafamçokkarıştı
Allah size kolaylık versin cesaret versin. :Saruboceq: benim gb bi korkak asla biyoloji bölümünde okuyamazdı herhalde eyvahedigeldismile
boynunu kırmak haa, inanamıyorum akannehir
neyse bu konuyu kapatalım kaydirigubbakcemile3

ben de korkağım arkadaşımeyvahedigeldismile
özellikle kurbağa görmeye hiç dayanamam, fareyle yakın temasım olmadı hiç ne hissediceğimi pek bilmiyorumeyvahedigeldismile
bence de kapatalım bu konuyukaydirigubbakcemile3

denekleri bize toplatıyorlar :\ solucanlara elleyemedim bile ... birde iri lazımmış küçük solucanları istemiyorlar .solucanı bayıltıp iğneledik küvete , sonra dorsalden başladık kesmeye üstteki derisini kestik içinde ufacık hayvanın sindirim sistemi falan var. Allah neler yaratmış ya :) hamam böceği kestik birde o en iğrenciydi :S iğrençkereiğrençti hatta :\ birde ilk deneği hoca ikincisini sen kesiyorsun. kaçıcak delik aradım laboratuarda :D ama ben ellemedim... kurbağa keserken fazla iğrenmedim ama solucanda bir hafta yemek yiyemedim ona ellemiştim sanırım o yüzden :S

akannehirakannehirakannehir
ben sinek görsem kaçarım ne yapıcam hiç bilmiyorum geçen gün bahçede otururken solucan gördük ben ve arkadaşım çığlık çığlığa kaçtık resmen akannehir
yandım ben kesinlikleakannehir

solucan kadar iğrenç soğuk pis bir hayvana ellememiştim :\ eldiven taktım ama yinede o soğukluğunu hissettim ... çok iğrenç ya :S zaten bir tanesine elledim sonra kalanlarını annem topladı :\ ben elleyemedim ...

ama iyi oluyor :D 7 kilo verdim hayvan kesmeye başladığımızdan beri . iştahım kapandı yiyemiyorum birşey .

ben zaten 44 kiloyum kilo verirsem iyice hayalet gibi gezerim heralde ortalıktakaydirigubbakcemile3
ben de toplayabilceğimi hiç sanmıyorum annem ya da babama toplatırım heralde, korkularımla yüzleşicem bu sayede işime yarar belki korkularımı yenerimkaydirigubbakcemile3

ben korkmazdım solucanlardan ama iğrendim :D yani bende ters etki yaptı yüzleşmedim korkularmla... yeni korkular edindim biyoloji sağolsun :D inşallah sende tersi olur arkadaşım :)

inş. canım ama gözüm korktu bayakaydirigubbakcemile3
benimki de korkmak değil ama hani insanın içi bu tuhaf olur ya öyle oluyorum ıyykaydirigubbakcemile3
kimyaya giricektim ben genetik aşkına biyoloji yazdım moleküler biyoloji veya mikrobiyolojiye giremezsem 3. sınıfta yandım bütün hayatım kararıreyvahedigeldismile:sinifsinif:
sizde de opsiyon seçimi varmı arkadaşım? sen ne seçmek istiyorsun?

ben zooloji istiyordum ama bu kesim işlerinden sonra vazgeçebilirim :\ bende moleküler biyoloji istiyorum :)

bu pazartesi finaller başlıyor bizim :\ ok moralim bozuk çalışamadım hiç :(

başarılı olacağına inanıyorum canım:Saruboceq:
benim de dün okul bitti 2 hafta sonra final var bakalım ne olcak sonum çok korkuyorum çookeyvahedigeldismilemafoldumben
zoolojide her hayvanın her kemiğini ezberlemen incelemen fln gerekiyor diye biliyorum hiç bana göre değil:bbo:
benim moleküler biyoloji veya mikrobiyoloji okumam lazım sırf bu yüzden biyolojiye girdim beneyvahedigeldismile
ne güzel aynı alanda çalışmış oluruz canımkaydirigubbakcemile5

geçen yıl bu zamanlar heyecanlı olan bizlerdikboshayallersmile
aslında şimdi de heyecanlıyım çünkü 1 yıl hazırlık okudum ve sonunda bölümüme geçicemhihoyyyt

Back