• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ben seninle değil kızınla konuşuyorum belki :)))))))))))))))))))9 duru yavrum sen bakma annene

ben seninle değil kızınla konuşuyorum belki :)))))))))))))))))))9 duru yavrum sen bakma annene

:60:ALLAH senin iyiliğini versin emi....şekerim facebook olmadığı için o konuda sana yardımcı olamıcam...herhalde oylama oluyor bumubumu.com gibimi???

yok oylama değil herkes mail atıyor kuradan çekiliyor ........ şanslı olan kazanıyor.beğendirmeli yarışamalrıpek sevmem millete yalvar yakar oy toplamayı.sizde sevinesiniz diye

selam kızlaaar... ay çok özledim burayı ama iş yoğunluğundan yazamıyorum arada bakıp kaçıyorum. kocam yok malum onun işlerini de ben yapıyorum anam ağladı... herkesler iyidir umarım.

Merhaba,

benimde 2009 ekim doğumlu bir oğlum var.misafir olaraktopiğinizde dolaşırken mesajınızı okudum.
bizim bıcırıkdabiraz tombul ve bende evde ortopedikev ayakkabısı giydiriyorum.yanlış mı yapıyorum o zaman? sizin kilonuz kaçacaba?

bu arada sizede geçmiş olsun.:97:
cevabınız için şimdiden tşkediyorum.
canım yeni gördüm msjını
yok yanlış yapmıyosun evde de ayakkabı giycekmiş bizimde pabuçlar ortapedik kilodan tabana agırlık olmaması için iyi yapısun yani şükür kilosu iyi yazmayım :))

selam kizlar
bugun bizim evlilik yildonumumuz
sizler nasilsiniz

demetcim bi yastıkta kocayın inş. hep mutlu olun sen bahar gelinimiydin ne güzel

bahar kolay gelsin bizim ünv rektörlük seçimleri yakalştı bizim fakülteden aday adayı hoca var gelen giden eksik olmuyo...bari kazansada rektör tandığımız olsa.

slmsız girdim sorry yağızı sallıyorum uyucak şükür bi haftadır sabah 6buçukta kalkıyo deli olcam
birazdan bende uzancam akşam tavuk gibi 10da uyuya kalıyom eşim kızıyo dinleniyim akşama gönlünü alayım:)))
baharcım sende hg cnm gıı sen 5yıldızlı otellere tatıle gıtmışsın iş falan bahanee allah kavuştursun nezaman geliyo eşin

slmsız girdim sorry yağızı sallıyorum uyucak şükür bi haftadır sabah 6buçukta kalkıyo deli olcam
birazdan bende uzancam akşam tavuk gibi 10da uyuya kalıyom eşim kızıyo dinleniyim akşama gönlünü alayım:)))
baharcım sende hg cnm gıı sen 5yıldızlı otellere tatıle gıtmışsın iş falan bahanee allah kavuştursun nezaman geliyo eşin

selam canım. ali efe hep o saatlerde uyanıyor canım bugün de uyanacaktı salladım uyudu 8,45 e kadar ana oğul danalr gibi şişmişiz. işe geç kaldım :)
eşim aslında 26 sında dönecekti ama özlemiş bizi 21 ine aldırdı. sıkılmış orda. tadı çıkmıyor diyo. (ne kadar doğru tartışılır :))))
ya kuzum gittik otele ama nesinden faydalandım sor hiç! millet hamam sauna havuz yaparken ben müşterilerle toplantı halindeydim. tek getirisi bozula bir diyet ve ROberto Carlosu görmem oldu :)))

evet çok şükür atom karıncaydım atom gitti şimdi sadece karıncayım çalışıyoruz işte karınca gibi..
eymende sabah 6 da kalkıyor.saat 7 de babanneye bırakıyoruz orada uyuyormuş.tek derdi biziz galiba

Bu arada Sümeyye. Sen Kırşehir Üniversitesindesin galiba. Ben Aksaray Üniversitesinde çalışıyorum. Sizin Mustafa Acar diye bi hocanız varmış galiba. Bizim üniversiteye aday olmuş tanıyor musun?

sümeyye ben de antalyaya gittiğim günün sabahında 9 a kadar uyumuş oğlum. garezi bana cicozun walla. babanem diyor zaten sana yaptığını bana yapsa 2 gün bakar kaçardım diyo :D

aaa bak eymene geri nasıl uyuyoki uykusu açılmıyo mu yagız töbe uyumaz sıpanın garezi size sümeyye:))

Vee ben ikinciye hamileyim galiba. Çarşamba doktora gittim test yaptırdık hamilesin dedi. Ama kese görünmedi daha. Salı günü bi daha gideceğim. O zaman görürüz inş. Bizi zorlu bir maraton bekliyor. Aralarında 2 yaş 2 ay olacak. Bir de çalışıyorum.Artık 2 yıl ücretsiz izin filan alırım herhalde.. Kısmet artık

Vee ben ikinciye hamileyim galiba. Çarşamba doktora gittim test yaptırdık hamilesin dedi. Ama kese görünmedi daha. Salı günü bi daha gideceğim. O zaman görürüz inş. Bizi zorlu bir maraton bekliyor. Aralarında 2 yaş 2 ay olacak. Bir de çalışıyorum.Artık 2 yıl ücretsiz izin filan alırım herhalde.. Kısmet artık

ayyyyay ne güzel bir haber bu. hayırlı uğurlu olsun canım. ben de nasıl istiyorum bebeğim olsun ama şartlar gereği 5 sene falan öteleyeceğiz artık.

ben yeni atandım kimseyi tanımıyorum burada...sen ünv hangi bölümdesi ben beden eğitim yükseokulunda sekreterim.

Back
X