Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben seninle değil kızınla konuşuyorum belki :)))))))))))))))))))9 duru yavrum sen bakma annene
canım yeni gördüm msjınıMerhaba,
benimde 2009 ekim doğumlu bir oğlum var.misafir olaraktopiğinizde dolaşırken mesajınızı okudum.
bizim bıcırıkdabiraz tombul ve bende evde ortopedikev ayakkabısı giydiriyorum.yanlış mı yapıyorum o zaman? sizin kilonuz kaçacaba?
bu arada sizede geçmiş olsun.:97:
cevabınız için şimdiden tşkediyorum.
selam kizlar
bugun bizim evlilik yildonumumuz
sizler nasilsiniz
slmsız girdim sorry yağızı sallıyorum uyucak şükür bi haftadır sabah 6buçukta kalkıyo deli olcam
birazdan bende uzancam akşam tavuk gibi 10da uyuya kalıyom eşim kızıyo dinleniyim akşama gönlünü alayım:)))
baharcım sende hg cnm gıı sen 5yıldızlı otellere tatıle gıtmışsın iş falan bahanee allah kavuştursun nezaman geliyo eşin
Merhaba herkese. Ben de Eylül annesiyim. Hamileyken takip ediyordum , bayağı oldu. Azalmış arkadaşlar...
hg cnm senın kızın vardı diyimi yanlış mı hatırlıyorum bide odanız turuncumuydu (bakalım hafıza testını geçebilcekmiyim![]()
Yok canım değil. Hafıza testini geçmeni isterdim ama oğlum var benim:)
Vee ben ikinciye hamileyim galiba. Çarşamba doktora gittim test yaptırdık hamilesin dedi. Ama kese görünmedi daha. Salı günü bi daha gideceğim. O zaman görürüz inş. Bizi zorlu bir maraton bekliyor. Aralarında 2 yaş 2 ay olacak. Bir de çalışıyorum.Artık 2 yıl ücretsiz izin filan alırım herhalde.. Kısmet artık