• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

biz geçeli bir ay oldu.. azcık orayı burayı da karaladı ama çok hoşuna gitti..şimdi kağıdı birmiş kağıt alıcam çıkışta.. gerçi kağıda da çok ihtiyacı olmuyo yaa bazen..

kızlar merhaba.....derse devam bı bakıyım dedim ne var ne yok....beğendiğim şuan yok.....beğenmediğim çoook....dermişim..yenilik varmış....
sümeyyecimm kadının yaşıda epey varmış...
resim olayına gelince bizimkide son zamanlar boş kağıda yazı yazıyor güya ne yaıyorsun diyorum anne dede cansu diyor....parmak boyası var....işte öyle...

off kafam öyle dolduki konışmaya bile üşeniyorum.....gelelim ÖBGZ yorumuna...
carolın cadısı plan yaptı ama olmadı....evi hikmet karcı alacak...cemilenin üstüne yapacak...cemile ile balıkçı aşkı ilerleyen bölümlerde....osman büyücek önümüzdeki bölümde öyle duydum...zaman atlıyor...öyle bir geçiyor zamanki..:1:

kızlar evin 3.alıcısı sanırım sonermiş...yani sonerin avukatı ....büyük ihtimal o hikmet karcının bişeyden haberi yokya hani...

selam ben geldim..
aylincim bende parmak boyası istiyorum ama daha erken mi olur diye almamıştım.. kalemlerden sıkılsın birde onları deneyeyim..
ben dünkü bölümü tam izleyemedim misafirim vardı ama Ali kaptana sinir oldum.. yüzsüz herif utanmadan kızından para istiyor.. evide Carolin alamıyo demek iyi valla ...

Nabersiniz çok cnm sıkıldı OĞLUM TOPALLAMAYA BAŞLADI MORALİM ÇOK BOZUK SAĞ AYAĞININ ÜZERİNE TAM BASMIYO

Son düzenleme:
selam ben geldim..
aylincim bende parmak boyası istiyorum ama daha erken mi olur diye almamıştım.. kalemlerden sıkılsın birde onları deneyeyim..
ben dünkü bölümü tam izleyemedim misafirim vardı ama Ali kaptana sinir oldum.. yüzsüz herif utanmadan kızından para istiyor.. evide Carolin alamıyo demek iyi valla ...

evet canım evi o alamıyor...plan yaptı pis pis sırıtarak ama bu defa istediği gibi olmıcak..

Nabersiniz çok cnm sıkıldı OĞLUM TOPALLAMAYA BAŞLADI MORALİM ÇOK BOZUK SAĞ AYAĞININ ÜZERİNE TAM BASMIYO

hayırdır canımm noldu oğluna...:26:

Birr bilsem bugün babası nöbetçi yrn doktora götürecez araştırmalarıma göre geçici ve genelde bu yaş bebeklerde olan bir durummuş bir kaç arkadaşın başına gelmiş

Birr bilsem bugün babası nöbetçi yrn doktora götürecez araştırmalarıma göre geçici ve genelde bu yaş bebeklerde olan bir durummuş bir kaç arkadaşın başına gelmiş

Allah Allah canımm çook geçmiş olsun inşallah dediğin gibidir ve geçer....üzülme belkide düştü sen görmedin hani oda olabilir..

çok geçmiş olsun filizcim.. tubanı kızı doğanın da başına gelmişti aynısı yanlış hatırlamıyorsam incitmişti.. inşallah kısa zamanda geçer

günaydın.............. bahar geldi kırşehire hele ünv çalışınca daha bi güzel heryer cıvıl cıvıl genççlik başka bişey anacım

günaydın.............. bahar geldi kırşehire hele ünv çalışınca daha bi güzel heryer cıvıl cıvıl genççlik başka bişey anacım

günaydın canımm benimde en sevdiğim mevsim bahar ve yaz....insanın içine bi mutluluk doğuyor...

aşk mevsimi..aşkk....:77:

günaydınnn..çook uzun zamandır uğramıyordum bir bakayım dedimmm :) nasılsınız hanımlarr

merhaba hoşgeldin...şaşkınlık içerisindeyimm..bi arkadaşım var size çook benziyor oda tesettürlü ve bir kızı var resmi ve isminizi görünce çook şaşırdım...:53:gerçi o boşandı eski ismi esra kocabıyık idi...

hb aylincim iyi cnm uyuttum eşegi bi bakıyım dedim havalar üdzeldi eve sokamıyorum sıpayı iş güç bitmiyo günde 2 kez yıkanıyo bazen neyseki bugun yagmur atıyo anasıda azcık dinlensin dimi ama siz nasılsınız bakalım ne var ne yok

selam kızlar....
hoşgeldin gülcan valla artık bizde içeri giremiyoz benim cadıda montu ayakkabıyı kaptımı kapının önünden ayrılmıuyo dışarı çıkar beni diye.. ama onlarda haklı sıkıldı çocuklar evin içinde tam da oyun çağları iyice yaza geliyor.. bol bol eğlensinler dimi... ama dediğin gibi yorucu oluyor haliyle..

Back
X