• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

slm kızlar
herkes inşallah iyidir
nazan çok geçmiş olsun(nazandı dimii)
bizde hastayız.
hüsniye ne güzel aşıyı atlatmışsınız biz geçen
cumartesi yapıcaktık doktor olmayınca kaldı
üstüne hasta olduk aşımızda kalmış oldu böylece:((

Son düzenleme:
kredi kartlarını kapattırmanınn ne kolay yolu kaybettim yenisinide istemiyorum demek yoksa günlerce uğraştırıyolar adamı.. sinir ediyolar iyice..

bizim dr kulak için birşey demedi sadece 1.5 yaş göz 3 yaşındada diş kontrolü var .. bu arada sizlerde flor kullanıyosunuz dimi..bizim cadı tükütüyo bu arlar eskisi gibi ezip mi ersem acaba ama dün bir çinkosunu içireyim dedim her yerimiz şurup oldu valla..

sağolun 27 martta bizim aşımızda bakalım bu aile hekimi konusunda da pek şanslı çıkmadık galiba oğlumu ilk öksürüyo diye ona götürdüm burnu tıkalı kuruyo ondan öksürüyo dedi ciğerlerinde bişey yok temiz dedi 1 ay önce hava ve ventolin iğne lamıştı yok bişey kalmamış dedi 2 gün sonra şiddetlendi başka doktor antibiyotik verdi

hüsniyecim flor kullanmıyoruz verilmedi
yenimi verildi size.
aile hekimi fos çıktı hiç bi yerde yok eskiden
ana sağlık vardı şimdi o da yok..

selam güzzel hatunlar.. kadınlar günümüz kutlu olsun...

hg bebeğim seninde kutlu olsun...

günaydın hanımlar

tünaydın canımm...hoşgeldin...

uyku tulumu daha çok terletir diye kullanmıyorum deniyim mi çözüm olur mu acaba

bende almadım ama yatmadan önce kalın giydiriyorum bi atlet üzerine uzun kollu çıtçıtlı badi onun üzerine 2 tane tişört ....üşümüyor hem şişmanlıyor...

slm kızlar
herkes inşallah iyidir
nazan çok geçmiş olsun(nazandı dimii)
bizde hastayız.
hüsniye ne güzel aşıyı atlatmışsınız biz geçen
cumartesi yapıcaktık doktor olmayınca kaldı
üstüne hasta olduk aşımızda kalmış oldu böylece:((

canımm hoşgeldin ya ben senin bu çocukların resmini görünce çook özeniyorumm tam olarak kaç yaş vardı aralarında.......

aylin pamuk doldur içine daha çabuk şişmanlar.............uyku tulumuyla çok sevimli oluyorlar..

biz daha aile dr gitmdik hiç tanışmak nasip olmadı kendisiyle.. floru uzun zamandır kullanıyoruz üç yaşına kadar dedi dr muz ve öenmliymiş gerçekten dişlerin sağlam olması için.. ama şimdi tükürmeye başladı

aralarında 3,5 yaş var.
yaş aralığı dahada az olsaydı
başa çıkamazdım gibime geliyor.böyle iyi:)

bende ozman kısmetse 15 ay sonra çalışmalara başlıyımda ....:49: ALLAH hepimizin gönlüne göre versin...

hayalimdeki aile planı kız erkek sonra yine kız sonra finish....sen düşünüyormusun başka...

o zaman floru sormalı niye vermediki bize.
aşılar ateş yaptımı hüsniye bizimki hep ateşleniyo nedense..

bilmiyorum canım sağlık ocağundan döner dönmez okula geldim tedbir olsun diye bakıcıya ateş düşürücü ver demiştim ama şimdi nasıl bilmiyorum.. diğer aşılarımızda çok ateş yapmadı bizde rahat atlattık umarım buda böyle olur..

bende ozman kısmetse 15 ay sonra çalışmalara başlıyımda ....:49: ALLAH hepimizin gönlüne göre versin...

hayalimdeki aile planı kız erkek sonra yine kız sonra finish....sen düşünüyormusun başka...

:)amin. gönlündeki olur inşallah.
ben final yaptım,
yalnızsan, yardımda yoksa çok zor
üçte yokum:)

eymende kaç gündür benim yazmalarımlar uyuyor yada elinde oyuncak oalcak hatta akşam ayağımda sallarken birde eline almış kocaman kamyonet oda göbeğinn üstünde duruyor öyle uyudu

:)amin. gönlündeki olur inşallah.
ben final yaptım,
yalnızsan, yardımda yoksa çok zor
üçte yokum:)

ağol canımm benimm ALLAH sanada kolaylık versin zor çocuk büyütmek ilk doğduğu zamanlar diyordum bi daha mı asla....şimdi etrafımda yeni doğanları görüyorum o kadar özeniyorum ki....ah olsada emzirsem diyorumm içimde ukte kalan şeylerden biridir ah ah...

bilmiyorum canım sağlık ocağundan döner dönmez okula geldim tedbir olsun diye bakıcıya ateş düşürücü ver demiştim ama şimdi nasıl bilmiyorum.. diğer aşılarımızda çok ateş yapmadı bizde rahat atlattık umarım buda böyle olur..

inşallah yapmaz her aşıdan sonra dökülüyoruz çünkü.
sağlık ocağı bakıyomu canım ya,
bu sözde aile hekimi çıktı çıkalı bizim burda herşey karıştı.
ana sağlıktan bahsetmiyosun değilmi.?

kendisi yetmiyo birde kamyonunu mu sallıyon dananın.. bade de yumuşak şeyleri seviyo peluşları ve battaniyesine sarılarak yatıyor.. ama bu arlar ninni söylememi istiyor.. ninni söyleyerek uyutuyorum benimde hoşuma gidiyo

ben 4 çocuk isteyen biri olaraktan diyorumki ev hanımı olsaydım şimdi hamile olurdum tabi ekonomik koşullarda iyi olacak bakabileceğime inansaydım doğururdum

Back
X