• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

öyle canım hakkını yiyemem kaynanamın o da bizi düşünüyor bi yerde paramız gitmesin diye ama keşke heyecanımada ortak olsalar...yoksa kötü niyetle söylemez diye düşünüyorum .ona göre bişey yok

evet bencede kötü niyetle değilde sizi düşndüğü için söylemiştir ama herşey de para demek değil.. eğer gönlünden geçiyorsa altından kalkabileceğini düşünüyosan destek olsun dimi..

günaydın hanımlar.....hava müthiş .......:16:fevkaladenin fevkinde...:1:

şimdi kızım aradı ayooo anne diyor :nazar:onun sesini duyunca keyfim yerine geldi valla....

selam kızlar burdada hava acayip güzel yağız kalksın zıpzıpa götüreyim kuzuyu dün bidaha çıkarmıcam demiştim ama ana yüregi dayanmıyo işte,dün eşimin saglık kontrolü vardı çorluda bizde takıldık peşine yağızsaolsun rezil beni dün sabah 5 te kalktı ve akşam 9 kadar 20 dk uyuyarak kendi uykusuz kalma rekorunu kırdı:)))dün parkta 50den fazla çocuk vardı ama en yaramazı malum herkesten sabır dileği aldım inş.

sümeyye senin kayınvalıden bulmuşta bunuyo bence hem orda sünnet yapcaksın destek değil köstek olcak kırkkalede sünnet yapılıyo işine gelmediği için öle demiş kaynanan, kız git kendi memleketinde yaptır sünnetini sanki değer biliyolarmış
bizde sünnet ettircez inş. gerçi 2 yede ne kaldı 2ile 5 yaş arasını drlar önermiyo bakalım ne etcez ben düğün falan düşünmüyorum zaten hem nerde yapcazki bulundugumuz ildemi izmirdemi ıspartadamı offf yokkk yokk kalsın

gülcan kocamı kandırsam kaybnanayı takan kim.istemiyorsa gelmesin öff
eymende dün kafasını yerlere duvarlara vurmaya başaldı çocuklar ilgi istiyor dememkki.ama çok huysuzkaç gündür

selam kızlar .. yazıyom ama sayfa gönderirken hata veriyor .. bu hafta bu virüsler çok yordu beni.. hele size o kadar yazsdıklarım boşa gitti sinir oluyorum...

sümeyye bu aralar Bade ninde ruh hali hiç belli olmuyor.. bir sinirli bir sakin napcamızı şaşırdık valla.. ama en önemlisi ilgiyi hiç esirgememek lazım.. eltimin oğlu şu an öğrenme güçlüğü çekiyor sebep ise sadece ilgisizlik malesef.. o yüzden bol bol kuduralım onlarla..

günaydınnn hanımlar......yine pazartesi yine sendromm offf....:27::37::52:ruh halim çook bozuk haberler bi yandan iş sorunları bi yandan .....iyi olmamı sağlayan tek bişey var oda yavruşumm...kızımmm....canımm kızımm...

şu saatleri ileri alma işi kötü oldu bea sabahın korunda kalktık..eymende hala uyuyordu yavrum montunu giyindirdim babanneye bıraktık.neyse akşam erken gidecez daha çok vakit geçireceğiz oğluşumla

selam güzel anneler ben geldim.. geçmiş olsun aylincim neyin var de bakalım.. ortak olalım derman olmazsakda dimi ama:)))
benim bünyede bugün çok zorlandı sümeyye alışana kadar biraz zorlanacaz yeni saatlere ama olsun yaz geldiii artık ..

Son düzenleme:
hg kızlar nasılsınız...hüsniyecimm sanırım saatlerin ileri alınmasıda bi etki yaptı gerçi geçenhafta en güvendiğim arkadaşımdan bi güzel kazıkkk yedimde herkes uyardıda ben geç uyandım...geçen hafta resmen ders aldım yani tüm hafta boyunca anladımki insanlar çoook sahtekar off açık konuşamıyorum bu pc herkese açıktaa bazen unutuyorum hesabı açık bakıyorum okuyorlar...yaaa daha neler neler.....onun dışında kızımı düşünerek iyi olmaya çalışıyorum ...ee birde sizler varsınız hayatımda en güzel yerlerden birine sahipsiniz bunu tüm samimiyetimle dile getiriyorumm ...benim için apayrısınız inşallah böylede devam edeceksiniz....

haftasonu sinemaya gidelim dedik 8de seans var zannediyordum.7:30 eymeni uyuttuk kayınvalideme bıraktık gittikki seans 9a alınmış popomuza bakarak geri geldik.eyemn uyanır diye gitmedik eymende gece uykusuna dalmış öfff gidemedik yani 3 kuruşluk keyf yapacaktık

off gene yazıyom gitmiyo malesef...
aylincim hiç üzülme böyle insanlara hayatta hep kendilerini kaybederler..malesef artık insan kime güveneceğini şaşırıyor artık..
sende benim için öylesin canım.. hatta hepiniz öylesiniz çünkü iyiki varsınız..

olsun be başak bir zaman tekrar gidersiniz nasıl olsa kuzunu bırakacağın bir yer var.. biz hiç gidemiyoz malesef..

kız hüsniye bırakamıyoruz gündüz bakıyor akşam bırakmaya yüzüm tutmuyor.bi defa cesareti toplayıp rica ettik oda fos çıktı.kaynanm bedduamı etti acep...

aylin en azından doğruyu görmüşsün belki ilerde daha büyük kazık atacaktı kurtulduğuna dua et..bende hepinizi çok seviyorum bak gerçekten.

Back