• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

oynamaktan geçtim zaten mevlüt olsa bi kuran okutsam yeter..dün birde burası çok pahalı erzincana benzemez dedi kaynaanm o zaman bende gide orda sünnet etttirirm dedim..zorla onu istiyorlar..

oynamaktan geçtim zaten mevlüt olsa bi kuran okutsam yeter..dün birde burası çok pahalı erzincana benzemez dedi kaynaanm o zaman bende gide orda sünnet etttirirm dedim..zorla onu istiyorlar..

canim mesela ben dugun yapmicam sadece kuran okutucam .cunku burda artik s.dugunu yapmiyorlar

uzun bir aradan sonra merhaba...

nasıl özledim sizleri tezimi teslim etmeme 4 gün kaldı, stresten geberiyorum. ama imkansız rüzgarla evde ders çalışmak, mümknü yok.

sizler nasılsınız. demet seni aşağıda gördüm erdenay nasıl.

rüzgarda çok keyifli bu aralar ama gece uykumuz rezalet, doktorla konuştuk bu dönemlerde rüyalar görürmüş, resmen gece uyanıp çığlık atıyor. çok fena, hem tez hem uykusuzluk ölü gibiyim.

günaydın gülayda gelmiş geçmiş sayfadan .ben iyiyim servis geç geldi 20 dk sokakta bekledik tabiri yerindeyse it gibi titredim ne kadan soğuk dışarısı.Allah dışarıda kalanlara ,dışarıda çalışanlara yardım etsin biz rahatız:68::21::24:

sünnet olayı tam aile meselesi oldu dünde eşime dedim bizim mahalede kiralık dükkan var orayı günübirlik kiralasak orada yaparız eşimde o kadar kim gelecek ben kimseyi çağırmam diyor..sinir oldum iyi dedim ben gidip erzincannda sünnet yaptıracam.. neymiş ayıpmış sünnet düğüne çağırmak oysa ki ben işyerindekilere sordum kırşehirde sünnet ayıpmı diye yook diyorlar.

sünnet olayı tam aile meselesi oldu dünde eşime dedim bizim mahalede kiralık dükkan var orayı günübirlik kiralasak orada yaparız eşimde o kadar kim gelecek ben kimseyi çağırmam diyor..sinir oldum iyi dedim ben gidip erzincannda sünnet yaptıracam.. neymiş ayıpmış sünnet düğüne çağırmak oysa ki ben işyerindekilere sordum kırşehirde sünnet ayıpmı diye yook diyorlar.

ay sümeyye kızma ama seninkide bi uyuz yani ben bilmiyorum bunlar kimden çekiniyor....ne gerek var haluk gibi oda hee.....:41:

aylin uyuz olmasına uyuz ama bende inatçıyım nasılsa daha vakit var ben onu ikna ederim :82::69:

♥*”˜˜”*°♥SEVGİ REÇETESİ.. ♥*”˜˜”*°♥
♥*”˜˜”*°♥Malzemesi: ♥*”˜˜”*°♥
♥*”˜˜”*°♥1 adet lekesiz gönül. ♥*”˜˜”*°♥
♥*”˜˜”*°♥1 adet açık yürek. ♥*”˜˜”*°♥
...♥*”˜˜”*°♥500 gram güler yüz. ♥*”˜˜”*°♥
.........♥*”˜˜”*°♥250 gram tatlı dil. ♥*”˜˜”*°♥
♥*”˜˜”*°♥100 gram hürmet. ♥*”˜˜”*°♥
♥*”˜˜”*°♥1 çorba kaşığı sevgi. ♥*”˜˜”*°♥
♥*”˜˜”*°♥1 çay kaşığı hoşgörü. ♥*”˜˜”*°♥
♥*”˜˜”*°♥1 su bardağı iyi niyet. ♥*”˜˜”*°♥
♥*”˜˜”*°♥1 tutam samimiyet. ♥*”˜˜”*°♥
♥*”˜˜”*°♥1 Ölçek dürüstlük. ♥*”˜˜”*°♥
♥*”˜˜”*°♥Göz kararı saygı. ♥*”˜˜”*°♥
♥*”˜˜”*°♥HAZIRLANIŞI: ♥*”˜˜”*°♥
♥*”˜˜”*°♥Gönülü duygu tasına atıp .♥*”˜˜”*°♥
.♥*”˜˜”*°♥güler yüz ile karıştır.♥*”˜˜”*°♥
♥*”˜˜”*°♥Ağzında yumuşattığın tatlı dili ♥*”˜˜”*°♥
♥*”˜˜”*°♥üzerine ilave ederken, sevgi ve.♥*”˜˜”*°♥
.♥*”˜˜”*°♥saygıyı ince ince üzerine ekle.♥*”˜˜”*°♥
♥*”˜˜”*°♥Hürmet, iyi niyet ve ♥*”˜˜”*°♥.
♥*”˜˜”*°♥hoşgörüden meydana gelen ♥*”˜˜”*°♥
.♥*”˜˜”*°♥şurubu da buna kat. ♥*”˜˜”*°♥
♥*”˜˜”*°♥Samimiyet ölçüsünde parçalara♥*”˜˜”*°♥
.♥*”˜˜”*°♥bölerek dürüstçe ♥*”˜˜”*°♥
♥*”˜˜”*°♥hayata diz ve yüreğinde pişmesini bekle. ♥*”˜˜”*°♥
♥*”˜˜”*°♥Yüreğinde pişirdiğin bu sevgi ♥*”˜˜”*°♥
♥*”˜˜”*°♥tatlısını karnın acıkınca değil, .♥*”˜˜”*°♥
.♥*”˜˜”*°♥ruhun acıkınca ye. ♥*”˜˜”*°♥

