Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam ben geldim..
aylincim bende parmak boyası istiyorum ama daha erken mi olur diye almamıştım.. kalemlerden sıkılsın birde onları deneyeyim..
ben dünkü bölümü tam izleyemedim misafirim vardı ama Ali kaptana sinir oldum.. yüzsüz herif utanmadan kızından para istiyor.. evide Carolin alamıyo demek iyi valla ...
Nabersiniz çok cnm sıkıldı OĞLUM TOPALLAMAYA BAŞLADI MORALİM ÇOK BOZUK SAĞ AYAĞININ ÜZERİNE TAM BASMIYO
Birr bilsem bugün babası nöbetçi yrn doktora götürecez araştırmalarıma göre geçici ve genelde bu yaş bebeklerde olan bir durummuş bir kaç arkadaşın başına gelmiş
çok geçmiş olsun filizcim.. tubanı kızı doğanın da başına gelmişti aynısı yanlış hatırlamıyorsam incitmişti.. inşallah kısa zamanda geçer
demetcim nasılsın erdanay nasıl..
günaydın.............. bahar geldi kırşehire hele ünv çalışınca daha bi güzel heryer cıvıl cıvıl genççlik başka bişey anacım
günaydınnn..çook uzun zamandır uğramıyordum bir bakayım dedimmm :) nasılsınız hanımlarr