sümeyye hakkaten senin sünnet devlet meselesi haline gelmiş..ama sen kandırısın kocanı ben sana güveniyom..
gülay gelmiş hoşgelmiş.. bizde seni özledik gülay bitsin artık bu tezinda rahat rahat sohbet edelim..

KADINLAR GİTTİĞİNDE...
Kadınlar bir gün çekip gittiklerinde, peşlerinde 'yetim-öksüz' kalan çok olur.

Mutfaktaki dolap, perdeler, kavanozun içindeki eski düğmeler, özenle saklanmış küçülmüş giysiler, dolap diplerindeki kurdeleler...

...

Çekmecenin dibinde artık kimsesizdir eski tarak.

Sabah karanlığında mutfaktan gelen tıkırtılar susar, yetim kalmıştır tabaklar.

Bir kadın gittiğinde hep suyu unutulur saksıların.

Sık sık boynunu büker 'sarıkız'.

Teki kalmış o eski bardağın anlamını bilen olmaz, değerini kimse anlayamaz krom hac tasının.

Balkon artık sessizdir.

Koridor kimsesiz.

(.......)

Bir kadın gittiğinde...

Bir kadın gittiğinde ne çok kişi gider aslında; bir ağır işçi, bir temizlikçi, bir bakıcı, bir bahçıvan, bir muhasebeci...

Bir anne gider...

Bir dost...

Bir arkadaş...

Bir sevgili...

Ne çok kişi yok olur aslında, bir kadın gittiğinde..."

Hep böyle olur; bir kadın gittiğinde; övgüler, uyarılar, yakınmalar, dualar yetim kalır.

Kapı eşiğindeki 'Dikkat et...'ler duyulmaz, annesi gitmiştir 'geç kalma...'nın.

Kadınlar, arkalarında büyük boşluklar bırakarak giderler.

Bir kadın gittiğinde pek çok kişi gitmiştir aslında. Ve bir kadın gittiğinde pek çok 'yetim' bırakmıştır arkasında..."

hayır sinir olduğum görümcemde kızı için mevlit okutacakmış kaynanam etli pilav yapacam tatlısı ayranı olur dedi..bende sünnet deyince ne gereği var diyor mevlit okut pide yaptır olsun bitsin diyor.. çifte standart canımı sıkıyor.

valla içinden geliyosa yap canım.. sonra pişman olma keşke kulak asmasaydım deme.. para senin cebinden çıkmayacak mı sonuçta..

valla hüsniye yapacamda insan üzülüyor insan torununun ilk mürüvveti hatta kendisi ön ayak olur. bizim oralarda öyle davetiyeye dedenin adı yazılır.

öyle tabi canım..insan bekliyor seninle birlikte heyecanlansın birlikte planlayın ama işte herkes aynı değil malesef..gene en azından seninki bakıyor emek veriyor onada şükür onuda yapmayanlar var( mesela benim kaynanam)

Back
X